Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
26.11.10 17:50

no mě pán do telefonu slíbil výměnu kol a seřízení podvozku, aby už se kola nesjížděla…tak v to taky doufám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.11.10 21:31

Holky mazec :pankac: v tomhle jsme dneska jezdili :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.11.10 21:35

A tady náš zachumlánek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.11.10 12:31

Ali, zachumlánkovi musí být teploučko. Tolik sněhu! A u nás nic. Jak kočárek zvládl takovou nadílku? Já bych už docela brala sníh. Když už musí být zima, tak ať je sníh a slunko. Jen na těch silnicích je to na nic. Ale po Novém roku zase brzy jaro. A nebaví mě to vypravování ven. Než se vyoblíkáme, nandáme vše na kočárek, jsem upocená a pak do té zimy!
Než se malý vzbudí, jdu udělat adventní výzdobu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.11.10 20:25

Ali, závidím ti, že se ti vejde do té hl.korbičky :wink: Vypadá spokojeně :srdce:

U nás už je taky sníh, ale tolik teda ne 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.11.10 11:53

Bianco, Denny to byla první a zároveň poslední jízda se slalomem na sněhu a vůbec s hlubokou korbičkou. Ač malej vypadá na fotce spokojeně, tak zdání klame. Už tam neměl vůbec žádné místo a celou procházku prořval a prokňoural. Dnes jsem kočárek zabalila a posílám do servisu. Až jsem kolečka pořádně vydrhla tak jsem zjistila, že mi taky lezou z plášťů nějaký nitě, hotovo :pankac: Doufám, že mi to všechno vymění. Poslala jsem zároveň průvodní dopis kde poukazuji na ty pláště, tak ať se starají :wink:
Když se dnes zadaří, tak vám vyfotím koráb, s kterým teď jezdíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.11.10 13:23

Jinak se slalomem i ve sněhu bezproblémová jízda. A tady posílám na ukázku ty nádherné pláště :roll: Po 4 měsících ježdění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.11.10 13:24

A ještě jedna krásná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
30.11.10 15:10

No Ali, pěkný 8-o !
tak hrozný to zas nemám ale už se k tomu blížíme :roll: Jinak chápu s tím místem, Ondra jak narážel na okraj korbičky nožičkama tak se kroutil a moc se mu to nelíbilo. Jinak já jednou vyjela do těch závějí se Slalomem a vracela jsme se dom a přendavala jsem ho do PP. Vůbec jsme nemohli projet a s tím 4kolákem je to o dost lepší. A hlavně, zítra ho Michal taky veze do servisu a počítám, že co bude sníh, budem jezdit v PP…i když už mám na něj podaný inzerát a chtěla jsem ho prodat, jsem ráda, že ho ještě mám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.11.10 16:24

Holky, nestrašte! Chcete říct, že budu vytahovat ze sklepa starýho Roana? Ali, teda ty kola jsou mazec. Nevím, co si o tom mám myslet, já je mám v pohodě, že by jiná výrobní várka z jiného matrošu, nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
30.11.10 19:38

Ali, tak tady fotka našeho tanku :wink: . Jako jízda v tomhle sněhu je děs a u nás to ani nijak zvlášť neodklízí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
30.11.10 19:39

zachumlanec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
30.11.10 19:44

a takhle spolu vaříme :lol: huláká na mě a pořád se zubí :lol: