Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMaro, taky bych řekla, že není tak drahý, ale o Simču se nebojím, ta to dohoní jinde (těch 60 tis.).
Ali, takový snobi jsou všude a já si o nich myslím své. Lepčí je být chudý bohatý, než bohatý chudý. ![]()
Ahoj, já v něm nakupovala i reklamovala a naprostá spokojenost. Toť můj názor.
BIANCO já tvrdím, že radši budu žebrákem než sedlákem
Jinak každýho věc.
Přemýšlím o tom servisu kočárku. Sice jsme na opačném konci republiky, ale nárok na to mám a co jsem zjišťovala, tak pošta nebude tak hrozná takže źkusím kočár poslat. Ještě zkusím dohodnout nějaký rozumný termín.
Tak Ondra má venku už i ten druhý zoubek
zubí se na nás a už na dnešek zas hezky spinkal
…tak ještě ten zbytek
![]()
Denny tak ať Ondráškovi ty zoubky co nejdýl vydrží a moc nebolí
Miška slintá jak bernardýn a ty noci jsou šílený ![]()
Ali, to kmi povídej
dnes pro změnu teplotka, od rána je bez úsměvu a ,,není to on,,
tak trnu, co z toho bude. Noa zítra mělo být další očkování, tak to asi odpadne ![]()
Denny snad to nebude nic vážného
Třeba se chystají na svět další zoubky
Abych řekla pravdu tohodle se bojím nejvíc abysme nebyli nemocní, když jsme tak malí
Jenže tomu se asi nevyhneme!
Abych nezapoměla, dnes jsem volala do Handy ohledně toho servisu kočárku. Pán tvrdil, že není problém, když jim ho pošlu a prý do týdne ho mám zpátky, když nemám žádnou závadu. Tak snad to klapne ![]()
Nám taky lezou zuby a doprovází to fakt šílená rýma, ani nestíhám utírat nos. Fuj fuj. tak snad budou dítka brzy fit.
Předpovědi počasí mě docela děsí, bude ZIMA! Tak jsem se rozhodla na vaše rady pořídit nánožník, originál v barvě kočárku. Už je na cestě, tak jsem zvědavá.
Tak je to nějaké nastydnutí
teploty už ustaly ale kašle teda pěkně. No hlavně že papá a dost pije, tak si myslím, že to bude v pohodě ![]()
Holky, mám dotaz
jsem domluvená v Handy, že příští týden vezu kočárek na tu servisní prohlídku. Jen jsme se jaksi zapoměla zeptat, jestli ho mám vzít celý, nebo stačí podvozek - CO MYSLÍTE? Celý se mi brát nechce ![]()
Denny já se domlouvala s pánem, že pošlu jen podvozek podle mě to stačí. Však co by štelovali na lůžku ![]()
já jsem taky dávala pak jen podvozek. Na sedačce není co servisovat, pokud na ní nemáš vadu.
Denny jsem zvědavá jestli dodrží to co slíbili teda myslím mě, když tam kočárek nevezu osobně ![]()