Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Prokacusek
já jsem taky rozmýšela, líbí se mi více ten drühý, jen nevím, jestli není rozměrově menší. Ale možná půjdu do toho Concordu, ten se mi taky dost líbí.
mě se právě asi libí vic ten první…ta stříška se mi líbí ta druhá je taková nevím moc otevřená??
a je to lužko jako skladací nebo já to moc nechápu…přijde mi že to lužko jde jakoby složit a mít s toho sedačku??
![]()
Sharis, krásná holčička a krásná kombinace té zelené stříšky a růžového fusaku. Jo, černý kočár je praktický. Hodí se k němu všechny barvy. Já mám Molten Red.
Veverka já teď jezdím s českým patronem je to klasický hluboký kočár teda pořádná loď.Mám ho od ségry je po dvou klukách.Bydlíme na vesnici takže mi to až tak nevadí v čem jezdíme, ale fakt se těším na sporťáček. Jak jsem psala buď to uděláš jako já, že si pořídíš třeba někde na bazaru nějaký hluboký kočárek a nebo to do půlroka vydržíš v korbičce a pak přejdeš zrovinka na sporťák. Malej má půlroku tak už by tam mohl, ale zkusíme ještě vydržet v hlubokým.Třeba se to bude dát odjezdit i přes zimu v transporteru, ale našemu prďolovi se od malinka v kočárku nelíbí a to málo místa mu jistě nepřidalo tak proto jsem přešla ještě na ten hluboký kočár ![]()
Sharis malá je fakt úžasná v tom kočárku, moc jí to tam sluší a barvičky dokonale padnou k sobě ![]()
Tak já mám Ondráška 11.dubna a od cca říjen/listopad jezdíme už ve sporťáku, protože se do hluboké korbičky už víc oblečený a se slabším jarním (podzimním) fusáčkem vešel dost na těsno. naštěstí už to bylo na ten 6/7 měsíc a už chtěl stejně koukat ven - a to jsem měla starší kolekci, kdy je vnitřní rozměr korbičky 78× 37 cm.
Nové korbičky mají 66×27 cm…což je teda dost ![]()
tady je podrobný popis lůžka Jané Matrix s rozměry ![]()
http://www.slune-cz.cz/…-light-2010/
Ta nová lůžka jsou dva tipy - Transporter - normální hluboká korbička a lůžko Matrix - něco mezi hl.lůžkem a autosedačkou ( je menší ) ![]()
aha já jsem právě koukala že mi přišlo to lužko jakoby polohovaci na sedačku…mě se teda víc líbí ten transporter…no uvidím ještě to raději někde sjedu omrknout ale narazila jsme na něj akorát u malvíka..nemáte tip na prodejnu s kočárkama? ![]()
Ahoj holky,
já kočárek už prodala, ale zůstala mi doma jedna poklice na zadní kolo, tak kdyby ji někdo chtěl, tak písněte, za poštovné je vaše.
Kacuško, zajeď si přímo do handy Praha. Tam mají všechno
Jinak ten Matrix je ještě menší než Transporter. To je opravdu jen do auta - jako taková větší autosedačka ![]()
Jeanice, za kolik se ti ho povedlo prodat? ( jestli se můžu zeptat
). já jsem o tom prodeji uvažovala ze začátku, ale teď už bych ho nedala
Nějak jsem mu přišla na chuť a teď už se těším na jaro až vyndáme fusak a budem jezdit víc na volno ![]()
Denny asi za 7500,– ale jsem docela ráda, že je pryč. Chudák by tu trpěl. Bydlíme teď na stavbě, tak jsem ráda, že tu mám jen starý kočár, který tu prostě dožije.
jane nomad 2009 nevýte kdo by měl naprodej nebo nevýte kde by se dal koupit
díky ale chtěla bych přesně tenhle a pokud možno s nafukovacíma kolama a nemáte někdo skušenost s nomandem
Vím, že tam byl ještě jeden inzerát se zadníma nafukovacíma kolama, ale byl v červené barvě. Tenhle modrý bude asi nedostatkové zboží si myslím ![]()
nasla jsem tady, ale jestli jeste budou?? http://www.detskezbozi.com/…9-darek.html