Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proa ty silver cross halo se mi taky hrozně líbili dokonce u nás jezdí jedna maminka co je má ale přijdou mi dost těžké mají skoro 10kg ![]()
malaho, díky
a jak se tam to madlo přidělává??? No každopádně by to bylo bezva. No tak uvidím, pojedu se na ně podívat.
Nevíš, kde bych viděla na živo ty Cybex? Nikde jsem na ně nenarazila ![]()
Jinak mě právě odrazují ta jednoduchá přední kolečka, to jsou hrozné rachtačky. U těch bee jsou aspoň pěnová a odpružená, ale u těch PP, Chicco a ostatních je to děs. Zasekneš se v sebemenším hrbolu. proto bych radši zdvojená. No ten Mutsy mi opravdu přijde dost drahý - to už bych si za tu cenu radši pořídila ojeté Bee a měla možnost vozit prcka ze začátku proti sobě, to mi přijde fajn
ty joo tak to nevím ale jak se tam přidělává ale sedět by tam mělo kamarádka se kterou se znám přes internet tak ta tam madlo měla protože taky bez madla jezdit nechtěla takže si koupila tu od multiway, já ho měla na zappovi a normálně se to tam nacvaklo ![]()
cybex mají určo v malvíkovi
zdvojené kolečko jsem měla právě na zappovi to přední a to byla rachtačka jak blázen, naopak nuna má jednoduché taky plastové a jednou krásně a nikde se nesekají,jednou jsem měla od sousedky půjčený ty chicco littleway nebo jak se jmenují a to byla fakt hrůza
ale pokud ty peníze moc řešit nemusíš a můžeš si vybrat tak si opravdu pořiď bee to je fakt poježděníčko to se nedá s žádným kočárkem srovnat
No jo, nuna má sice jednoduchá, ale široká, s těma se to musí jezdit bezvadně. Ale já myslím ta úzká kolečka, co jsou třeba na Sí a podobných golfkách
právě proto se mi třeba líbily i jedny golfky od Casulplay, ty mají tahle jednoduchá široká kolečka, v terénu to musí být super ![]()
A dík za tip s Malvíkem,Hostivice máme kousek ![]()
Denny - já osobně doporučuji Moon Buggy
Bydlím na dědině a často jezdím do města a tyhle golfky zvládají vše
Mají širší kolečka vzadu a zdvojené ve předu. Jsou díky své konstrukci parádně odpružené a v žádném případě nerachotí na kostkách, štěrku nebo nerovném asfaltu
Mají madlo, pětibodové pásy, polohovací zádička, velkou boudičku s okýnkem (které mimochodem nepraská
) parádní nánožník se zipem uprostřed, což je velice praktické! A mimo jiné jsou dost prostorné, že se tam vleze i větší dítě i s fusakem!!! Prostě pro mě zatím jednička. Za super cenu ![]()
Denny mám Bee plus- zítra ti je vyfotím- jsou super,dokonce i trochu houpou- projedou všude,jsou nádherné a lehlé,msdlo mám s hračkama- a je super,dá se s tím i složit
![]()
Jo a něco k Janéčku
Přední kolečko jsme dle instrukcí pána z Handy utáhly a zase bylo vše OK. Jenže po týdnu užívání se zas povolilo
a k tomu se přidalo lupání v zadním kolečku
Volala jsem do Delfínku a bylo mi zděleno, že stačí vyměnit osku
…že to na reklamaci není… samozřejmě jsem si neodpustila pár jízlivých otázek, jako jak je možné, že tak drahý kočár po tak krátké době užívání má neustále nějaké nedostatky, které vyžaduji vždy technickou opravu!!! Zdůraznila jsem, že si přece takové věci nebudu opravovat sama a že manžel není technický typ
…co pak tedy? No prý mám dojet na prodejnu a že to spolu nějak opravíme
Asi si budu muset pořídit sadu nářadí speciálně na kočárek
Vám se to přední kolečko žádné neuvolňuje???
maminky pordte jak mám sundat boudu ten potah zepředu sem odepla zipem a na té druhé nevým jak sundat chci ho reklamovat pokud to pude no a jinak sem si též pořídilá bugaboo bee + měla sem jen bee ale zdál se mi malí uzký tak sme pořídili bee + a je supr ale chci naněj modrou stříšku tuto prodám tak mi pordte
![]()
maja1919
Musíte sundat celou boudu, po stranách je nasunutá na opěrátku a pak vytáhnout ty dvě kovové placaté tyčky z těch umělohmotných držátek, v kterých jsou zasunuté a pak už jen stačí vytáhnout ty placaté kovové tyčky z potahu stříšky…stejně, jako je to u Bugaboo Bee…Pěkný den, R.
Denny - mám pro tebe tip na golfky - vylepšený moon buggy kiss, se kterým jsem byla u dcery taky moc spokojená. Spojená rukojeť,madlo před dítětem, polohovací záda skoro do lehu, vyspí se v něm i 2leté dítko, a novinka - i polohovací nožičky!!! bomba, jednou někdo přemýšlel. Mrkni sama
http://www.malvik.cz/…carek-Mark-Q
holky a na kolik stupňů budete prát ten potah na boudě?
já mám totiž ten ANIS-ŽLUTÝ špinavý jsem ho neměla ale včera mi na něj hrábnul přítel špinavýma rukama
![]()
koukám na cedulku že se má prát ručně ale do toho se mi teda moc nechce ![]()
taška jsem prala na 40 na jemné prádlo a nic se jí nestalo ![]()
Příspěvek upraven 25.10.10 v 13:15
jinak je to fakt sranda že nás hodně má nového slaloma + bee
hold máme stejný vkus ![]()
Nutkani jěště taky k janéčku…mi zase kočár začal zatáčet do prava,to už je třetí závada.Mám hrůzu,že až napadne sníh a budu jezdit přes závěje,kočár se rozapdne
,to jsem si ho kupovala,že ním budu jezdit po horách a na bruslích.Na bruslích jsme ho otestovali,bylo potřeba zaaretovat přední kolo,neb se při jízdě rozkmitalo tak,že to vypadalo,že nás opustí.Jěště že tam jsou ty popruhy a malý byl zapnutý
.Velké zklamání,čekala jsem od něj fakt víc ![]()
renčo ale to se musí u všech kočárků to přední kola zaaretovat když s ním jdeš na brusle, kdyby sis ho nezaaretovala je to dost nebezpečné
na zimu jsem taky zvědavá ale spíš kvůli té váze jak ho budu tlačit přes ten rozježděný sníh ![]()
Vidíš a já myslela,že to zvládne i bez aretace a já budu v klidu pěkně zatáčet a manévrovat
.Na zimu musím nasadit už sporťák,malý má sice teprve 4 měsíce,ale do hluboké korby se už s teplejší zavinovačkou-dekou Lodger nevleze na délku,takže s fusakem ho tam už fakt nedám.Ty máš jěště korbičku,nebo už jezdíte sporťáčkem.Jak je prostorný?Zatím ho mám zabalený v garáži v krabici a něměla jsem čas ho prozkoumat ![]()