Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTééda, takto mně malý nikdy neusnul. Náš pán musí mít svou postýlku, svůj polštářek a své ticho. A náš táta-ten ho umí tak akorát vzbudit. A ten sníh vám náhodou závidím. Když už zima, tak pořádná, jak má být.
Bianco, Ondra má taky nejraději svoji postýlku a svého hajánka, ale tatínek je tatínek. usne mu třeba v náručí večer, když je po jídle apovídáme si a koukáme na zprávy…to mě se teda nedělá. Opravdu si někdy říkám, čím to je. Ale tatínek přijde z práce ,,odpočatý,, takže z něj Ondra asi cítí u pohodu, kterou já teda už večer ztrácím ![]()
No a projížďku po našich chodnících bych ti dala zkusi…dobrá posilovna
ale na druhou stranu jak říkáš, zima jak má být ![]()
Denny to teda chválím tatínka
Já si o tomhle můžu nechat jen zdát. Sice Míša usne taky všude, ale jenom se mnou a u prsíčka
Je to takový malý závisláček. V noci se dožaduje do mojí postele takže ruším postýlku a dávám nazpět velkou postel. Jsem zvědavá jestli to spaní bude lepší
A Ondrášek už takhle mamině pomáhá no to je šikulka a samo nemůžu nepochválit ty jeho vlásky
WAU!Denny já večer taky padám za vlast páč jsem celé dny s prďolou sama a jsem šťastná, když si s ním chvíli hraje starší brácha nebo jdu k našim aby bylo nějaký vzrůšo ![]()
Bianco taky mám ráda, když je zimma a je sníh, ale když je ho moc tak to už nemusím.Ale doufám, že vám tam nějaký ten snížek napadne aby to bylo hezčí a veselší.A co ty?Ty jezdíš se slalomem?
Ali, jako bys popisovala, jak je to u nás. Taky celé dny válčíme sami a večer už jsem grogy. Tak jak se večer těším na manžela, jsem se nikdy netěšila. ![]()
Sníh mám ráda, ale stačí měsíc v roce kolem vánoc a pak zase rychle sucho a hlavně teplo. Děcka si ho trochu užijí a stačí. My jezdíme stále se Slalomem, já s ním nemám žádný problém a zimu s ním odjezdíme, na jaro chci přikoupit golfáč nějaký lehký, jednoduchý. Možná Cybex Ruby nebo Callisto, uvidím. Fusak jsem ještě nevytáhla, jezdíme zabalení v dece a pod nánožníkem. Zatím to stačí, když je tu 0°, ale až přituhne, tak se fusaku nevyhneme a to pak budeme sardinka.
Ali, s tím spaním si na sebe šiješ bič.
Malýho pak jen tak z postele nedostaneš. Zkus spíš zatnout zuby a pár nocí to vydržet, jinak si opravdu vypipláš závisláčka. Bratránek má dvě holky - 10let a 3roky a obě s nimi spí v posteli do teď ![]()
Jinak vozítko luxuxsní
myslím, že tohle je na zimu stejně nejlepší ( a možná i celkově
). No a ten košík, to je něco viď
![]()
A jinak, my nemít toho staršího bráchu, tak už by mi asi taky ,,houklo,,. Kolkrát dokáže Ondru zabavit i na pů hoďky a já mám tak chvilku na ,,vypnutí,,.
