Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
26.9.10 20:50

Jééé ahojky Denny,to jsem ráda,že jsi doma u svých miláčků :srdce: Doufám,že už se cítíš lépe :kytka:
Mně se ta konstrukce nezdá rozvyklaná jen se celkově kočár trochu poddal už není tak tuhý a zdá se mi v poho,ale určitě záleží na kusu :nevim: Myslíš jako, že máš sjetý vzorek tedy jestli se to tak dá říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
26.9.10 23:34

no jo Ali, je úplně hladký. Tak teď čekám, co bude dál :roll: Celkově si myslím, že mají co vylaďovat. Holt jsme první várka, tak s nějakými těmi mouchami musíme asi počítat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.10 12:50

Denny vítej zase doma :srdce:

já si teda na slalomáčka nemůžu stěžovat nemám s ním jediný problém a konečně jsem našla ten nej kočárek :srdce:

kamarádka ho má taky a taky ho má takový divně rozviklaný když s ním jede třeba v obchodě kde je hodně hladká podlaha tak ty zadní kolečka jsou jak když jde kačena :mrgreen:
tady je fakt vidět že když máme stejný kočárek tak stejné nejsou je to opravdu kus od kusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.9.10 13:34

Myslím,že žádný kočárek nebude dokonalý na každém bude nějaký ten vroubeček,ale záleží na každém čemu dává přednost a co od kočárku očekává :wink: Já chtěla trojkolku,která vydrží v terénu a spor´ták s otočným sezením.To slalom má a u zbytku holt musím přihmouřit oči.I když já si nestěžuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.9.10 13:36

Jo Denny to musíte tedy s kočárkem jezdit jak o život,když máš sjetý vzorek nebo mi to hlava nebere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.9.10 16:42

maloho, popsala jsi to dobře - kolíbá se jak kačena 8-o :roll: tak nevim, jestli to mám řešit nebo ne :nevim:

ali, jezdíme málo, kor když byla ta rekonstrukce výtahu, vyjížděla jsem minimálně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.9.10 18:49

Denny, to je dobře, že už můžeš být doma. Odtrhnout se od tak malého prďolky musí být hrozné. Já když byla v porodnici a nechala doma 10letého, tak mi to trhalo žíly. Ale hlavně, že už je lépe.
S tou rozviklaností-já moc nechápu, co myslíte. Viklá se, když jede nebo když zatřesete s rukojetí do stran? Mně to nedělá a zase že by bylo více závadných kusů? :think: Jsem zvědavá, jestli napíše Jeanice, jak dopadla reklamačka. A kola myslíš, Denny, jak sjeté? No mi taky jeví známky opotřebení, jak drandíme tím terénem, ale to je asi normální, ne? A holky, asi jsem mimo, ale vy máte na pneumatikách nějaký vzorek? Já je mám úplně hladké a teď jsou jen trochu odrané.
Maláhodnáholko :lol: , po všech kočárcích, co jsi měla zůstáváš u Slalomu? To mě jen utvrzuje, že jsem dobře vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.10 22:02

denny tak to máš falt to samé jako ona to je fakt divné mě to nedělá 8-o

bianka joo nechám si ho dokud v něm nebude denísek moc natěsno pak budeme jezdit s golfkama ale na slalomáčka nedám dopustit fakt sem našla to co jsem hledala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.9.10 23:17

Bianco, viklá se například do stran, pak jsou povoleny veškeré spoje, mají tam vůli a jakoby to cvaká - například když najíždím na chodník (už několikrát jsem měla pocit, že se mi ten kočár zlomí). A to má malej 9,5 kg a nikdo jiný v něm nejezdí. Nejezdíme s ním ani v terénu. Nic. Jen ve městě. Proto si myslím, že by to takové být nemělo. Jsem zvědavá, co mi řeknou na reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.9.10 08:33

Jeanice ****jak jsi popsala to rozviklání tak to mi opravdu nedělá.Kočárek je volnější,ale ne rozviklaný.No uvidíš jak dopadne reklamačka,snad pousoudí správně,že tak to opravdu nemá být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.9.10 17:31

Ahojda holky,mooc dlouho jsem tu nebyla,ale občas nakouknu co je nového.
Tak já jdu taky s nějakou tou nespokojeností.
Ztratila jsem poklici,ostatní samozřejmě vypadávají takže hrůza děs,ale už to máme zalepené. :think:
No a patřím k těm co mají kočárek rozviklaný!!! :?: Konstrukce se kývá do stran i když kola pevně stojí…
Ale žádný problém mi to nedělá,jen mě to zaskočilo,ale ničemu to nevadí.Jinak kočár sedí,jezdí perfektně,barvičky jsou pořád krásné,to jak se dá krásně vyčistit mě prostě fascinuje.Mám už i nánožník a jsem maximálně spokojená,je naprosto dokonalý :potlesk:
Sečteno a podtrženo…až na ty poklice a podivné kývání jsem fakt nadšená a určitě bych neměnila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.9.10 19:42

Jééé, ahoj Renčo, ráda tě vidím, co že tu s nama občas nepokecáš? Jak se máš a co kluci? S tím kočárkem-nic není dokonalé, že jo? Mně zase bere, že se mi do něj malý přes zimu nedá. Vy se vlézáte v pohodě? Dnes jsme jeli nabalení v zimní bundě a byl taktak. Přes léto byl úplně v pohodě, ale ta zima bude horší. No snad to dáme. Na léto pak už plánuju koupit nějaké lehké a skladné golfky. Nánožník máme taky origoš Molten Red a ty ho máš taky nebo jsi vzala černý?
A s těma poklicema, nepsal tu někdo, že se dá nová objednat? Já jsem je trochu ďubla vteřinovým lepidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.9.10 21:13

To vyklání je prostě jak to popisuje Jeanice - když stojí a hnu s ním do stran, je hodně volný ve spojích. Jinak při jízdě se zas kývá jak kačena…ale asi to bude nesouměrně dofouknutými koly dle mého chotě.
Poklice už neřeším, je to vada téhle série.
No uvidíme, jinak se už moc těším na sporťák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.9.10 08:25

Ahojky Blani :mavam:
no já občas nakukuju :mrgreen: ale nějak nebyl čas psát.
No máme se docela dobře,kluci jsou úžasný zlatíčka.
Nánožník mám molten red a je super :potlesk: no Filda se do kočáru zatím vleze úplně v pohodě a to není žádný drobek.Má 11kg :-) fusak jsem teda zatím nezkoušela,ani nevím jestli ho budu používat.Myslím že bude stačit teplé oblečení,deka a nánožník nebo fusak bez nánožníku.V teplé bundě a s nánožníkem se do něj vejde pořád perfektně a místa má docela dost :palec:
a co vy jak se máte??házím teda jedno foto 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.9.10 08:26

aha foto se nezdařilo :mrgreen: nevím jak se vkládá do diskuse tak je v albu.Ještě ho blejsknu aby byl vidět jak má v kočáru místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí