Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
17.12.10 14:56

tecko ja to nemyslim zle… jen se hodne lidi podivuje jak je jane uzky sportak- ma 31cm v sede a to buzz urcite nebude mit, ani v XL? Nebo ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
17.12.10 15:14

no já myslím, že to není značka kočárku versus jiná značka kočárku. Já myslím, že říkají o Jane 2010 že je úzká proto, protože všechny Jene do roku 2010 byly široké. Sama jsem viděla kdysi nějaké srovnání - Tvoje fotky :-) Buzz 2011 versus 2010 a kolekce níž jsou taky o něčem jiném :wink:

• Citovat
  • Upravit
8041
17.12.10 19:40

Kačko, já si myslím, že jsou na trhu kočárky, které jsou mnohem užší než nové Jané a takový povyk se z toho nedělá :roll:
Já jsem teda taky trochu nesvá z toho, jestli se mi tam příští zimu prcek vejde, ale už bude zřejmě jen teple oblečen a pod nánožníkem. Bude mu totiž v dubnu rok a nadalší zimu už bude vlastně hodně capkat :wink: Myslím, že to nějak zmáknem a užijem si spoustu jiných kladů Slalomu. ten Buzz mi přijde šílenej celkově :roll: nikdy jsem nebyla fandnou naklápěcího lůžka a tašířka sedadal - byť vložky XL je taky nic moc :-? Ale každému se líbí něco jiného že :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
17.12.10 19:52
Denny píše:
Kačko, já si myslím, že jsou na trhu kočárky, které jsou mnohem užší než nové Jané a takový povyk se z toho nedělá :roll:
Já jsem teda taky trochu nesvá z toho, jestli se mi tam příští zimu prcek vejde, ale už bude zřejmě jen teple oblečen a pod nánožníkem. Bude mu totiž v dubnu rok a nadalší zimu už bude vlastně hodně capkat :wink: Myslím, že to nějak zmáknem a užijem si spoustu jiných kladů Slalomu. ten Buzz mi přijde šílenej celkově :roll: nikdy jsem nebyla fandnou naklápěcího lůžka a tašířka sedadal - byť vložky XL je taky nic moc :-? Ale každému se líbí něco jiného že :wink:

Denny já do roka měla Teutonii, nikdy jsem neuznávala spaní v kolíbce jako to má Buzz a jiné. Ani nevím jak a začal se mi líbit čím dál víc ale až postupem času. A až přestala malá v kočárku spávat přes den, tak jsem Buzze pořídila a jsem spokojená. Mě se zase nelíbí jiné značky. Ale to je jedno, každý si musí najít to své :palec:

• Citovat
  • Upravit
372
17.12.10 19:59

Denny souhlasím s tebou :wink:
Jsem to nevydržela a proběhla první zkouška s pasažérem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.12.10 20:00

Asi spokojenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.12.10 20:44

Tečko, opravdu mi přijde až na větší dítko, jenže když si to někdo koupí v kompletu s hlubokou korbou, do které se mimi už v 5-6 měsících nevejde, tak ho dá pak do toho sporťáku, což mi teda nepřijde pro půlroční miminko moc dobré :roll:

Ali, vypadá, že je spokojený :wink:
Já tam teda nemám ještě to madélko, Ondra ještě kope nožkama a s fusakem by to nešlo. už se fakt těšim, až bude po zimě a bude sedět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
18.12.10 12:32

Ahojte holky, to máme venku konečně hezky! Už se těším, jak se vyspíme a půjdeme na procházku na sáňkách. My řešíme pojížďky ve sněhu (do obchodu, k našim) sáňkama, i když se zaaretovaným Slalomem jsme to taky přejeli, ale zase to dost házelo na ušlapaném sněhu.
Co se týká té pořád dokolečka diskutované šířky - Ali neděs se toho dopředu. To už je taková davová psychóza. Prostě uvidíš! Když bude Michálek kus chlapa a na rok se ti tam nevleze, tak ho prodáš a koupíš golfáč. Moc mu to v něm sluší. Dopředu se s tím nestresuj. Podívej, my s Ka-tkou máme stejně staré děti (skoro 1.5 roku) a vlézají se nám normálně. Sice v té naducané kombinéze tam vypadá jako sardinka, ruky mu trčí do stran, když sedí, ale to je právě ta pohodlnost sedačky, která je dokonalá. A klidně v ní dá i hoďku spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.12.10 16:18

Bianco, to ale každé dítě v tomhle věku v kočárku vypadá jako sardinka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
18.12.10 20:00

Denny, přesně. :lol: A některé mají sedačku tak tvarovanou, že nemůžou nikam s ručkama, Slalom má tu výhodu,že je v poloze v sedu otevřený a malý může šermovat rukama do stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.12.10 16:45

Přejem všem krásné svátky vánoční, hlavně pohodu a zdravíčko

""http://n6.picjoke.net/useroutputs/590/2010-12-19/6-cs-d2809f70b2aefec957ccab8a3d5b0b93.gif:http://n6.picjoke.net/…3d5b0b93.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.12.10 19:48

Denny, krásné přání! :srdce:
Na mě už taky začíná doléhat vánoční nálada, včera jsem začala něco péct, stromeček máme v garáži, kapra na mražáku, všude blikají světýlka. Jsem zvědavá, co bude říkat Adámek na stromeček a dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
19.12.10 22:20

DENNY SUPER :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.12.10 10:59

Holky, u nás už ty vánoce frčí, že mi z toho jde hlava kolem :lol: :lol: :lol:
Jen jsem eliminovala stresy - cukroví objednané, perníčky pekla mamka, stromeček je umělý a kapra zajišťuje každoročně můj táta :wink: já se prostě nehodlám zbláznit. jen dárky jsem balila skoro celou neděli a to jetě nemám všechno :zed: poslední nákup teď ve středu a pak házím nohy na stůl :pankac: :lol:

no a tady náš šikula, za chvíli bude u nás veselo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.12.10 10:59
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...