Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Prono mě pán do telefonu slíbil výměnu kol a seřízení podvozku, aby už se kola nesjížděla…tak v to taky doufám ![]()
Ali, zachumlánkovi musí být teploučko. Tolik sněhu! A u nás nic. Jak kočárek zvládl takovou nadílku? Já bych už docela brala sníh. Když už musí být zima, tak ať je sníh a slunko. Jen na těch silnicích je to na nic. Ale po Novém roku zase brzy jaro. A nebaví mě to vypravování ven. Než se vyoblíkáme, nandáme vše na kočárek, jsem upocená a pak do té zimy!
Než se malý vzbudí, jdu udělat adventní výzdobu. ![]()
Ali, závidím ti, že se ti vejde do té hl.korbičky
Vypadá spokojeně ![]()
U nás už je taky sníh, ale tolik teda ne
![]()
Bianco, Denny to byla první a zároveň poslední jízda se slalomem na sněhu a vůbec s hlubokou korbičkou. Ač malej vypadá na fotce spokojeně, tak zdání klame. Už tam neměl vůbec žádné místo a celou procházku prořval a prokňoural. Dnes jsem kočárek zabalila a posílám do servisu. Až jsem kolečka pořádně vydrhla tak jsem zjistila, že mi taky lezou z plášťů nějaký nitě, hotovo
Doufám, že mi to všechno vymění. Poslala jsem zároveň průvodní dopis kde poukazuji na ty pláště, tak ať se starají ![]()
Když se dnes zadaří, tak vám vyfotím koráb, s kterým teď jezdíme
![]()
Jinak se slalomem i ve sněhu bezproblémová jízda. A tady posílám na ukázku ty nádherné pláště
Po 4 měsících ježdění ![]()
No Ali, pěkný
!
tak hrozný to zas nemám ale už se k tomu blížíme
Jinak chápu s tím místem, Ondra jak narážel na okraj korbičky nožičkama tak se kroutil a moc se mu to nelíbilo. Jinak já jednou vyjela do těch závějí se Slalomem a vracela jsme se dom a přendavala jsem ho do PP. Vůbec jsme nemohli projet a s tím 4kolákem je to o dost lepší. A hlavně, zítra ho Michal taky veze do servisu a počítám, že co bude sníh, budem jezdit v PP…i když už mám na něj podaný inzerát a chtěla jsem ho prodat, jsem ráda, že ho ještě mám ![]()
Holky, nestrašte! Chcete říct, že budu vytahovat ze sklepa starýho Roana? Ali, teda ty kola jsou mazec. Nevím, co si o tom mám myslet, já je mám v pohodě, že by jiná výrobní várka z jiného matrošu, nebo co?
Ali, tak tady fotka našeho tanku
. Jako jízda v tomhle sněhu je děs a u nás to ani nijak zvlášť neodklízí ![]()
a tady ještě jedna - jak ho umí tatínek uspat, prakticky kdekoliv ![]()