Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
29.9.10 09:02

Filda je teda kus chlapa. Áďa má sotva 9 kg. Ale je zlatíčko. Na mateřské je mi dobře, chtěla jsem jít za rok do práce, ale teď nevím, zatím se mi nechce.
Taky plánujeme zimu odjezdit v kombinéze pod nánožníkem a maximálně s dekou. Připadne mi, že pokud nebudou sibiřské mrazy, tak to musí stačit. No uvidíme. Ještě se mi líbí od Emitexu ten fleesový fusak, tak ho asi pořídím, dá se rozdělat jako deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.9.10 09:08

Jéé tak to máš teda drobečka :-) Filda je velikej,ale znám teda i větší macky :mrgreen:
No já doufám že nebude zima jako ta loňská to byla hrůůza.Mě to doma už drobátko nudí,ale v práci mi skončila smlouva a zpátky se mi tam stejně nechce.Tak jsem se zase vrhla do focení.Koupila jsem si profi zrcadlovku Canon a začala jsem fotit :-) Zatím jen kamarádky a taky jejich dětičky,ale chci si udělat kurz a kdo víííí třeba se chytnu.Zatím mě to moc baví :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.9.10 10:22

Ahojte

Denny no super ze uz jsi doma :-D

Holky, nase Ana ma cca 11,5 kg a v kocarku je ji fajne, i s fusakem
Koupila jsem ten novy Emitex 2v1
Mam i nanoznik, tak se mi zdalo zbytecne kupovat klasiku zimni fusak, stejne bude v kombineze, nebo v oteplovakach

a dnes tem Emitex vyzkousela a sedi perfektne.

prorizla jsem otvory na pasy, deka drzi, nikde nepada, ma to i gumicky a ty jsem zavazala vzadu

Ty horne okraje mam prehnute pres rantle operky a nepadaji, neklouzou, fakt to drzi hezky.
Zip si vytahnu jak chci ja, mala ma prostor na ruce,

spodek jsem ji pretahla pres nohy, mela teplo, v krame jsem to ohrnula, odepla zip a mala byla cela odkryta- nebylo ji vedro

Ale zase jako samotny fusak bez nanozniku to neni opravdu na zimu, je to jen fleece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
29.9.10 11:29

Holky musím říct,že náš Miška má necelé tři měsíce a 7kg a když ho oblíknu a dám do fusáčku od emitexu(a to je jen ten podzimní)tak se do kočárku tak tak vejde a začíná se mu to těžce nelíbit.Pravda je,že on od narození není fanda kočárku,ale teď se mu tedy nedivím,protože toho místa na protažení moc nemá dá se říct,že skoro žádné :wink: No budu ráda za klasický hluboký kočár :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.9.10 11:43

Ali, pro prcky není nad klasický hlubočák. Oni tam jen leží s ručkama do svícnu a to je pak potřeba trochu větší šířka. Po zimě pak přesedláte na sporťák. Už se těšíš, že?
Katko, tak přesně na ten fusak se taky dívám. Do mého kočárku by se hodil ten šedošedý a cena je taky dobrá, tak si ho zajdu koupit. Kdyby nějak extra přituhlo, tak vyndám fusak z loňska a nějak se narvem.
Renčo, fotím taky ráda, ale jen těžce amatérsky digitálem, držím pěsti, aby ti to vyšlo. Obávám se, že v zimě bude trochu nůďo, snad nebude dlouhá, jako loni. V létě jsme si užívali na zahradě v bazénku na pískovišti, na houpačkách, jezdili na výlety, chodili do restaurací na zahrádky a hřiště, v zimě se dá jen saňovat a i to se musím přemlouvat, protože nesnáším zimu. Brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.9.10 12:20

Bianko, taky mam ten sedo antracitovy- a je krasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
29.9.10 14:33

Bianco budu jezdit s českým patronem,protože to by se prďola asi zbláznil a já z něho.Na sporťáček se těším hrozně moc,protože tady v okolí žádný 2010 není takže jsem zatím jediná.Třeba je,ale ještě jsem žádný nepotkala.
No a ještě máme problémy s autosedačkou.Je taky nějak těsná nebo my jsme nějak velký či co :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.9.10 16:04

Ali 8-o já teda zírám :lol: Ondra má teď 8kg k šesti měsícům :lol: čím to svoje dítě krmíš :wink: :-D No já už dneska konstatovala, že se prostě do hluboké krobičky nevejde, takže už přestupujem na ,,zimní provoz,, do PegPérega :wink:
Jiank abych napravila reputaci tomu mému Slalomu - byla jsem dnes na kávě s jednou kamarádkou. Má Slaloma 09 a z toho mého byla úplně vedle :-D tak jsem byla docela ráda, je fakt, že Slalomářky se za mým kočárkem hodně otáčejí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.9.10 19:27

Holky, to jsou rozdíly! Náš Adam má 14,5 měsíce a má 9 kg. :nevim: No aspoň se nenatahám.
A taky jsem si všimla, že Slalomačky si kočárek víc prohlíží. Já už se obhlížím i po golfáčcích, na jaro nějaký koupím, hlavně kvůli váze do auta, protože vyndávat a nandávat Slalom někdy i 4× za den do auta je docela fuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
29.9.10 22:05

Denny zatím jenom kojím,ale jak všichni říkají mám asi místo mlíčka smetanu :wink: Holky co vy a autosedačka?Já jsem z té naší docela nešťastná,protože je dosti těsná :nevim: Prý ta nová 2010 je prostornější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.9.10 22:42

Bianko - taky jsem nadšená z nového slalomu, ale ta váha je brutál. taky musím hodně skládat do auta, takže jsem si pořídila golfky nuna a jsem moooc spokojená. Jako druhý kočárek bomba. Jsou jak pírko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.9.10 22:43

my byli dnes zrovna u dr, tak nás taky vážili a Robísek má 8,9kg v 9 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.9.10 09:19

Já plánuju taky nějaké lehoučké a jednoduché golfky hlavně do toho auta a na dovču něco jako Cybex Ruby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
30.9.10 23:45

Chtěla bych objednat kočárek z Německa (ze Španělska vyjde dost draze doprava), ale nějak jim už zmizel ze stránek, měli ho docela levný. NEVÍTE NĚKDO JEŠTĚ O JINÉM NĚMECKÉM INTERNETOVÉM OBCHODU, KDE MAJÍ LEVNĚ JANE NEŽ JEN O-BABY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.10.10 10:12

tak já také přemýšlím o golfkách ale nevým kteru budou nejlepší mám typ na quinny zapp,nuna buggy,bugaboo bee ale nevým do kterých jít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí