Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro…holky díky
jste zlatíčka
na golfky kouknu abych vybrala pro nás ty nejlepší ![]()
už ste někdo něco reklamovali a jak to dlouho trvalo než se vám to vrátlilo zasílala sem do prodejny a ta do handy ![]()
renčo denísek má už skoro 11m tak jezdíme ve sporťáku a je hodně úzký, zimu v něm s fusakem ale zvládneme bez problému.
Já mám třeba uzší kočárky radši protože v něm mimčo nelítá ze strany na stranu jak mi lítal třeba ve speedim
tak stříšku jsem vyprala a super
teď jí suším u topení rovnou na té kostrukci
dneska jsem poprvé vytáhla fusak už je fakt zima
…ach jo, tak mě se ten Bee prostě líbí nejvíc…teď už jen vyřešit jestli Bee nebo Bee+
to bude zas peněz, ach jo
muž mě asi zabije. no ještě pořád uvažuji o těch Cybex…tak uvidím
Ale mít ty peníze hned, tak si Bee koupim snad už teď
![]()
Malaho mě spíš zajímala délka,korbička co se týká šířky je v poho,malý je ale hrozně dlohý,má už teď 69cm,takže tam leží s pokrčenýma nohama.Jinak si budu muset tuto diskusi někam uložit,co nevidět budeme na léto vybírat nějaké dobře skladné golfíky ![]()
renčo tak délka je bez problému, my máme kolem 80cm a bez porblému ještě má nad hlavičkou i před nožičkama spoustu místa
denny já kdybych na to měla tak bych si koupila ty bee plus ale neměla jsem na ně, jsou fakt o dost prostornější a golfky budeš využívat déle než sporťák takže tam je ten rozměr důležitý
ty cybexi taky vypadají dobře líbí se mi a jsou i dost skladné
Malaho díky za info…a Ty Deny musíš udělat pěkné oči na manžela jako maalaho a kočárek třeba bude
takže držím pěsti ať to vyjde
… ![]()
No, na Bee+ nemám určitě a ty Cybexy se mi zase zdají delší a tak nějak prostornější, tak asi půjdu do nich. ![]()
Čaute kočky, Denny, tak to budeme mít zase stejné kočárky.
Já mám v mérku taky Callisto. Náš prcek už bude na jaro velký chlap
, tak by nám možná stačil i Ruby, ale zase mám trochu strach z těch zdvojených koleček. Ale zase, jak už jsem psala, tak na terén budu mít Slalom. Toho se tak brzy rozhodně nechci vzdát, miluju ho.
…ty Bianco, já mám právě strach z těch jednoduchých
ale celkově se mi víc líbí to Calisto - boudička a spojená rukojeť…u Ruby zas ty kolečka, sezení mají stejné......ti nevim
to zas bude rozhodování
![]()
já chci bee+, a chci a chci. Jinak cybex jsem měla taky v úzkém výběru, ale manželovi se nelíbily a na živo mě pak taky zklamaly.
Denny, já si zkusím v obchodě pojezdit s oběma Cybexy a pokud mi ty dvojtá kolečka nebudou moc eklovat, tak asi vezmu Ruby. Hlavně s ohledem na peníze, protože je budu mít chvíli jen na dojezd, prcek už bude mít v létě 2 roky a kdoví, jestli se bude chtít vozit. Bee+ se mi taky líbí a věřím, že jsou boží, ale i když nemusím v ruce obracet každou korunu, tak ty prachy nedám. ![]()
Ještě jsem objevila od Mutsy Easyrider, ale to bude asi trochu kostitřas, za ty peníze, ne?
maminky pokud byste chtěla některá červenou stříšku na bee+ tak mám nebo vymněním za modrou,je to supr kočárek doporučuji všem po zimě prodám jane a budu jezdit jen stím zatím nejlepší kočárek co sem měla hlavně ta lehkost a skládání no prostě
ty peníze zato stojí
ahoj, tak mi to nedalo a udělali jsme zimní úpravu. ondra je tam moc spokojený, vidí ven a tak může všechno pozorovat