Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
4.11.10 21:58

ahoj, my teď jezdíme jen s nunou, slalom stále na reklamaci…ach jo. už mi chybí slalomáček. Poslali mi do servisu jen ty sjetý kola, a pak jim z handy volali, že potřebují i tu konstrukci, že na ní musí něco změnit, aby se to nestalo znovu. To jsem zvědavá, co budou vymýšlet.

Ale musím pochválit nunu, jezdí se s ní skvěle i na dlouhých procházkách a malej je v něm spokojený. Je tak lehoučká, budu si pak muset hodně zvykat na težký slalom.

Mně se slalom taky líbí víc ve směru jízdy, ale raději se dívám na prcka a trošku oželím vzhled kočárku. A souhlasím s Denny že ta barva modrá je super, jsem z ní taky pořád nadšená.

Concord se mi taky hodně líbíl, váhala jsem mezi concordem a slalomem, ale vyhrál slalom kvůli otočnému sezení. Ta bouda na slalomu je taky daleko lepší. Denny - my už jezdili se sporťákem v létě, a vůbec jsme nepotřebovali slunečník, prostě bouda je vymakaná na jedničku.

Ten nánožník vypadá prakticky, ale mě je líto schovávat ten krásný fusak lodger do nánožníku. Když bude nějak moc fičet, tak dám raději pláštěnku. Tak jsem to dělala i u Buzze, na ten ani nánožník nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
5.11.10 07:16

tak se mohu pochlubit dalším přírůstkem sehnala sem ho levněji a je fakt super,jinak slalom mám též pořád na reklamaci již 14 dní jak dlouho Vy :nevim: su zvědavá kdy dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.11.10 10:01

Marro, mít tak drahý fusak, tak ho taky neschovávám :lol: Ale je fakt, že ten nánožník je prostě super :palec: A mám pocit, že v mrazech se tomu stejně nevyhneš, funguje pak i jako tepelná isolace, aby tam to teploučko pěkně zůstávalo :wink:
Ale uvidíš, třeba letos takové mrazy nebudou :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.10 17:53

holky tak já se s vámi loučím ale budu vás po očku sledovat jak válčíte se slalomáky

dneska tu byla paní a za 10tis si ho odvezla i s nánožníkem má ten z roku 2009 tak když tam dala malou tak jsem myslela že si ho nevezme jenom koukala jak je úzký :mrgreen: ale nakonec jsem jí ho vychválila tak je spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.11.10 21:03

maloho, tak gratuluju, prodalas ho ještě za dobrou cenu :palec: Já si myslím, že už to nějak doválčíte s Beečky ne :wink:

Mě dneska přišly ty Cybexy - jsou úžasný :dance: barva něco jako můj Slalom, takže jsem nadšená. Kolečka super, žádné rachtačky, ale docela masivní kola, jsem teda koukala :palec: polohování je lehké a skoro do lehu. Bezva je taky utahování pásů - něco jako na způsob v autosedačkách. No a bouda taky nemá chybu. Nafotila jsem je, ale je to focené večer s bleskem, takže barva nebude úplně ten odstín. Fotečky vložím až budu mít trochu času, dneska to bylo šílený. Satánek spí, Kuba je u babičky a muž má noční, takže skáču do postele a hlásím dobrou noc dámy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.11.10 21:42

Ahoj holky,vím že se tady určitě psalo o fusaku do jané 2010,ale nechcou se mi číst všechny příspěvky.Mi se líbí moc od Lodgeru,máme teď na podzim Wrapper fleece,ale na zimu chci nějaký nepromokavý,neb ho chci využít i do saní.Poradíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.11.10 09:02

Tak tady slíbené fotky :wink:

https://www.emimino.cz/…a/denny-162/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
6.11.10 17:55

Denny, Calisto je perfektní. Fotky mě jen ujistily v tom, že ho chci určitě. Ale až na jaro. Pasuje na něj i ten nánožník co máš na Slalom, jo? Já jsem koupila originál k Molten Redu, tak mně na Calisto nepůjde, ale to vlastně neva, když s ním budu jezdit přes léto. A obrázky barevně dost klamou, na internetu ho vidím zeleně a ona je ve skutečnosti ta barva opravdu petrolejová. Je hezká. A viděla jsi naživo i tu tmavomodrou, co chci já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.11.10 19:29

Bianco, viděla jsem na živo jen tu fialovou a i ta byla moc pěkná. Nánožník je Jané, kupovala jsem si ke Slalomu černý a jsme ráda, hodí se i k jiným kočárkům. Dík suchým zipům je jeho upevnění prakticky universální :wink:

Jinak u nás průšvih :roll: Cybexy se mi nevejdou do kufru auta. Máme Seata Ibizu a ten kufr je žalostně malý. Vůbec jsem ale nepočítala s tím, že tam nedám golfky! :nevim: Nám by se tam asi nevešly žádné - dívala jsem se na rozměry tak nějak všech golfek a pokud to nejsou úplné rachtačky, tak mají všechny okolo 105cm na dýlku :-? Vůbec nevím, co teď :nevim: za sedačky na zem je dám jen tak tak, ale to nevím, jak se tam vejde Kuba s nohama. Zkoušela jsem sundat i kolečka, ale bohužel to nejde. Ach jo, já nemůžu mít nic normálně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.11.10 18:27

Denny, tak to je celkem průser. :-( Na délku mají 105 cm? My máme teda autokrávu Oktávku, ale radši změřím. Na co všechno má člověk myslet při výběru kočárku, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.11.10 18:38

Bianco, mě je do breku :-(
Zkoušeli jsme to dneska znova, ale prostě to tam nedáme. Kdyby nebyla spojená ta rukojeť tak ještě možná ano, ale ta délka je daná, s tím nic neuděláme :roll: Taky jsme zkoušeli sundat kolečka, jdou ty přední ale po hrozném boji. Není to na sundavání při každém skládání :roll:
Už jsem dala inzerát na MMB, musím je bohužel prodat…já se pos…! Dávám je za 5.000,– koupila jsem je za 5.490,– tak kdyby jste o někom věděli, budu moc vděčná
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.10 19:34

denny tak to je mimoc líto :cry:
zeptám se kamarádek jestli některá nebude chtít vypadají ale fakt krásně to je vážně škoda že se vám tam nevejdou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.11.10 19:40

malaho…to mi povídej :-( celý den jsem z toho přešlá, vymýšlím, jak to udělat , ale takhle jsou mi prostě na nic. Stojí mi doma a ,,překáží,, už tak máme malou chodbu a oželeli jsme botník na úkor Slalomu… Hlavně teda už vůbec nevim, jaké koupit místo těch Cybexů a žádné se mi ani tak nelíbí. Uvažovala jsem tak nějak o Quinny Zap XTRA, ale nevim :nevim: odvařená z nich nejsem ale všude slyším, že jsou nejskladnější :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.10 19:42

já jsem měla klasické zappky a ty jsou teda skladné parádně, u těch xtra bude vadit ta sedačka, klasické se složili do takového balíčku a byli fakt mini a dělali k nim i super přepravní tašku. já bych zappa už nechtěla dosr rachtá, přijde mi dost nestabilní a jednou rukou se určitě ovládat nedá koukla bych se určo po spojené rukojeti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.11.10 19:42

Denny, jestli to neznamena to, ze se mas na golfky vykaslat..... :mrgreen: a zustat jen u slaloma :wink:

Jinak teda cumim jak Vas prechazi nadseni z kocarku, ja jsem spokojena porad, i kdyz ted moc nejezdime- mala rada chodi a vetsinou se prepravujeme autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí