Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
10.1.11 08:52

a tady je f tom fusáčku a ještě přes mám takovou slabší deku :wink:

To co ti nabízejí je dobré třeba pro mimi na zimu :wink: Já mám emitex fusak z MMB a celkem spokojenost, ale kdybych čekala první, klidně bych investovala do nějakého lepšího / hezčího :wink:

Pláštěnka je dodána s kočárkem, ještě bych ti radila, aby sis koupila rovnou slunečník. Ten jsme z kočárku sundali snad až na podzim :wink: :wink: :wink: Neoriginál se dá koupit cca za 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
10.1.11 12:56

jééé děkuji za rady kouknu po tom slunečníku i po nánožníku… :palec:
jinak já mám odjebnanou španělskou deku ce docela tepla tak se hodí i na jaro i na zimu když bude malá mít kombinézku…
http://www.malvik.cz/…eka-80x110cm
jsem s ní nadšená a čekám až konečně přijde domů :mrgreen: :dance:
děkuji za rady… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.11 13:01

Ahoj holky, je těžké najít všechny informace na této diskuzi, proto se zkusím zeptat přímo. 1. července čekáme miminko a chtěli bychom koupit kočár Jané slalom 2010, ale nevíme, jestli máme zvolit hlubokou korbu Transporter nebo Matrix light. Bojím se, aby se přes zimu dítě do korbičky vlezlo. Nemáte někdo zkušenost? Taky nevím, jakou zvolit barvičku. Nejvíce se mi asi líbí Anis a Molten Red (nevyšisuje boudička?). Všichni mi říkají, že barvu Anis (žluto-černou) nemám kupovat, protože mi na kočár bude nalétávat v létě různý hmyz a já síťku proti hmyzu nesundám. Poraďte, prosím. Děkuji, Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.1.11 13:08

Kacušek já mám španělky dvě a je to super záležitost :palec: Do kočárku,když se mimi zkraje moc nehýbe tak i do autosedačky, na doma no prostě všude.
Když nebyly takové mrazy dala jsem malýmu podzimní fusáček a na to jsem ho přikryla španělkou.Tak jezdíme i teď akorát jsem vyměnila fusak za teplejší.
Jinak jak psala Denny určitě pořiď slunečník to jsem taky hodně využila a nánožník budu objednávat teprve nyní páč do sporťáčku teprve dorůstáme :wink:
Zrovna včera to byla zase jízda.Přes hodinu venku z toho třičtvrtě prďola prokňoural, protože už chce vidět, ale ještě musí chvilinku vydržet a já taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.1.11 13:16

Veverka nám se malej narodil v půli července a tak jsem rozmýšlela jestli koupit celý komplet 2010 nebo zvolit starší ročník teda jen u korbičky.Nemám zkušenost s matrixem, ale podle mě si myslím, že na zimu se ti nevejde dítko ani do jednoho.Malej byl v hluboké korbičce rok 2009 4,5 měsíce a teď na zimu jezdíme s klasickým hlubokým kočárem a až bude trošku větší dám ho už do sporťáku :wink: Kdybych to věděla,tak si koupím celý ten komplet 2010 páč se mi transporter strašně líbíl,ale bála jsem se těch mini rozměrů :-x Záleží na tobě jestli dáš mimi brzo do sporťáku,ale mně to přišlo v necelých pěti měsících příliš brzo :wink: Co se týká barev holky ti určitě poradí, ale zatím si nikdo nestěžoval, že by se to šisovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
10.1.11 13:22

já jsem teda pro green valley…u žluté mi vadí ta žlutá boudička a asi se bude špinit?? :nevim: a červená se mi moc nelibí a černy taky moc ne je takový smutný…my chcem aspon děti 2 takže kdyby to byl nahodou kluk tak zelený je pro kluka i holku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.11 13:38

kacusek Aha, tak já právě uvažuju, že bych tento kočár použila taky jak pro holku, tak pro kluka, ale nevím, jak by se mi zelená líbila pro holčičku. Žlutá a červená mi pro obě pohlaví nevadí. Kdyby byla tak nějaká černo béžová nebo tak něco… Počkám ještě na tu novou kolekci a uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.11 13:42

alimra6 to neee, chceš říct že se půlroční dítě fakt nevleze do Transporteru? Holky, poraďte ještě některá…vlezli se Vám půlroční děti v zimě do této korby? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
10.1.11 13:57
mě se právě ta červená nelíbi vubec je to divná červená a u žluté mi vadí že je moc žlutej a ta stříška… :nevim: :think: a ta zelená mi přijde hezká… :srdce: a není až moooc zelenej jako ten žlutej… :nevim:
veverkaM píše:
kacusek Aha, tak já právě uvažuju, že bych tento kočár použila taky jak pro holku, tak pro kluka, ale nevím, jak by se mi zelená líbila pro holčičku. Žlutá a červená mi pro obě pohlaví nevadí. Kdyby byla tak nějaká černo béžová nebo tak něco… Počkám ještě na tu novou kolekci a uvidíme :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.11 14:00

kacusek já jsem ještě žádný neviděla na vlastní oči, tak nemůžu posoudit. Projdeme obchody a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.1.11 20:17

