Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTohle je spánková úprava, nefouká tam a má tam krásně teploučko. Musím říct, že teda se sporťákem jsem spokojená maximálně
Nánožník je super, docela mě překvapil jak dobře je ušitý a jak padne. No a každý se za námi otáčí ![]()
Denny, tak už ve sporťáku? To je skoro jedno, když prcka položíš, přetáhneš boudu a nandáš super nánožník, tak je jako v hlubokém. Nikudy nefučí, leh 180°, prcek se neválí ze strany na stranu, jo, sporťák je super!
Wau Denny to je síla
Ondrášek už má sporťáček
No já psala, že do sporťáku tedy rozhodně až po zimě a musím přiznat, že mám sto chutí to taky ozkoušet.No jo to bych musela nejdříve objednat nánožník ![]()
Holky nezkoušely jste některá použít lůžko do auta místo vajíčka? Plánujeme delší cestu a náš prďola by se ve vajku asi scvoknul ![]()
denny malému to ve sporťáčku moooc sluší a máme stejný nánožník
a ten je fakt super je krásně teploučký a hrozně se mi líbí jak na kočárku sedí mají to fakt vymyšlené
já jsem se teď pěkně rozmlsala beečkama a nechce se mi se slalomem vůbec jezdit
pořád koketuji s myšlenkou že ho prodám ale co bych si na zimu pořídila místo něj to nevím ![]()
koukala jsem na mmb a paní tam prodává ten molitan red s úplně novým podvozkem za 8tis
jde to pěkně dolů ta cena ![]()
tak jsem udělala inzeráty a pod 10tis nejdu to si ho radši nechám když ho mám 3m a uvidíme jestli se prodá
No jo, myslím, že se pěkně rozneslo, že ty nové Slalomy nejsou zas tak super..... Já ho měla jeden čas na MMB za 9.500,– a ozvali se jen dvě pani a jestli prý ještě neslevím no a spíš se tak vyptávali, jaký je a tak
Tak jsem se na to vykašlala a prostě si ho nechala. Já jsem pak nakonec vlastně přišla na to, že vlsatně nením, jaký bych si pořídila místo něj
Jedině pak tu teutonku a to zas bylo už moc drahé
Tak uvidíš, já jsem ale spokojená a to i na zimu. Dneska to obduvovaly moje sousedky, fakt je ten kočárek prostě jinej a dobře řešenej. Ten leh super a Ondra i tak má dost míst. je pěkně zachumlanej a je spokojenej, že vidí když mu to o jedno zvednu. Jinak já nánožník pořizovala rovnou ke kočárku, na doporučení, a jsem ráda ![]()
denny vy jste malinký zimu budete mít super ale já ho tam rvu do fusaku a řve jak tam je natěsto tak mu je ještě větší verdo a ruce musí mít celé dané ven pořád čekám kde si je cestou urazí ![]()
takže jsi ho tam měla za 9500,– a nikdo jo?oujeee
po zimě půjde ta cena ještě víc dolů
Hani vy už jezdíte ve fusaku??
Jinak my se zatím vejdeme dobře, Val je zvyklá na těsno a má to ráda, a když mi vadí ruce ven, tak jí je strčím do nánožníku a ona ani nehlesne ![]()
Já teda taky fakt nevím jaký jiný kočár bych si místo slaloma pořídila… ![]()
luci já taky nevím jaký místo něj ale tohle prostě celou zimu na 100% nedáme, dneska jsme šli ven k řece takže jsem dala fusak a bylo to hrozně fakt je v tom děsně napresovanej ono je to i tím fusakem že je hodně huňatý. Ruce ven má ale i bez fusaku a teď už je má pěkně omrzlý fakt mě to štve jinak bych si ho nechala ale je fakt hodně malej myslela jsem že to zvládnem já ty uzší kočárky mám taky radši ale když bude zima třeba až do března tak to ani náhodou. Nedej bože kdyby byla fakt veliká zima a my museli dávat kombinézu i fusak