Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proahoj, chtěla jsem se zeptat máte ho někdo odskoušený na běhání?
Já jen na běhání po obchodech
Jaké myslíš běhání? Nevím, proč by se s ním nemělo dát běhat. Můžeš zaaretovat, i ruční brzdu má a kolo se nekouše.
tak to je super vím že na bruslích se s ním jezdí jen jsem si nebyla jistá jestly můžu vzít kočár a vyrazit na svých pět kilometrů moc dík
Ty jsi taková sportovkyně? No, vyzkoušíš a uvidíš. Možná jsou na běhání vhodnější kočárky ![]()
Maminky, mám na Vás dotaz…nenašel by se mezi Vámi někdo, jež by si rád, nebo už si, koupil nové Jané Unlimit 2010, ale nelíbí se mu až tak barva sedačky a více se mu třeba líbí barvy z kolekce Slalomu 2010......
A nebo by jste třeba jen rádi vyměnily svůj Slalomový podvozek za Unlimitový…
Mám z kamenného obchodu osobně vyzkoušeno, že sedačky jsou úplně stejné..
Líbí se mi totiž sedačka z Unlimitu, ale podvozek Slalomový, tak bych chtěla najít někoho, kdo by třeba rád vyměnil…Já si budu s největší pravděpodobností kupovat nový…
Kdyby se někdo takový mezi vámi našel, bylo by to super…Díky…Radka K.
Tak jsem po delší době zabrousila na tuto diskuzi. Kočárek máme doma a používáme sporťák. jsem docela spokojená. Jen mám strach ze zimy, jak se mi tam malej vleze s fusakem. Chodím ráno s dětma do školky a když byly chladná rána, tak jsem dala takový podzimní fusak a měla jsem co dělat. Malej brečel, jak jsem ho tam cpala a mě tekly nervy. Takže tohohle se opravdu hodně bojí.
Zajímalo by mě, jestli je tu nějaká maminka s rok a půlletým dítětem, která dává dítě v pohodě i s fusakem do kočáru. Popřípadě bych byla velmi velmi vděčná za fotečku.
No a další věc je, že se mi zdá, že je ten kočárek nějak vyviklaný. Má prostě vůli, když ho zvednu na chodník a tak. Jestli mě chápete. Mě přijde, jakoby se to nějak hodně uvolnilo. A jsem trošku nervózní.
Jinak mě docela zklamala ty kolečka a ty poklice a ta trojcípá hvězda, co se tam odlepuje. Teď mi manžel spravoval ruční brzdu, protože vůbec nefungovala. No nevím. Nechápu. A přitom s ním jen jezdím.
Ahoj Jeanice, píšeš, že jsi s kočárkem celkem spokojená, ale následuje výčet problémů, které máš s kočárkem, to já bych asi spokojená nebyla. Jestli nefunguje ruční brzda a rozviklal se ti, tak to radši zkusit reklamovat? Nevím, já tyto problémy nemám. A ty poklice se odlupujou skoro všem. Mně jen jednou, ale holkám často. Buď přilepit nebo stáhnout třeba elektrikářskýma sponkama. Někde tu má Alimra fotky, jak na to.
S tou šířkou - asi ve většině kočárcích a hlavně v golfáčích bude 1,5 leté dítě v kombinéze a ve fusaku natěsno. My máme 14.5 měsíce a zkoušela jsem syna jen v mikině dát do kočárku ve fusaku a vlezl se, i když už moc místa neměl. Jestli bude mít ještě zimní kombinézu, tak bude jako sardinka. A to je poměrně drobný. Teď když jezdíme jen v mikče, tak má místa dost, hoví si pohodlně, ale v zimě holt bude zmáčklej. Na tu zimu by to chtělo asi starší Slalom.
Podle mě je Reverse na menší děti kolem 1 roku ideální, ale na starší pasažéry je lepší starší Slalom.
Bianco, no já jsem z něho špatná, nebo spíše rozmrzelá, protože mi je fakt líto, že je takovej rozvrzanej, což si myslím, že by po půl roce neměl být. Všechno co se mi nelíbí jsem napsala.
Na druhou stranu, se mi líbí a ať hledám jak hledám, tak nevím, jakej jinej bych si měla pořídit. Starej slalom jsme prodali právě proto, že jsem na malého neviděla. ![]()
No tak teď nevím, co s tím. Chjo.
Jeanice, a nestačilo by třeba všechny části, co vržou prostříkat silikonovým sprayem? Měla jsem právě také starý Slalom a taky vrzal, ale po prostříkání to bylo dobré…Teď právě potřebuji koupit (viz.příspěvek výše) ten nový Slalom, ale zatím se nenašel nikdo, kdo by chtěl vyměnit podvozek Slaloma za Unlimita, nebo sedačku z Unlimita za Slalomovou
Kdyby jste o někom věděli, budu moc ráda…R.
Viklat by neměl. A kdes ho kupovala? Zkus tam zavolat nebo tam rovnou s kočárkem zajet a uplatni reklamaci. Já mám kočárek taky půl roku a žádná známka viklavosti. Trochu skřípala ta kotoučovka, ale to spravil sprej, jinak žádný problém.
Tak tak, já jezdím se slalomem skoro tři měsíce a až na ty kolečka je to v poho.Kočárek byl zprvu takový ztuhlý,ale to mi nevadilo a teď se trošku poddal a jezdí se s ním suprově
Určitě bych zkusila se poptat kde si ho kupovala popřípadě uplatnit reklamaci ![]()
Tak jsem včera kočárek odeslala jako reklamačku. Tak uvidíme, co mi řeknou.
Já měla předtím staršího slalom a nikdy nebyl tak rozviklanej…
ahoj, hlásím se po dlouhé době, trochu nestíhám ![]()
Byla jsem 3 dny v nemocnici na zavedení ATB a teď je mám doma, kapačky po 8 a 12 hodinách + inhalace
no ještě, že máme doma tatínka a pomáhá mi
Každopádně jsem ráda, že nemusím tvrdnout v nemocnici ![]()
A jak píše jeanice, my jsme si taky všimli, že konstrukce je taková ,,rozvyklaná,,. Má prostě hodně vůli
jinak ty kolečka katastrofa, mám je úplně sjetý, nevým, jestli se zrovna tohle dá reklamovat
No celkově pro mě, žádný zázrak ![]()
Jinak bych asi rok a půl staré dítko dávala do kočárku v kombinéze a na to pak deku a už jen nánožník, do fusaku už mi přijde moc velké a to do kteréhokilv kočárku ![]()