Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proty jo holky teď koukám na ten Nest Plus 2010 a on má na šířku 54 cm to má ten elodie taky a nevejde se tam ale je fakt že on je hodně naducaný tak je to asi tím
Píšou, že je fusak Nest Plus 2010 i do Reversů, tak tam snad pásne. Mně se líbí, ten Anis bude ke tvému kočárku super kombinace. Pak nám ho vyfoť. ![]()
ahoj dámy, koukám, že řešíte fusaky. Včera mi přišel fusak od Lodgeru, je fantastický! všem doporučuji, krásně se vejde a je úžasně teplý. Je to už 3. věc, co máme od této značky a zatím jsem max spokojená
malahodna - jééé, já se rozhodovala právě mezi lodgerem a elodie, měla jsem vybraný přesně ten, co máš ty! Tak ještě že jsem se nakonec rozhodla pro Lodgera. Mně se totiž ty originál jané vůbec nelíbí. Taky jsem koukala, že máme asi stejný vkus, taky se chystám koupit nunu:) a ty jsi ho hezky popsala v té diskuzi o nuně, takže dám na tebe a koupím si ho taky:) Nezměnil se doufám tvůj názor? Neobjevila jsi zatím nějaké mouchy? chci ten kočár právě jen na nákupy a tak, abych nemusela pořád skládat a tahat velký slalom.
ještě jste nikdo nereagoval na můj problém s předním kolem - při rychlé jízdě vybruje až se roztřese celý kočár. Na prodejně mi řekli, že to je normální, a že si kolo musím zaaretovat, když chci jezdit rychle…tak nevím. Když byl kočárek nový, tak jsem jezdila na bruslích, kolo na otáčení a vše bylo OK. Máte někdo stejný problém?
v novém fusáčku, zatím bez vnitřní zateplovací vložky…snad bude fotka vidět, vkládám poprvé, tak snad se zadařilo
jee toho lodgera jsem chtěla taky:-)) líbil se mi tento a pak ten bílý s těmi zelenými proužky to je fakt sranda ![]()
mě se ty jejich origoš fusaky taky mo nelíbí no zítra zkusím ještě nějak poladit ten elodie a uvidíme nějak ho tam nacpu ![]()
na nunu jsem názor nezměnila a budu jí stále vychvalovat až do nebes je úžasná
podle mě jí můžu kritizovat jen ten co jí doma nemá a viděl jí jen obchodě nebo někde na ulici protože kdo jí doma má je spokojený
neznám maminku která by ho doma měla a stěžovala si ono jde taky o to co od toho kočárku čekáš já čekala hodně jsem na ty kočárky fakt náročná a nuna mě dokázala zase překvapit že golfky se můžou krásně a lehce ovládat aniž by byly rachtací a zadrhávající a jak jde krásně ovládat jednou rukou no prostě super ![]()
jen co se týče váhy tak je to pak vždycky šok když si vezmu zase slalomáčka ![]()
Marro, ja ti zkusim odpovedet
Mne tohle delal stary slalom, kdyz jsem hodne rychle kracela s kocarem.
Kdyz jdes, netlac tak moc na rukojet- kocarek tak prizvedavas a pr. kolo se rozvibruje
Fusak lodger je nadherny, cena ovsem taky
nunu neznam, ale videla jske ji na ulici a vypada zajimave ![]()
Marro, mně se zatím přední kolo nerozvibrovalo, ani když běžím. Aretuju jen když jedu přes velké hrboly, v lese, přes oranisko.
Fusak je fakt krásný, úplně závidím prckovi to pohodlíčko.
Ahoj
děkuji za rady na to zlobivé přední kolo a moc děkuji za chválu na fusak. Také malému závidím to pohodlíčko.
Malahodna: mně se taky líbil ten s pruhama, ale ten by nám tak pěkně neladil, ale do zeleného janéčka by byl úžasný ten pruhovaný. chci si ještě koupit jednu vložku (tu zelenožlutou) abychom měli někdy změnu:)) Tak jsi mě už úplně přesvědčila, až si kamarádka vyzvedne a zaplatí mutsíka, co mi tu stojí, tak si pojedu pro nunu…jen teď vybrat ještě barvu.
marro doporučuji barvičku vybrat až v reálu oni ty fotky na internetu vůbec nedopovídají ta moje vypadala skoro jako černá a je fakt hnědý s takovým zlatavým nádachem. Je fakt super nebudeš litovat to ti zaručuju.
já mám slaloma anis takže ten s těmi proužky se mi taky hodil a teď jsem koukala v mamince že mají nějakou novinku denim nevypadá špatně ![]()
fusak jsem do něj vecpala a fakt tam nemůžu mít madlo a když v něm je denísek vypadá to krásně
tak si ho nechám
jdu objednat konečně ten nánožník když je taková zima brrrr
Čau holky,já fusak pro letošek neřeším,protože zimu ojezdíme v patronu a do spod kočárku dám kvalitního beránka ještě po mně a malého šupnu do fusaku od emitexu a ještě máme nádhernou španělku,tak snad bude prďolkovi teplíčko.
Bianco tady dávám na ukázku jak jsem pořešila ty poklice.Koupila jsem stahovací pásky pro elektrikáře a normálně jsem to stáhla.Ještě musím odštípat ty konce.Když bude potřeba něco s kolečkem tak jen jednoduše přeskřípnu a hotovo ![]()
Denny myslím na tebe, tak snad ti bude už dobře,ju ![]()
Ahoj Alimro, jo tyto sponky máme taky doma, přivazuju s nima kvítka k plotu
, to bych mohla taky použít, není to snad moc na kočárku nápadné, ne?
Brouček je krásný, ty miminka jsou stejně nejlepší. Náš rošťák už vůbec neposedí, nepoleží, pořád někam lítá, zkoumá, padá. Ano, zima je nejlepší odjezdit v hluboké korbě, když je mimi zabalené v pořádném fusaku a jenom leží. Jsem zvědavá, jaká bude tato zima, snad nebude tak dlouhá, jako ta loňská! ![]()