Bianco, jestli už je prcek větší, tak doporučuju ty Ryby. Callisto je už přeci jen o něco větší ( a dražší ) - já ho pořizovala, protže Ondra je přeci jen ještě pinďa a boudička mi přijde lepší + teda ta spojená rukojeť, to byla moje podmínka. Kdo na tom netrvá, bude myslím hodně spokojený i s Ruby. Jinak lůžko mají stejné ![]()
Bianco musím přiznat, že je to mazec, ale na druhou stranu jsem se na prcka moc těšila, tak si ho vychutnávám plnými doušky.Říkala jsem manžovi, že bych si zašla chvíli zaplavat nebo bych se jen vyspala a on hlídal, ale asi bych si to neužila páč mám nervy, když nechám malýho u rodičů a jedu na poštu.Je to otázka půl hodiny a já jsem z toho celá šílená.Takže nezbývá vydržet až malej bude trochu samostatnější a taky bude moc něco sám papkat zatím jen kojím
No myslím, že mi nic neuteče ![]()
Denny máš pravdu, že bude ze mě otrok, ale jelikož budeme mít s Miškou manželskou postel jen pro sebe tak se budu snažit ho cpát na jeho polovinu.To samé bylo i s prvním a žádné problémy nebyly, ale je fakt, že starší Míra spal od 4měsíců celou noc zatímco Miška vstává 3-4×, protože ho kojím.Neřeším to.Další dítko neplánujeme teda manžel já bych ještě jedno chtěla, tak si to užívám se vším všudy ![]()
Ali,mě se Ondra takhle budí a to nekojím
dneska jsem ho ale nechala trochu poplakat, vydržela jsem a dala jsem mu jen čajíček. samozřejmě proběhlo uspání v posteli, jinak by neusnul, ale nakonec zabral a spal až do rána bez mlíčka
On by byl jinak schpný pít mlíko ještě 2× za noc a to i doktorka říkala, že je to už zbytečné a jde spíš o zvyk. No, ale bylo mi ho líto
tak jsem ráda, že nakonec zabral. on je hrozný jedlík, a nějak ho tu jednu dávku v noci musím už odnaučit. tak mi držte palce.
Jinak jak říkáš, já to taky neřeším. Jsou noce, kdy ho mám v posteli pořád, někdy půlků…Michal spí stejně v obýváku, takže tu postel máme taky sami pro sebe
Užijme si je naplno, na tohle budem celý život vzpomínat nejraději ![]()
a tady náš skorolezec. Už dělá první náznaky, jenm mu to na té plovoučce dost klouže, tak jsme pořídili chrániče ![]()
a tady s míšánkem…a už jsem rozluštila tajemství usínání u tatínka, je to totiž Míša. takže míša jako Míša, hlavně že se má k nějakému přitulit ![]()
Denny, Ondrášek je opravdu pohodář. Na každé fotce se směje a vypadá tak spokojeně. Holky, moje slova. Jen ty prcky hýčkejme a rozmazlujme dokud jsou tak maličcí, strašně rychle to uteče a pak už budeme jen vzpomínat. Starší už bude mít 11 a já nechápu, jak to mohlo tak rychle uběhnout. Ali, u nás to přes zimu bývá s tatínkem lepší, je živnostník izolatér a před vánocema to típne a žačíná až počasí dovolí. Alespoň 2 měsíce bývá doma, tak si oba trochu odpočineme a zregenerujeme.
Denny, ty jsi viděla naživo Ruby? A není to už přeci jen moc hrkátko? Právě si říkám, když náš prcek bude mít na jaře rok a třičtvrtě, jestli by mu nestačil Ruby, když si budu ještě nechávat Slalom? Ale rozhodně se pojedu podívat někam po obchodech a třeba z toho bude nakonec něco úplně jiného.
Denny malej je fakt úžasnej.My dneska vyklidili postýlku tak už budeme mít pohodlí. Jenže Miška má tak šílenou rýmu, špatně se mu dýchá a já jen trnu aby to zůstalo jen u té rýmy.Ach jo ![]()
Bianco, je to opravdu pohodář, pláče málokdy - hlad, únava a nebo ho musím opravdu nějak naštvat ![]()
Jinak Ruby jsem viděla v Malvíkovi a opravdu jsem váhala - lůžko je stejně velké a pohodlné, jde hlavně o tu boudičku a když tvůj prcek bude už tak velký, tak myslím, že Ruby v pohodě stačí. já měla hlavní podmínku tu spojenou rukojeť. Golfky se tak krásně řídí jednou rukou, což je u chodícího dítka za jednu ruku výhoda - zkušenost po Kubovi- toho jsem držela za ruku a druhou jsme se snažila umanipulovat normální golfky
pak jsem je prodala a koupila si se spojenou rukojetí a to bylo super ![]()
Ale určitě si je jeď okouknout ![]()
Denny jak si vlastně dopadla se servisem janéčka?Já ho posílala minulý týden, ještě nikdo nevolal, tak doufám, že mi to dají do cajku a nebudou s tím dělat problémy:)