Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
12.11.10 13:29

Bianco, tak to říkám taky :pankac:
Kuba byl taky hodné díťátko, ale takový pošuk jako Ondra teda ne. To má Ondrášek prostě po svém tatínkovi. Opravdu říkáme, že je na klíček :lol:
No koukám, že se opravdu nenudíš a ještě králíčka do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.11.10 21:45

Bianco no koukám,že malej je pracant, to se mu v životě neztratí :mrgreen: Líbí se mi fotka obou kluků to je bomba, bráchové jak má být :kytka:
Denny já se musím přidat a taky můžu potvrdit, že Míša je expert jak má být.Starší, když byl v jeho věku, tak děsný pohodář, ale tenhle to je věc, sama se nestačím divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
13.11.10 19:46

Je sranda dívat se na Áďu, jak chodí kolem klece s králíkem a sbírá každé stéblo sena, které vypadne ven a dává ho Micině zpátky. A když si králík packama vyhrábne ven bobek, tak ho malý vezme do ruky a peláší s ním za mnou a že „bak, bak“. Ale nedělám si iluze, že by mu ta pořádkumilovnost vydržela. Soudě podle Davida. :cert: No, ale jinak jsou to zlatíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.11.10 19:54

Ahoj, tak holky Ondra má vyklubaný první zoubek…a já proč poslední noci tak kńourá a s jídlem to taky bylo nic moc…je to venku :dance:

A tady fotka, co všechno se nám vejde do/nebo na náš Slalomáček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
13.11.10 21:25

Bianco je to sranda s těma prckama.Miluju tyhle pidilidi jsou naprosto bezprostřední a upřímní.Ségra má 3letého klučinu a on je pořád takový drobeček a když začne žvatlat a pomáhat dědovi na dvorku tak to je nářez :pankac:
Denny tak vy už máte zoubeček?Paráda :wink: Já mám pocit,že Mišku taky trápí zoubky,i když má teprve 4měsíce,ale neskutečně slintá,všechno strká do pusy a špatně spí a při kojení je takový neklidný a dělá při tom bugr :lol: Nechtěla jsem do něj hned cpát nějaký prášky,ale je mi ho líto,když vidím,že by spal a nemůže,tak jsme nasadili homeopatika a řekla bych,že je krapet lepší.Uvidíme má je teprve druhý den :wink:
Nemůžu si pomoc,ale slalom je prostě boží.Nejenže krásně vypadá,ale je tak variabilní a když má člověk fantazii nacpe do nebo na něj spoustu věcí.Viď Denny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
13.11.10 21:39

Denny, a tys ho objevila? To budeš mít na nový šaty. :potlesk: Přesně tak jsme poznali, že se hlásí nový zub-málo jedl, v noci se budil a kňoural. A tákhle ověšení my jezdíme běžně. Pod kočár nákup a ještě pakl plínek, narvaná kabela, bunda přes madlo a ještě na tom čudlíku u rukojeti lehčí igelitka. :mrgreen:
Ali, my jsme měli první zoubek právě ve 4 měsících. A starší syn až v 8 měsících. Takže to klíďo u vás může být zoubek. Jo, Slalom je boží! Ještě jsem neviděla kočárek, který by se mi vzhledově líbil víc. Jsem na něj pyšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.11.10 22:05

no jo, co já tam narvu-občas sama koukám. A to ještě lecos dám na ,,kopyto,, :wink:
Jinak Ondra ten zoubek snášel vcelku dobře, žádný horor. jen trochu fňukal, ale protože to bylo ve stejné době jako očkování, tak mě to netrklo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.11.10 11:52

Ahojte, tak dneska jedeme s Miškou na prohlídku ve 4měsících. Jsem zvědavá na tu váhu :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.11.10 20:16

to my taky :wink: napiš, jak jste dpadli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.11.10 20:48

Tak hlásím, že ta váha není zase tak strašná jak jsem myslela. Má 7,8kg a 66cm :wink: Chudáček, dostal dvě včeličky a ani nepípnul. Pan doktor upozorňoval na teploty, ale snad se tomu vyhneme.
Denny a co vy, jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.11.10 22:14

Tak Ondrovi se klube hned ten zoubek vedle, u toho prvního už vylezla hlavička, takže se mu to tam bělá a je to cítit prsíčkem :dance: Už zas hezky baští a spinká. No musím říct, že to zas nesla statečně, na to, že se mu to spojilo s očkováním moc teda nevyváděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.11.10 14:02

Ahoj dámy
po delší době jsem zase zavítala do diskuze - nás slalomáček je doma po vyřízené reklamaci. Tak kola nám dali celá nová, za což jsem moooc ráda, protože mi je manžel strašně odřel při opravě defektu. nemusím se tedy snad ani bát, že by mi padaly ty poklice, jak se tu psalo. Vyměnili i pouzdra na kola (asi ty černé díly na konstrukci, které ty kola drží), protože ty způsobily, že se ta kola sjela. Nebyl problém v kolech ale v těch pouzdrech. Teď se s tím jezdí o 100% líp, jak kdyby byl kočárek o 3kg lehčí. Fakt obrovský rozdíl. prý je to problém těch prvních slalomů, ty co se prodávají teď už to mají v pořádku. opravili i to přední kolo, jak vybrovalo - teď můžu i běhat a kolo drží! NO a udělali komplet Jané servis - což znamená že všechno dotáhli atd a kočárek je perfektní. jak jsem ho delší dobu neměla a teď zase jezdíme konfortně, tak jsem strašně spokojená. Už jsem taky koukala, jaký bych koupila jiný kočár (ten concord co bude mát malahodna mě strašně láká), ale jezdí se mi teď tak skvěle, že si Slaloma nechám dokud budeme kočárkovat. Takže vám všem doporučuju, nechat si váš slalom servisovat po těch 6ti měsících užívání, což máte zadarmo (aspoň tak mi to řekli při koupi)
počasí je teda naprd, a bude hůř…ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.11.10 18:44

Maro, tak bezva :palec:
já se hned po přečtení tvého příspěvku objednala na servisní prohlídku - zmínila jsem tam ty poklice, sjetá kola a jak jsi celkově pořídila ty, že mi přijde, že náš kočárek jde taky docela ztuha… :nevim: tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
18.11.10 20:07

Marro a těch 6měsíců se počítá od koupi kočárku nebo až když s ním začnu jezdit?Já že bych se přidala k Denny a objednala taky servis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.11.10 20:20

Holky, koupily byste kočárek u Ondálka? mají tam celkem dobré ceny, ale nevím. Nemáte s tím obchůdkem některá zkušenost?
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4