Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
15.10.10 17:16

Tak jsem se dohodla ve špuntíku, že pošlu na výměnu ta kola. Já jsem jinak spokojená a a vlastně ani nevim, který kočárek bych si teď vybrala :nevim:
Na tom otočném sezení trvám a to jich na výběr moc není. No doufám, že na tom mém kusu se nic dalšího nerozbije :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.10.10 18:31

Katko, ten Lodger se mi taky moc líbí. A právě tento fialový je nejhezčí, no ale na kluka se (naštěstí) nehodí. Ale ta cena, to už fakt nedám. Právě jsem malému koupila tento overal http://i.mimibazar.cz/…37146422.jpg a je teploučký jako duchýnka, tak snad zimu odjezdíme pod dekou a nánožníkem. Když budou sibiřské mrazy, tak vytáhneme náš starý http://www.e-broucek.cz/…dvedv9_i.jpg.
A taky se mi líbí i česká obdoba Lodgera http://img.mimishop.cz/…a2261849.jpg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.10.10 13:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.10.10 16:57

tak ten fusak je super, už sa nemôžem dočkať keď ho budem mať doma a úplne v pohode vojde do slaloma 2010, super jedna lepšia správa ako druhá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.10.10 19:16

Katko, fusak je fakt moc hezký. A dáš ho i pod nánožník? Anička je v kočárku úplně v pohodě a pak že je malý! :nevim: Tak jsem četla, že letos má být nejchladnější zima za posledních 1000 let, prý něco kvůli Golfskému proudu, tak to zimu bez fusaků asi nedáme. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.10.10 19:48

Tak já koupila starý dobrý Aesthetic :wink:
Na MMB za 850,– a vypadá jak nový :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.10 11:52

tak fusáček je opravdu krásný vypadá moc luxusně a krásně do něj sedí

jinak dneska dorazili beečka a spokojenost maximální nejlepší kočárek co jsem zatím měla co se týče ovladatelnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
20.10.10 20:45

malahodna - ty se ale máááááááš!!!! Beečko je můj sen. Na manžela dělám oči už hodně dlouho, ale pořád se nademnou nesmiloval a prostě prý už kočárků koupil dost a basta. Co nuna, tu si taky necháváš, nebo ji už prodáváš?

Fusak Lodger - taky máme a maximální spokojenost. Zatím má pinďa nožky pořád teplé, nosí teda botky a silné ponožky, ale to jsem dávala dceři i do fusaku od emitexu. A jestli máte přes něj i nánožník, tak to bude uplně v pohodě. Já takto krásný fusak teda do nánožníku schovávat nebudu:)) A jestli bude nějaká extrémní zima, tak holt dáme do lodgeru ještě deku, no.

Co se týká reklamací slaloma, tak pokud handy řeší reklamace v pohodě, že vše vymění a bez keců, tak není co řešit. Kola mi taky poslali v obchodě, kde jsem ho kupovala, do prahy tak čekám, jestli pošlou celá nová, nebo jen ty pláště. Ale jinak jsem teda taky max spokojená s kočárkem. Otočné sezení bomba, miluju tu polohovací střechu, mimčo dokonale ochrání před sluníčkem i větrem, fakt super. Jediné mínus je ta váha, ale zase je to stabilní kočár který všude projede, takže něco za něco. Já bych slaloma rozhodně doporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.10 22:12

já vím že na jaře slalomu určitě prodám, jak mám teď v ruce to beečko tak je to fakt rozdíl v ovladatelnosti a váze, a doufám že na jaře už budeme chodit tak stejně budou stačit golfky, kdybych bydlala na vesnici tak bych sporťák potřebovala ale takhle se spokojím s polohovatelnými golfkami
já jsem beečka nakonec sehnala za nádherné peníze protože jsem si řekla že ho prostě seženu do 7tis :mrgreen:
nunu si budu určitě nechávat to je přítelův miláček :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.10.10 09:16

MHH, teda bee je nádherné, a to máš nové za ty peníze???Asi, ne že. :-)
A ještě prosím, když porovnáš nunu a bee, je to veliký rozdíl??Já jsem nunou nadšená, ale bee je bee. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 10:57

kačko tak velký rozdíl je když jedeš třeba po kostkách tak nuna drkotá, kola dělají hrozný rámus, zato s bee to projedeš krásně nic nikde nerachtá:-)
velké + je veliký nákupní košík do kterého se fakt hodně vejde, a taky stříška je super, a to polohování až do lehu, bee jsou prostě golfky které můžeš používat jako hlavní kočárek(nemluvím o zimě) za to nuna je fakt jen na ty nákupy, cestování a krátké procházky ale nedám ani nunu ani beečka :mrgreen:
nové nejsou ale bugaboo jsou obecně fakt držáci co nco vydrží tenhle je rok a půl používaný a skoro bych to na něm nepoznala skoro ani škrábanečky od skládání nemá a potah je jako nový
stál 6600,– :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.10.10 11:52

Tak to je faskt super kup. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.10.10 11:51

a jaký je rozdíl mezi bee a bee+ ?
Je tam nějaký velký nebo se jedná o design? Jediné, čeho jsme si všimla, je ta boudička a musím říct, že u staršího typu ( bee ) se mi ta boudička teda líbí víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.10.10 11:55

Bee vypadá dobře. Taky bych chtěla golfáč s jednoduchými koly. Ale já ho plánuju až na léto na dovču a tak po výletech, abysme nemuseli pořád tahat těžkýho Slaloma. Ale jak zase zdoláme ten terén, že jo? :nevim: Asi když pojedeme do hor, tak se Slalomem a na promenádu po městě golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rada17
22.10.10 12:16

Dobrý den, Bee Plus je daleko vychytenější a větší, než Bee…Opěrka zad se dá prodlužovat ze 43 na 50cm a sedačka z 24 na 34cm…šířka sedu je na nejužším místě 30 a rozšiřuje se dopředu na 35cm…lepší a jednodušší je i otáčení sedačky, kdyžtak se jukněte na yotube, je tam několik videí nového Bee Plus…

Nechtěla jsem tomu věřit, jak jej všichni vychvalovali, ale musím říci, že jsem z něj opravdu mooooooc nadšená…Všechno, co se mi na původním Bee nelíbilo, teď na tom Bee Plus vylepšili, či přidali a je to fakt bomba…

Jedinné, co Bee vytýkám, je špatná jízda po dlažebních kostkách…jinak zámkovka, nebo menší terén je v pohodě…

Staré Bee má opravdu hodně úzkou sedačku, opěrka zad nejde úplně do sedu…Ale některé maminky tvrdí, že se jim s se starým Bee jezdí lépe…mně to přijde nastejno…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4