Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAch baby to je hrozné, čo tu píšete, to je to s tým slalomom až také zlé? Teraz keď už som rozhodnutá vziať ho, a to celú trojkombináciu? Práve dnes som ho obhajovala na modrom koníkovi, lebo zas niekto kritizoval jeho šírku. Nemám chuť vraziť toľko peňazí do nekvalitného kočiara. ![]()
Já taky docela čumím. Snad mám jiný kočárek nebo co? Já jsem stále spokojená, žádný problém jsem s ním zatím neměla a proto radši hodně ťukám na dřevo, abych to nezakřikla. Že by to bylo tou barvou?
![]()
No to je síla co to tady čtu.Já budu následovat Biancu a klepat na dřevo,protože až na jedno píchnutí a jedenkrát upadlá poklice kočárek funguje ![]()
Holky a nemohla by jste některá z vás nafotit ty sjetá kolečka jak to vypadá ![]()
Kdybych měla říct manžovi,že kočár stojí za prd a chci nový, tak mě asi vydědí
neb to byla já kdo ho ukecával,že jedině tenhle kočárek musím mít a žádný jiný a svatosvatě mu slibovala,že koupíme tenhle a jiný už rozhodně nebudu potřebovat
Jsem ráda,že se neúčastní této diskuze ![]()
já se musím přidat ke spokojeným slalomačkám protože jsem opravdu na 100% spokojená a nemám na něm žádnou chybičku
je to mazlík ale na jaře ho určitě budu prodávat malej se mi do něj pak už nevejde a bude capkat tak budeme využívat jen golfky ale já jsem s reversem spokojená maximálně a to jsem těch kočárků měla
a splnila jsem si sen udělala jsem oči na muže a dneska objednala bugaboo bee nemůžu tomu věřit že ho budu mít ![]()
MHH teda ty se máš!!!!Tak potom nezapomeň poreferovat, je to taky můj sen. ![]()
Teda holky, ja nenadavam- ja jen ze furt picham kolecka ![]()
Jinak no problem, ja to poslu po manzelovy rovnou do Handy- az se na plaste mrknou, a to predni kolecko seridi
Jinak spokojena jsem na 100% ![]()
Holky a mě zase napadá, jestli já nejsem tak nenáročná a nezkušená, že třeba ani nepoznám, že mám píchlé kolo nebo nějaké rozhašené. Protože fakt drandíme ostopéro, odjezdili s ním dovolenou po lesích České Kanady, každý víkend v lese a Áďa si v něm jen spokojeně vrní. Jde to jasně znát, když se píchne?
![]()
A taky si neumím představit, jak vypadají sjetá kolečka, že je až vidět ten pajšl? Já mám jen lehce uprostřed kol sjeté ty čárečky-rýhy, ale u kraje jsou pořád vidět.
Včera jsem šla u nás koupit ten podzimní fusak Emitex a právě ten antracitový neměli. Ale dívala jsem se tam na deku http://www.emitex.cz/…c-70-100.php, která je přesně v barvě mého kočárku. Nevzala jsem zatím nic a teď mám brouka v hlavě, jestli čekat na fusak nebo vzít tu deku. Taky jde přichytit ke kočárku.
Budu tak dlouho rozmýšlet, až nebude nic a budu muset objednat a platit poštovné. ![]()
Bianco, pichle kolo poznas, neboj.......
proste je vyfoukle a jedes na rafku, jako u kola
Ja teda krom fusaku na podzim objednala Lodgera
http://i.mimibazar.cz/…26595691.jpg
Doufam, ze ta fialova se k ty trosce zeleny bude hodit- ale ja jsem momentalne na fialovou ulitla..... ![]()
Katko Lodger je úúúúžasnej.U nás v obchodě jsem koukala na modrý.Je to prostě super záležitost.Můžu se zeptat kde sis ho objednala a za kolik
U nás ho měli za 2400kč což je mazec ![]()
Pres delfinka za 2290- v pondeli ho posilaji, posta zdarma i s dobirkou
No ja jsem do nej zamilovana- darda je to poradna, tak snad ho uzijeme
Jestli můžu, tak jeden poznatek…Lodger jsem si vloni také koupila…Jako jarní a podzimní bez té vnitřní vložky, je fakt supeeer, ale jakmile se ochladilo, a dali jsme vnitřní vložku, tak jsme zjistili, že do sporťáku na dítě od 6ti měsíců je krátká a nedosahuje až na nožičky a naše malá je měla úplně zmrzlé…Takže jedno velké mínus Lodgeru…vnitřní vložka je super pouze do hluboké korbičky !!! Do sporťáku lze použít Lodger, už jen jako jarní a podzimní fusak !!! Docela mně to za těch 2300kč opravdu zarazilo, takže jsem jej záhy prodala a koupila na zimu Kaiser..Pěkný den, všem…R.
Aha takže z Delfínka
Se divím,že mají poštovné zdarma bo, když jsem si od nich chtěla vzít kočárek a byla u nich osobně, tak jejich přístup byl otřesný.No každopádně je to lákavá nabídka.Taky se mi moc líbí ten modrej je boží,ale nevím zda by jsme ho využili ![]()
tak já také budu mít tento kočárek už sem se rozhodla ale nevým který jestli bee nebo bee+ nemáte někdo rozdíly který máte obědnyný ![]()
tak to čítam prvú negatívnu reakciu na lodger bunker
, každý si ho chváli a hlavne v športiaku, že je teplý, že sa vôbec nešmýka (je tvarovaný na sedenie), a že sa zmestí všade … do vaničky odporúčajú skôr lodger wrapper lebo je menší … no ale dobre vedieť, budeme baliť nôžky do deky
ale ten fialový je nááááádhernýýýýýý, kebyže viem, že bude dievčatko tak ho beriem hneď