Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo tak s těma poklicema je to děs
My jsme je přilepily a zatím drží
no a teď začali ty vnitřní
![]()
No já fusak letos neřeším, budem v hlubokém. Na sezení u Ondry si ještě počkáme, takže budu řešit až příští zimu ve sporťáku. Na tu letošní mi sousedka půjčila Fusak Xlander do hl.korby. Má ho zelený, takže mi tam bude ladit
a musím říct, že je moc pěkný
Uvnitř příjemný šedivý fleac a zvenku zeleno- černá ![]()
…a dávám fotku našeho rošťáka ![]()
malahodna: prosím tě, ještě se chci zeptat na váhu nuny. udávají cca 7,5kg, tak jestli je to opravdu tak…jak je známo, někdy je uvedená váha bez kol a sedačky a podobně. Já už se na ty golfky tak těším!!!
Bianco právě proto jsem zvolila ty černé pásky a navíc,když je dáš víc ke středu tak jsou vidět opravdu minimálně.Holt mě už prostě nebavilo neustále čučet a kontrolovat zda zase něco neodpadlo
Taky si myslím,že malé dětičky by měly přes zimu ležet zabalené v hluboké korbě,jen si nejsem jistá jestli se to našemu prckovi bude líbit.Už teď potřebuje všechno vidět
Je s ním děsná psina.Krásně se naculuje už od samého rána,hezky nám k tomu všemu brouká a dokonce už zvládne udržet malé chrastítko v té jeho pěstičce
![]()
Denny, Ondrášek je šikulka,že už si takhle vegetí na bříšku a vypadá neskutečně spokojeně, to je vidět,že maminka je taky v pohodě(v rámci možností) ![]()
Denny, wau to je ale machr
To má určitě nějakou mňamku
Je fakt boží!Škoda,že bydlíte tak daleko hned bych se za váma s Míšou rozjela ![]()
Ali, má Bebu
No jemu je jedno, co pije, hlavně, že má mňamku. Kolikrát by mi tu ruku utrhnul ![]()
No je to škoda, že se nemůžem sejít osobně..... ![]()
To je jasný hlavně, že je to mňamka
Asi to musí být docela ranec za tu umělou výživu,co?Vlastně co dneska není drahé a hlavně pro děti.Ty šmejdi vědí,že to rodiče koupí,tak co by to nevosolili ![]()
Nevím proč,ale podle tvých foteček a příspěvků mám pocit, že tě znám od jakživa.Ale nikdy neříkej nikdy, kdoví třeba se jednou potkáme… ![]()
Ali, to mi povídej. Jenda plechovka Beby stojí 500,– Kč
Ale je to nejlepší mlíčko, takže nelituju
…hele, a třeba jsme se někde potkali a ani o tom nevíme
![]()
No jo švagrová si jí chválila taky
Když to nejde jinak,tak se musí brát to nejlepší.Jedna paní mi ještě říkala,že je dobrá Humana,ale nemohu posoudit.Mám v plánu kojit co to jen půjde.
Určitě jsme se potkaly.......někdy v minulém životě ![]()
A co poklice,drží ti?Já tam přidělala ty stahovací pásky a je pokoj ![]()
Zatim drží ![]()
No a ve středu přijede ta kamarídka, co mám půjčenou tu hl.korbičku - tak jí tu korbičku dám k odvozu a budem jezdit už jen s PP. S podzimním fusáčkem a obležením tak Onrášek ležel jak kremrolka
Takže podvozek Jané budem používat zatím pod autosedačku. Dneska jsme s PP vyjeli a korbička je teda luxuxsně široká a Ondra se v ní rozvaloval. No příště si dítě naplánuju opačně, na zimu
![]()
Taky čekám až mi ségra doveze toho patrona,ale zatím to zvládáme v janéčku.I když musím říct,že Míša při každé procházce sebou pořád mele a protahuje se, tak nevím.Asi na to válení v kočárku moc není
No má smůlu neb já si chci jízdu s kočárkem(s tak luxusním kočárkem) dosytosti užít ![]()
No mě to je na jednu stranu taky líto, kočárek se mi prostě líbí a na tu manipulaci je super, ale..... když vidím, jak je mu v PP pohodlně, tak nelituju a prostě se těšim na sporťáček ![]()
ahoj nevýte jestli mohu reklamovat potah kočárku který po 3 měsících používání je hodně šíslí u 2010 ![]()