Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proali, my ho tam vezem až teď ve čtvrtek
…jak napadl ten sníh, nakonec jsme nikam nejeli. Muž má ve čtvrto, tak doufám, že už to konečně klapne
Ahááááá
, tak jsem zvědavá jak pořídíte.Já jim asi zítra zavolám jestli jim kočárek vůbec došel a hlavně co udělají s těma kolama ![]()
Jinak počásko jak vyšitý.Dneska šílená břečka a já celá zplavená než jsem přebrodila dědinu tam a zpět ![]()
No já si musela půjčit kočárek od sousedky - PP šlo o dům dál
mlaďas se tam nevešel a byl tam jak housenka. V Janéčku je spokojenej, nenaráží nožičkama do ničeho a má tam místo - jenže v tomhle s tou trojkolkou jezdit nejde
Takže, teď tyhle závěje krosíme tankem Firkon F7 a musim říct, že je na tohle teda
Sice nic moc vzhled, ale prorazím s ním snad všechno
![]()
Tak jsem ráda, že jsem nemusela kupovat další kočár, to už by mého chotě ranila mrtvice
O víkend mě vzal do Mělníka na výstavu kočárků a byl hrozně rád, že jsou neprodejné chichi, já bych si tam hned nějakou pěknou a zachovalou Libertičku vybrala ![]()
Ahoj holky
snad neva ze sem lezu ale potrebuju poradit
chystam se koupit janecko slalom reverse 2010 molten red mate ho ve fotkach jak na to jste s kocarkama ted v tech sra… a vejdou se vam tam mimici? ja mam porad pocit ze se mi do te korby mala za par mesicu nevejde
TP mam 29.1.11 tak aby jsme pres zimu v nej vydrzeli jake mate zkusenosti mam do nej jit?? moc dik za info ![]()
tess, většina z nás nekupovala celý komplet a měla korbičky starších kolekcí - i já. Nám to bohužel vyšlo blbě na zimu, takže se mi tam mimi vešlo jen do půl roka. Být to obráceně - jako to vychází tobě, odvozím ho tam myslím tak cca do 8.měsíce a pak hurá do sporťáčku. Teď v těhlech závějích s ním nejezdím, na to ten ,,španělák,, není
Ale hned jak sleze sníh, budem jezdit zase s ním.
Denny: jj ja jsem se prave zamilovala do celyho setu chystam se na nej zautocit
ale prijde mi ta korba uzka je delana jakoby do osmicky v prostredku zuzena divne
tak jsem premyslela jestli budu mit burtika aby jsme se tam vubec vesli ale ostatni kocarky jsou na tom podobne
taky bych to videla tak do pul roka a pak sportak ![]()
tess, ta korba je šílená! doporučuju opravdu starší model. Dcera kolegyně z práce má o měsíc mladšího chlapečka než já, koupila celý komplet a už ve 4.měsíci se jí tam nevešel! oni prostě scukli hluboké lůžko s autosedačkou dohromady, je to vlastně takové to lžko matrix, jak se dělalo dřív a korbička je opravdu o hodně menší. Podle mého, jsou to vyhozené peníze
straší modely jsou oproti novým svojí velikostí mnohem lepší ![]()
Jinak pro ostatní - nedávno tady nějaká maminka nabízela výměnu podvozku Slaloma za Unlimit. Docela jsem o tom uvažovala - máme hrozně malý kufr u auta a tak by se nám tam líp vešel, když se složí tak je skladnější. ta trojkolka je prostě hrozně dlouhá. Ondra už je velkej, tak by ani nevadilo, že nebudou nafukovací kolečka. A já ho budu mít te´d po servisu s novými kolečky, tak bych do toho šla. nevíte, kdo to byl???
Denny: no ten matrix jsem prave kvuli tomu nechtela pani v prodejne mi tvdrila ze je to jen u metrixu u slalomu je uz prej korba normal je mozny ze jsem si prohlizela jen metrixe
ja uz asi blondatim ci co
kazdopadne se jeste cihnu a kdyztak zkombinuju starsi korbu dik za napad
![]()
Tess, určitě o tom uvažuj, uděláš dobře, věř mi. Na Mimibazaru se dají koupit opravdu v perfektním stavu za dobrý peníz a nebo kup novou ať to máš pak i na druhé mimi
Myslím, že to samé ti poradí i ostatní holky tady. Jinak dej pozor, u starších kolekcí neměly třeba všechny možnost odepínání boudy vzadu s moskytyerou a tak. Prostě se kolekce lišily. Myslím, že zrovna Ali má tu bez té moskytyery. My jsme jí užili hodně, Ondra ležel na bříšku a koukal tak ven, jukni do fotek téhle diskuze ![]()
tahle vypadá dobře, já měla o něco starší model - byl tam jinak ten nánožník, jinak jsou ale stejné a je tam ta moskytyera a odepínání vzadu ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Prostě koukej na tenhle typ ![]()
Tess, já mám Molten Red, ale jen sporťák. Do celé soupravy bych nešla. Kočárek není odpružený, co nezachrání nafukovací kola, tak to opravdu skáče. Já měla z druhé ruky Roana Maritu a v 9 měsících - zač. dubna šel prcek do Slalomu. Odvozila jsem celou zimu ve fusaku a místa habaděj.
Co se týká jízdy ve sněhu - my naopak dobře projíždíme sněhem. Musím teda zaaretovat, ale mně se líp jede v závěji, než po ušlapaném sněhu, protože tak mám strach, abych z malého nevytřepala duši, jak je to ušlapanisko hrbolaté.
Jinak barvička je moc hezká a praktická, i materiál. Za mě Slalom 2010 ano, ale jen sporťák.
Ja mam cely komplet Jane slalom 2010 (teda vanicku Transporter, autosedacku Strata a sportak), sice este nie je odskusany ale zistovala som o nom asi vsetko co sa da a nakoniec sme sa rozhodli pre cely komplet. Myslim ze sportak je dolezitejsi ako vanicka lebo sa pouziva dlhsie a tiez je dolezita autosedacka. Podla toho co som videla a citala, tak sportak je OK a autosedacka Strata je vacsia ako starsia kolekcie a patri medzi najbezpecnejsie. Problem je akurat vanicka, ktora je fakt mala ale my sme to napriek tomu riskli lebo sa nam strasne pacila aj ked prakticky asi nebude nic moc. Vanicka je velmi vypolstrovana, ma dookola penove vyplne a cela je zateplena takze do nej netreba tak babatko naobliekat ako do inych vaniciek, no uvidime ako to nakoniec bude. A ako na nu pozeram, tak vobec nie je do tvaru osmicky, je rovnako siroka vo vsetkych castiach, mozno boli zvlnene tie penove vyplne tak sa to tak mohlo zdat. Tak asi tolko, neviem ci som pomohla. ![]()
holky moc dekuju za rady
urcite to nejak nakombinuju at je tam maly co nejlip
jdu scihnout ty odkazy ![]()
Tini: ja jsem mozna koukala na vanicku matrixe vis
tam to zuzeni je