Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.10.10 21:36

majo pokud nemusíš řešit peníze kup si bugaboo bee protože nemají konkurenci jsou prostě úžasné a jedou úplně sami, bohůžel na ně nemám finance ale kdych měla jdu do nich hned.
Zappa jsem měla a nunu máme teď takže pokud by ses rozhodovala mezi těmito tak určitě spíš nunu zapp je takový nestabilní a rozrachtaný ale zase zabírá složený opravdu minimum místa to nuna je složená větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 21:53

a přidávám fotku když jsme byli na bruslích
letos už to asi nevyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.10.10 16:54

Krásné fotky, já chci léto! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.10.10 17:31

Fusak do 2010

Môžem sa ešte spýtať aký fusak budete používať v kočiariku? Nechcem nejaký hrubý, ale rada by som nejaký čo by mi vošiel do vaničky 2010 a prípadne neskôr do šporťáku (aj keď neviem či ho budeme vôbec v šporťáku používať ale keby náhodou). Viem, že originál Jané mi tam vojde ale k fialovej farbe kočiarika mi žiadny nepasuje, rozmýšľala som nad lodger bunker alebo emitex combi 3v1 len neviem či nebudú veľmi hrubé. ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.10 18:27

tino my máme fusak od elodie details velvet a spokojenost

bianko viď já taky chci sluníčko zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.10.10 20:54
malahodnaholcicka píše:
tino my máme fusak od elodie details velvet a spokojenostbianko viď já taky chci sluníčko zase

tak ten je velmi pekny, ale ja mam rada take veselejsie farby, rozmyslala som nad lodger bunker, ten vzorovany fialovy alebo sivy, nemate s nim niekto skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.10.10 13:26

reklamace - jak to pokračuje

Ahoj, tak se po delší době ozývám. Dnes jsem volala do prodejny, kde jsem kočárek reklamovala, protože mi ještě nepřišel zpátky a ani žádná zpráva a to je to už přes týden. Takže mi vše uznali a poslali do servisu. Byli v šoku z těch koleček - to že jsou odlepené ty disky. Jako nemám to nijak hrozně rozlepené. Nicméně prý dostanu nové kolečka. :-) A s tím rozvikláním, prý to pravděpodobně pevněji snýtují. Tak jsem ještě zvědavá, jestli i servis bude mít stejný názor.
Zatím jezdím s britax vigour 4 a jsem nadšená. Jezdí se mi s ním stokrát líp než s reverse, takže to tak vypadá, že jakmile přijde janéčko domů, tak ho prodám. Britax je sice starej, ale na to moje ježdění stačí a jen dokoupím golfky. Já zas uvažuji o peg perego si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.10.10 15:31

Jeanice, díky za info :wink:
Tak přemýšlím, že ty kolečka budu reklamovat taky abych dostala nová. Až budu jednou Janéčko prodávat, vypadalo by to dost blbě s těma vypadávajícíma poklicema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.10.10 16:02

Mě to právě přišlo super, že mi je chtějí vyměnit..:-) Ještě si ale nejsem uplně jistá..dokud je nebudu mít doma..:-) chápeš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.10.10 16:13

no chápu :wink:
My na zimu budem stejně jezdit s jiným kočárkem, tak na to vyřízení reklamace bude čas. Asi se do toho pustím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.10.10 20:37

Holky tak přemýšlím,že bych ty kolečka taky reklamovala.Stejně jako Denny budu jezdit s jiným kočárkem,tak proč toho nevyužít a nemít ku sporťáku nová kolečka,že :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
6.10.10 17:07

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo korbu na Jane 2010 nebo jestli nejsou alespoň dva typy? našla jsem toto http://mimi-vyskov.com/…komplet/j44/

http://www.malvik.cz/…omplet-darky

a u prvního odkazu se mi zdá, že ta korba není tak mohutná jako u druhýho obrázku :think: Mě se totiž ta mohutná korba moc nelíbí :nevim: Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.10.10 17:16

Aimo, prvni odkaz je z korbosedackou Matrix
Druhy odkaz je s hl. luzkem Transporter

Takze ano, jsou 2

Jedno je autosedacka s korbickou v jednom- Matrix a druhe je Hl. luzko, ktere se da prevazet i v aute, pomoci bezp. pasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
6.10.10 20:10

Aha děkuju. Akorát jsem nikde nenašla teda rozměry u toho Matrixu, ale podle lůžka Transporteru soudím, že bude ještě menší :think: No a teď co je lepší :nevim: A korba z minulé kolekce na kočárek pasuje že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.10.10 22:14

Tina:
ohledně fusaku, já mám lodger bunker a je naprosto úžasný. Mám to tu i na nějaké stránce nafocené, tak mrkni v diskuzi o několik stran zpět. všichni nám fusak chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí