Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
25.10.10 16:00

…holky díky :-D jste zlatíčka :huban: na golfky kouknu abych vybrala pro nás ty nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.10.10 16:27

už ste někdo něco reklamovali a jak to dlouho trvalo než se vám to vrátlilo zasílala sem do prodejny a ta do handy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.10 18:06

renčo denísek má už skoro 11m tak jezdíme ve sporťáku a je hodně úzký, zimu v něm s fusakem ale zvládneme bez problému.
Já mám třeba uzší kočárky radši protože v něm mimčo nelítá ze strany na stranu jak mi lítal třeba ve speedim

tak stříšku jsem vyprala a super :wink: teď jí suším u topení rovnou na té kostrukci

dneska jsem poprvé vytáhla fusak už je fakt zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
25.10.10 19:17

…ach jo, tak mě se ten Bee prostě líbí nejvíc…teď už jen vyřešit jestli Bee nebo Bee+ :nevim: to bude zas peněz, ach jo :roll: :lol: muž mě asi zabije. no ještě pořád uvažuji o těch Cybex…tak uvidím :wink: Ale mít ty peníze hned, tak si Bee koupim snad už teď :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.10.10 19:56

Malaho mě spíš zajímala délka,korbička co se týká šířky je v poho,malý je ale hrozně dlohý,má už teď 69cm,takže tam leží s pokrčenýma nohama.Jinak si budu muset tuto diskusi někam uložit,co nevidět budeme na léto vybírat nějaké dobře skladné golfíky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.10 19:59

renčo tak délka je bez problému, my máme kolem 80cm a bez porblému ještě má nad hlavičkou i před nožičkama spoustu místa

denny já kdybych na to měla tak bych si koupila ty bee plus ale neměla jsem na ně, jsou fakt o dost prostornější a golfky budeš využívat déle než sporťák takže tam je ten rozměr důležitý
ty cybexi taky vypadají dobře líbí se mi a jsou i dost skladné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.10.10 20:20

Malaho díky za info…a Ty Deny musíš udělat pěkné oči na manžela jako maalaho a kočárek třeba bude :palec: takže držím pěsti ať to vyjde :potlesk: … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
26.10.10 10:35

No, na Bee+ nemám určitě a ty Cybexy se mi zase zdají delší a tak nějak prostornější, tak asi půjdu do nich. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
26.10.10 19:12

Čaute kočky, Denny, tak to budeme mít zase stejné kočárky. :lol: Já mám v mérku taky Callisto. Náš prcek už bude na jaro velký chlap :mrgreen: , tak by nám možná stačil i Ruby, ale zase mám trochu strach z těch zdvojených koleček. Ale zase, jak už jsem psala, tak na terén budu mít Slalom. Toho se tak brzy rozhodně nechci vzdát, miluju ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.10.10 16:08

…ty Bianco, já mám právě strach z těch jednoduchých :roll: ale celkově se mi víc líbí to Calisto - boudička a spojená rukojeť…u Ruby zas ty kolečka, sezení mají stejné......ti nevim :nevim: to zas bude rozhodování :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
27.10.10 22:05

já chci bee+, a chci a chci. Jinak cybex jsem měla taky v úzkém výběru, ale manželovi se nelíbily a na živo mě pak taky zklamaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.10.10 11:13

Denny, já si zkusím v obchodě pojezdit s oběma Cybexy a pokud mi ty dvojtá kolečka nebudou moc eklovat, tak asi vezmu Ruby. Hlavně s ohledem na peníze, protože je budu mít chvíli jen na dojezd, prcek už bude mít v létě 2 roky a kdoví, jestli se bude chtít vozit. Bee+ se mi taky líbí a věřím, že jsou boží, ale i když nemusím v ruce obracet každou korunu, tak ty prachy nedám. :roll:
Ještě jsem objevila od Mutsy Easyrider, ale to bude asi trochu kostitřas, za ty peníze, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.10.10 10:53

maminky pokud byste chtěla některá červenou stříšku na bee+ tak mám nebo vymněním za modrou,je to supr kočárek doporučuji všem po zimě prodám jane a budu jezdit jen stím zatím nejlepší kočárek co sem měla hlavně ta lehkost a skládání no prostě :palec: ty peníze zato stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.11.10 14:46

ahoj, tak mi to nedalo a udělali jsme zimní úpravu. ondra je tam moc spokojený, vidí ven a tak může všechno pozorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.11.10 14:47
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie