Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMy teda taky moc dlouho venku nebýváme a na jaro už nám budou kluci pěkně sedět ![]()
Teď jezdím s Callistem než budu mít zas Slalomáčka doma. Je pravda, že jezdím jenom po rovném terénu, na umrzlém sněhu je to o otřes Ondráška
ale jinak jsem s ním spokojená
Ondra je zachumlaný ve fusaku, nánožník mám z janéčka a ještě jsem sklopila kšilt z boudy, takže ![]()
No jo zima a k tomu ještě fučí, tak se to nedá,ale doma taky ne páč je to na zbláznění.Nemám moc ráda zimu
Jinak Denny včera jsem náhodou nahlédla do nějaké diskuze kde si spousta maminek stěžovalo na cam cortinu a neuznání reklamace.Tudíž z toho vyplývá teda je to jen můj názor, že snad není bezchybný kočárek ![]()
ali
to máš pravdu. Já pročítala zas nějakou diskuzi Teutonie…tam jsou reklamace taky
Myslím, že u zboží, které se používá každý den se tomu vyhnout nejde a opravdu záleží na kusu…jako u aut ![]()
ahoj chci se zeptat, mám v merku slaloma, termín v srpnu, jak to vidíte s korbou transporter 2010? Myslíte, že by v ní mimi vydrželo přes zimu? nebo je fakt lepší koupit starý model? Díky
denny - a v té korbičce starší myslíš že jo, vychází mi to pěkně blbě, jedině tedy v půlce zimy přesedlat do sporťáku že, ale právě taky nejsem moc zastánce dávat brzy do sporťáku, ale slalom se mi moc líbí…ach jo
HAnnah, ja mela malou v cervenci 2.7 a v hluboke kerbicce byla do konce dubna skoro.
Tkze neboj, vejde se ti v pohode
Ale teda ta starsi korbicka, transporter ani nahodou- to je tak do 5mesicu maximalne.
Takze nezoufej, kup si sportak 2010 a korbicku starsi ![]()
Hannah náš malej byl v hluboké korbičce rok 2009 4,5 měsíce tudíž s tou novou to určitě nedáte a to podotýkám, že mimi nemusí být zrovna nějaký obr.Prostě je to malý.Já teď jezdím s klasickým hlubokým kočárkem páč do sporťáku ani náhodou, no a na jaro se už opět těším na slaloma ![]()
taky myslím spíš tu starou, v nové opravdu ne - jak píší holky ![]()
Tak ačkoliv venku mrzne až praští já to dnes nevydržela a nachystala jsem sporťáček na jaro.Nemůžu se dočkat až v něm vyrazíme, ale…Jsem se zděsila a nějak se zase nemůžu zbavit pocitu, že je ten sporťáček malý.Neumím si představit, že příští zimu do toho musím narvat malýho i sfusakem nebo jen ho teple navlíknout
A to bude mít určitě nějakých 12-13kg.No jsem z toho dost v rozpacích ![]()
holky nevím zda o tom víte ale mě málem spadla brada ![]()
Speciálně pro český trh bude v prodeji oblíbená neotočná konstrukce kočárku s původním lůžkem Capazo a autosedačkou Strata, a to vše ve 4 barvách z kolekce 2011. Leden je skutečně slíbený termín, ale to znamená tak asi duben
Třeba letos překvapí
Není zatím známa cena, bude-li pod 20, bude to horký favorit pro „trojkombinaci roku“. Tak se těšme..
Holky
prej je Jane 2010 uzky.. co teda ma rikat Quinny buzz 3?
http://img843.imageshack.us/…20102011.jpg
katko, teď jsem nakoukla k Vám do diskuze a díváš se na fotku, kde je právě Buzz 2011 jen s 1 vložkou, a Buzz 2010 měl 2 vložky. Ta na obrázku je právě ta menší a XL je velká suprově. Ta tam bohužel vyfocená a poměřená není.