Veverka já tě opravdu nechci strašit :twisted:, ale jelikož ti to vyjde akorát na zimu a dítko musíš oblíct + fusak tak si to vážně nedovedu představit.Přesně tak jsem tápala já minulý rok a paní v Handy mi řekla, že to přes zimu v hlubokým neodjezdíme a já jí nechtěla věřit, ale leč měla pravdu :wink:
Jinak já mám barvičku land art takovou oranžovohnědou je hezoučká jak pro kluka tak i pro holčičku.A barvy si fakt obhlídni v reálu páč já když jsem koukala na netu na tu svou tak podle toho bych si jí v životě nekoupila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
10.1.11 22:29
kacusek píše:
mě se právě ta červená nelíbi vubec je to divná červená a u žluté mi vadí že je moc žlutej a ta stříška… :nevim: :think: a ta zelená mi přijde hezká… :srdce: a není až moooc zelenej jako ten žlutej… :nevim:
veverkaM píše:
kacusek Aha, tak já právě uvažuju, že bych tento kočár použila taky jak pro holku, tak pro kluka, ale nevím, jak by se mi zelená líbila pro holčičku. Žlutá a červená mi pro obě pohlaví nevadí. Kdyby byla tak nějaká černo béžová nebo tak něco… Počkám ještě na tu novou kolekci a uvidíme :nevim:

Výběr barvy je otázka vkusu. Mně se zase ta vínová líbí ze všech nejvíc. A modře oblečený chlapeček v něm pěkně vynikne. Na vlstní oči jsem viděla modrý a oranžovohnědý a oba jsou krásné. Podle mě se jim v této kolekci všechny barvy moc povedly. I z čistě praktického hlediska bych znovu vybrala tmavou barvu, potkala jsem maminu s tím modrým a měla ochytanou tu světlou stříšku na boudičce. To se mi stát u černé boudičky nemůže. :mrgreen: Jinak boudička nešisuje, nánožník origoš doporučuji, je skvělý, fusak bych dnes koupila cocoon od Emitex http://www.emitex.cz/k-cocoon.php. S velikostí u transporteru neporadím, mám jen sporťák.
Přeju šťastnou ruku při výběru. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.1.11 07:23

Bianca123
Děkuji moc za informace. Nad barvičkou ještě teda popřemýšlím, hlavně si ji musím omrknout na vlastní oči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.1.11 07:51

Veverko, já mám ten modrý Calm Blue a ta barva je krásná. Není vlastně úplně modrý, je to spíš už petrolejově modrá. Kamarádka si tam jednou uspávala svojí holčičku celou v růžovéma ta tam neuvěřitelně vynikla + růžová deka, no nádhera :lol: . Já si myslím, že tahle barva je klíďo píďo i pro holčičku. Je tam pak podložka a taška s barevnými kroužky, což to opravdu dělá neutrálním kočárkem. Ale jak píše Bianca, ten bleděmodrý kšilit je teda asi výmysl chlapa, páč ženská by ho tam nikdy nedala :lol: :lol: ale co, tak to prostě vyperu… :lol:

Barvy musíš každopádně vidět naživo. Já měla vybranou tu modrou od začátku, pak jsem se jí ale zalekla a chtěla Molten Red. Když pak kočárky dorazily a já si mohla vybrat, ta vínovo-černá mě v reálu úplně zklamala :roll: a naopak, ta modrá mě uchvátila hned.
A která mě mile překvapila asi nejvíc byla právě ta barva, co má Ali. Na fotkách nic moc, ale ve skutečnosti je to teda pecka :palec: Hodně dobře vybraná barevná kombinace a hlavně materiály. za mě z praktického hlediska + vzhledového vyhrává právě tenhle…chi tím říct, že příště bych šla si právě do téhle barvy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.1.11 08:58

Maminky, já se před týdnem stala taky novou majitelkou slalomka a jsem z něj nadšená…Nejdřív jsem chtěla 2009, ale když jsem v krámě viděla 2010, tak jsem neváhala a hned si ho odvezla dom :lol: Mám barvičku Molten Red a ve skutečnosti je moc pěkná, než na obrázku- je spíše do vínova a hodí se jak pro holčičku, tak pro kluka. S korbou jsem to hned vzdala, protože na zimu už by se mi tam mimi nevlezlo a koupila jsem si Concord Proton, je to úplně stejný styl jako Jáné a barvy jsou shodné.Sice kočárek zatím čeká na závozníka, ale už se nemůžu dočkat až vyjedem do ulic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí