Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
2.11.10 21:17

Já jsem ho taky viděla v inzerátu, moc by mě lákalo ho zkusit, ale asi je fakt malinký. Malá hodná kup si perego gt3 prostorný a do zimy neocenitelný. :-) :-)
A prosím tě nemáš náhodou fusáček do nuny???Jen by mě zajímalo jaký je, jestli má cenu ho kupovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.11.10 21:22

já jsem zatím zkoušela všemožné zimní varianty a vešli jsme se a Val nic neříkala :mrgreen: tak uvidíme, každopádně bude to těsnější, ale to bylo jasné hned jak jsem si ho vybrala. Třeba zima nebude tak hrozná :-D
Jinak ja tě znám tak slalomka bez problémů udáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.11.10 21:29

maloho, dej ho tam za 9.000,– to už by mohlo zabrat. Jinak jsem místo Janéčka měla ještě v merku Concord Fusion, ten sporťák je super široký, jako stará Janéčka a má bezva boudu :wink: Tak kdybych tenkrát ten Slalom prodala, šla bych asi do něj. Jinak teda nevím.
Jo a jinak už mám objednané ty cybexy cylisto :dance: byla jsem se na ně podívat v malvíkovi a hned jsme se do nich zamilovala :srdce: :lol: na bee prostě nemám a tyhle jsou taky fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.10 21:36

denny s callisty budeš určitě moc spokojená jsou super jakou sis vybrala barvičku?
mě se 9tis dávat nechce přeci jen je starý jen 3 měsíce a mám k němu i ten nánožník zlevnit můžu vždycky ale pod 9,5tis fakt nepůjdu ani náhodou ale co zase s ním že jo :evil:

kačko nene ten fusáček od nuny nemám ani ho pořizovat nebudu u nás je nuna spíše jen letní záležitost je to mužova slabost tak na ní musím být opatrná :mrgreen:
GT ani náhodou to bych si s tou váhou moc nepomohla, mě se gtčko líbí ale je těžké a veliké, já bydlím vě městě potřebuju lehčí kočár

lucky ale oni do konce zimy ještě určitě povyrostou, já pořád myslela že to půjde ale jak jsem tam dala dneska ten fusak tak bylo jasno :roll: denis je trošku korba no :mrgreen: ale mám ho ráda bude mi to líto až půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.11.10 21:40

Děkuji,tak já počkám až někdo poreferuje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.11.10 21:41

Jéééé holky tak vy se takhle rychle zbavujete slalomáčků :think: Já se budu čílit až příští zimu, že se mi tam malej nevejde a jestli mu to rozčilování vydrží tak se mám na co těšit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.11.10 07:50

maloho, já ho nabízela bez nánožníku, chtěla jsem si ho nechat. Jak se přidělává na suché zipy, tak jsem si říkala, že by mohl sedět i na jiný kočárek. Jestli ho dáváš s ním, tak minimálně za 10.000,– Určitě počkej i třeba dýl :wink:
Calista jsem si vybrala tuhle barvu

Příspěvek upraven 03.11.10 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.10 09:06

tak tahle barvička je bomba :srdce: denny je fakt nádherný už se těším na reference :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.11.10 09:44

Měl by mi přijít v pátek, tak hned písnu. No doufám, že ta barva bude taková, jako je na obrázku. V malvíkovi měli jen ty fialové a byly stejné jako na fotce, tak uvidíme. ještě se mi líbily ty červené, ale ta modrá mě uchvátila nějak víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
3.11.10 12:08

Denny chválím nový kočárek :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.10 14:46

holky psala jsem si teď s jednou paní na mmb a asi před 2měsíci prodávala reverse v té barvičce jak má denny a víte za kolik ho nakonec musela prodat protože fakt nikdo nechtěl?za 7tis :evil: to je fakt výsměch ta cena, prodávala ho 2 měsíce a začala na 10tis a pořád nikdo i když zlevňovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.11.10 16:10

…no, to je síla :roll: A proč ho prodávala???
Já právě než abych ho prodala pod cenou a ještě si musela přidat na jiný, tak jsem si ho radši nechala. Nakonec jsem s ním spokojená, takže se mi ulevilo :wink:

…jinak docela trnu, aby mi ty golfky přišly. Poprvé jsem poslala peníze na účet…nikdy to nedělám, radši si zaplatím dobírku - peníze za zboží. Celou dobu se mnou komunikoval pán emailem a když jsme napsal, že jsou peníze poslané, tak už ani neodpověděl. jestli jsem naletěla na nějaký podvodný eshop, tak mě vomejou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
3.11.10 18:36

Denny a přes jaký eshop ho kupuješ? Mimochodem ten golfáček opravdu krásnej :potlesk:

Já jsem Slaloma už prodala :dance: U mě to prohrál s tou boudičkou. Sporťáček by nám vyšel pěkně na jaro, tak že i přes celé léto by nám velikostně vyhovoval, ale mě se prostě nelíbí ten tvar v leže. Když je sedačka po směru, tak to nevypadá zas tak zle, ale v protisměru se mi prostě nelíbí :nevim:

Měla jsem zálusk na Concord, ale kámen úrazu byla zase stříška :lol: V sedě je skvělá, ale v leže už je průšvih, je krátká a ani nedrží napnutá :roll:

Další varianta byla právě Teutonia, ale za ty prachy má, taky spoustu nedostatků a když jsem jukla na net, tak se ojeté ani moc neprodávají… „čím pak to…?? :twisted: “

Nakonec to vyhrálo zase Jané, ale 2009 :pankac: Oželím otočné sezení, ale budu mít skvělý ověřený kočárek, který má moc krásný design a svýma jízdníma vlastnostma je nepřekonatelný.

S otočným sezením asi pořídím golfky PP Pliko Switch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.11.10 18:52

Ahojte, holky teda takové rozčarování ze Slalomu? Mně bude srdce pukat, až ho budu prodávat, ale to bude tak za rok. Cenu nějak neřeším, snad aspoň za půlku pořizovací ceny? Denny, na fotce ke Callistu vidím barvu Caribbean a píšeš, že je modrý, já myslela, že je spíš do zelena? Já mám vybraný Navy http://www.malvik.cz/…l/110467.jpg. A nevíte některá, proč je na Malvíkovi o dost levnější ten Slate, je v něčem jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.11.10 17:40

Nutkani, tak já právě s tou bodičkou jsem spokojená nejvíc. To její polohování právě oceňuju v zimě a v létě to ocením asi tuplem :wink: Žádný kočárek není dokonalý - jak píšeš a každému se prostě líbí a vyhovuje něco jiného. Já jsem si zase dneska uvědomila, jak moc jsem ( konečně :lol: ) spokojená a jak se mi kočárek líbí a to v obou polohách. No hlavně ta barva, ta je prostě super, neokoukaná.
Ondra tam byl dneska zachumlanej a i když pěkně fičelo, byl tam pěkně v teploučku a koukali jsme na sebe :-D S tím Concordem souhlasím, je super až na tu boudu, taky mi vadila :roll:

Bianco, no napsala jsem modrý, ale myslím a doufám, že je spíš do tyrkysova nebo petrolej - něco jako náš Slalom :wink: Ten Slate je loňský model, výprodej, takže proto ta cena. Pokud netrváš na letošní kolekci, můžeš ty Cybexy pořídit za dobrou cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí