Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
12.10.10 09:04

Aretace mi nefunguje v tom smyslu,že ať točím páčkou kam chci, kolečko se pořád otáčí :evil: Sem tam sem aretaci využívala, tak že rukama to nebude :lol:

Pán z Handy mi napsal, že na ten kloub stačí jen utáhnout z vrchu šroub. Jen že ten šroub nejde vidět, tak že budu muset odmontovat tu krytku a doufat, že tam nějaký ukrytý bude :think: „Kruci písek“ to nemůžou mít servis někde blíž? Třeba rovnou v Olomouci? :potlesk: Do Prahy k vůli tomu nepojedu, to bych raději poslala poštou, ale zas to čekání… No nic, Kačenka půjde spát do starého a já se pustím do oprav 8-) držte mi palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.10.10 09:52

A co ti řekl na tu aretaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.10.10 10:14

Ahojte holky,tak koukám,že závad stále přibývá
NUTKANI mrzí mě,že máš takový problém s kočárkem.Já bych s tou reklamací na tom byla stejně jako ty.Jsem kousek od Olomouce a jezdit do Prahy se mi fakt nechce.Budu doufat,že kočárek bude držet.Jinak taky se mi zdá,že mi klepe přední kolo,ale to vím,že jsem si to asi způsobila sama…náročnější terén :wink:
Dost velká škoda,že má kočárek tyhle neduhy jinak je to super vozítko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.10.10 20:51

ahoj všichni, tak já mám další vadu. Poklice mi sice drží, ale mám uplně sjetá kola. jen zadní. V té gumě jsou uplně vidět jakoby nitě nebo provázky…je fakt, že chodíme na dvouhodinové procházky v podstatě denně…ale ten kočárek mám od května! To by měla ta kola vydržet, ne???? Jsem zvědavá, co mi na to řeknou. snad si nebudu muset kupovat nová kola (nebo ty pláště) ale dají mi nová v rámci reklamace. Nestalo se vám to někomu také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.10.10 09:09

marro, tak šup na reklamaci. neteři mé kolegyně z práce se to stalo a kola vyreklamovali…ale to s ním jezdila dva měsíce :roll: docela teda síla… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.10.10 11:23

Holky, chtěla jsem si taky koupit Jane Slalom 2010, teď jsem volala do O-baby.de a tam mi řekli, že už další kočárky nebudou objednávat, jelikož je s nimi hodně problémů a že je stahují zpět a posílají výrobci… fakt síla, už jsem si objednávala kočárek ze Španělska, jen jsem ještě nebyla rozhodnuta pro barvu …takže upouštím od Jane a asi se vrhnu na Teutonii, nebo poradíte někdo jiný sportovní kočárek, kde se dá přehodit rukojeť nebo sedačka, aby šel do směru pro a proti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.10.10 12:31

Martino, tak to koukám :roll: No, ale těch much je tam asi dost, jen jsem zvědavá, jak se zachovají k těm maminkám, co s nimi budou mít hodně problémů…peníze předpokládám nevrátí :nevim:
Jinak mě v té samé kvalitě ( možná i lepší ) napadá jedině ta Teutonie . Teď vychází nový model - BeYou, je super, tak na něj jukni :wink:
http://www.facebook.com/spuntikcz#!/album.php?aid=282769&id=157018971059

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.10.10 15:35

Reklamace - jak jsem dopadla

Ahoj,
tak mi des došel fungl novej podvozek i s krásnýma novýma kolama. Super!!!
Tak ho hned prodám. Už jsem si zvykla na britax a dva už vlastně nepotřebuji.
Jen vás chci všechny podpořit, kdo si nejste jistí, že to tak má fungovat, tak rychle na reklamaci. .-)
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.10.10 15:39

Jeanice- tys ho davala na kram? nebo primo do Handy?
Ja budu ty kolecka reklamovat taky- prece neni normalni projet se mestem a pichnout kolo- ja ted jen koukam, zda nahodou nevidim strepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.10.10 16:02

Kupovala jsem ho přes net v Ondálkovi, Cheb. Ti ho pak poslali do Handy. Ale nový podvozek má zpětnou adresu zase Ondálek. Taky mi nabízeli po dobu reklamace náhradní kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.10.10 19:43

jeanice, díky za info. Ty kola jsou stejný jako ty před tím nebo se jedná o nějaký nový tip?
A ty jsi reklamovala i to vyklání kočárku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.10.10 21:42

Já jsem taky píchla už dvakrát…to buzze jsem měla 7 měsíců a mutsy s nafukovacíma asi 6 měsíců a ani jeden defekt. No, tak jsem vytáhla z garáže starý nomad a budeme jezdit ve starém zatímco bude slalom v reklamaci. do konce týdne snad stihnu slaloma odvést na reklamaci do obchodu, kde jsme ho kupovali. Už ale začínám přemýšlet o novém sporťáku na léto. To tedy manžel ještě neví a asi ho už ze mě trefí. Nějak pro tu mou zálibu v kočárkách nemá pochopení. Ale zaujal mě bumbleride, nová kolekce má být na jaře…neznáte někoho, kdo ho má? nějaké zkušenosti? zatím, co jsem četla, tak si ho maminy chválí, že je prostorný a lehoučký. Mně prostě vadí, jak je ten nový slalom těžký. jak jsem vezla toho nomada z garáže, tak jsem nemohla uvěřit, jak jde vozit jedním prstem. No a můj miláček nuna je taky jak pírko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.10.10 22:32

re

Já reklamovala kolečka. myslím, že mi dali ta stejná, já je moc nevybalovala. Jsou Pěkně zabalená a chci kočárek prodat, tak jsem je moc nevytahovala. A taky jsem reklamovala viklavost kočárku, podvozku. Tak mi dali nový. Jsou hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.10.10 08:01

…no, tak to asi přes zimu taky zkusím vyreklamovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.10.10 11:45

Jejda jejda, jak to tu tak čtu, tak slavný nový krásný slalom začíná stát za prd :nevim: Já se do oprav zatím nepustila a asi ani nepustím a zkusím vyreklamovat. Mám strach, co se mi ještě podělá :zed: Takovej drahej kočárek a takovej je to průser. Začínám uvažovat o tom, že bych zažádala o vrácení peněz s tím, že kočárek neodpovídá kvalitě :think: Byl by to asi běh na dlouhou trať, ale těch peněz, co stál a pochybuju, že ho nějak slušně prodám, bo spoustu maminek už si určitě početlo a Slaloma 2010 určitě kupovat nebudou :evil: Co vy na to? Je tu některá z vás, která by nejraději kočárek vrátila? Přítel je na nervy, že jsem si vydupala drahej kočár s tím, že bude kvalitní a odjezdíme s ním alespoň 2 roky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí