Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
26.8.10 11:42

Ali, až bude na bříšku, bude si to užívat i bez síťky, uvidíš :wink: No PP GT3 jsem taky ozkoušela, moc se mi líbí do dnes, ale máš pravdu, je moc ,,robustní,, a Slaom je prostě Slalom :pankac: :-D
Jinak ty poklice - nevím, cos tím :nevim: Přilepit???? To mi přijde takový divný :roll:

Jo a holky, pamatujete na ty kočárky, v kterých vozili nás…ty s těma průhlednýma slídovýma okýnkama :?: :-D
Asi to mělo svoje, mimi pěkně koukalo ven a pozorovalo okolí :palec: .....jsem si na to tak vzpoměla, když jsem vymyslela tu jízdu na bříšku se síťkou, abych Ondru trochu zabavila, protože jenom na zádech ho to už neba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
26.8.10 19:10

Ahojte holky a vaši prckové, dnes jsem u nás viděla „můj“ kočárek i v „mé“ barvě. Tak jsem si myslela, jak jsem se svým kočárkem tu na maloměstě exotická a už teda nee. Trošku by mě zajímalo, jestli jsem dotyčnou maminku inspirovala já? :oops: :think:
Denny, v tom kočárku s těmi okýnky se vozily mé segry, mamka ho má možná z nostalgie ještě někde na hůře. Já co by nejstarší jsem ještě byla bez výhledu.
Ty poklice jsou o strach, představ si, že ji ztratíš a pak budeš jezdit s kolem, ze kterého budou trčet ty hadičky a matičky :zed: Mně se to jednou taky odchlíplo a jestli se mi to stane ještě, tak to lehce ďubnu lepidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
26.8.10 21:40

…jako to mě ale právě štve. jestli se to dělá víc lidem, tak to maj prostě odfláknutý :evil: Reklamovat se mi to nechce, je to na dlouho a zas tak zásadní to není,ale...... :roll: prostě mě to štve z principu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.8.10 09:03

Ach jo se asi picnu :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,ztratila jsem jednu poklici takže jsem dóóóst naštvaná,otrávená a smutná.Vůbec netuším kdy a kde.Ač se mi nechce tak musím někam zavolat a vyzistit jestli by stím nešlo něco dělat,protože opravdu nechci jezdit s takovým kolečkem :nevim:
Naši mi pořád říkají až malej ještě trošku odroste a vydrží s nima na chvíli sám tak ho šoupnpu do toho dnes už retro kočárku se slídou jak jste tady zmínily.Prý aby měl Míšánek pohodlí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.8.10 09:24

Holky malý dotázeček,našla jsem na netu paní která prodává nánožník Jané.Cituji - Barva šedá/ černá/ oranžová. Kupovaný na Jané Carreru, pasuje i golfky Jané Touring a i na trojkolku Jané Slalom.
Myslíte,že mi bude pasovat na ten můj sporťáček.Je prý málo používaný a paní za něj chce 300kč a je to určitě lepší než dát za nový 1500kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.8.10 09:49

Ali, tak to už toho mám teda dost. Budu volat na servis a ty tam zavolej taky! měli by vědět, že ty poklice jsou na kočárku problém!!!!

Jinak s tím nánožníkem - měl by to být přímo na nový Slalom 2010, je šitý trochu jinak a i to upínání :wink: Raději kup originál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.8.10 12:02

Tak dovolat se bylo nemožné, takže jsem psala email.
Tady je odpověď:

"**Dobrý den

My Vám ji tam vlepíme, bude již držet + zkontrolujte si zda nemáte moc nafouknutá kola, aby nebyl ráfek roztaženy a netlačil na krytku…

S pozdravem

Václav Fiala

Handy Praha s r.o. - servis

Starochodovská 1359 /Na Sádce/

149 00 Praha 4 - Chodov

PO-ČT 9-12 12:30-15:00

PA 9-12 12:30-14:00

tel./fax: 267 908 455

mobil : 777 301 303

http://www.handypraha.cz** .{color: blue}"

Jinak bych ali požadovala novou poklici :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.8.10 12:27

Ahojte

Denny, Alimro- taky se mi oddelava poklice, ne moc, ale dela to.
Je to prava zadni z venku a leva zadni uvnitr

ja furt kontroluji a zadelavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.8.10 15:04

…no tak to je docela dobrý :roll:
To jsme si mohla koupit nějaký polský kočárek a neinvestovat tolik peněz do drahého kočárku:-? My si tu poklici prostě přilepíme, nic jiného s tím stejně nejde. Ale bylo by asi dobrý, dát to do servisu Handy vědět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.8.10 18:34

Tak já se do servisu dovolala a to dokonce dvakrát neb poprvé mi to spadlo do schránky,ale na podruhé už jsem byla úspěšná.Pán byl velice příjemný a řekl ať si zavolám druhý týden v září, to že by jim měly ty poklice přijít takže se domluvíme a on mi je pošle.A pak jsem se ho ještě ptala čím to je,že ty poklice vypadávají a taky,že nejsem sama kdo má tento problém.Pán si myslí,že je to špatným zacházením a to hlavně,když se kočár skládá do auta,takže si prý mají maminy dávat větší pozor.Já mu řekla,že jsem teď 14dní kočár do auta neskládala a poklice stejně spadla a on,že to není možný aby vypadla jen tak.Hm tak já nevím kde je zakopanej pes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.8.10 18:36

Jo přesně Denny to jsem si mohla koupit nějaký šunt a nemusela vyhazovat toliko pěněz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.8.10 09:27

Pan v Handy je asi moc chytrý!!! My normálně jezdíme venku, žádné teréní jízdy a skládání do auta 8-o ?
To bych jako s tím kočárkem měla extra zacházet abych náhodou neriskovala vypadnutí poklice???? To je teda něco! Kočárek má tohle podle mě vydržet. Sestřenka má Tako warior, je krááááásně odpružený, velká korba s polohováním, kola nafukovací......skládá ho do auta snad každý den a kočár drží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.8.10 09:32

…a tady ještě odpověď na mojí odpověď - psala jsem, že si poklici přilepíme sami.

Dobrý den
Též mě to překvapilo, lepidlo tam je, ale zjevně nedrží… holt nová kolekce, počítam že IV/2010 bude již tento problém vyřešeny, Jane SA o tomto problímu ví, omlouvám se za komplikace.
S pozdravem
Václav Fiala
Handy Praha s r.o. - servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
29.8.10 22:21

Ó pán se omlouvá a ví o problému to je velice milé,ale řešit ho zjevně neumí.Já si objednám náhradní a řeknu manžílkovi ať se na to podívá a něco vymyslí aby ty poklice už nevypadávaly. :zed: Nebojte holky dám vám vědět jestli bude nějaký zlepšovák :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
29.8.10 22:24

Víte co mě napadlo?Co asi Jane vymyslí nového pro kolekci 2011?No kdyby nevěděli tak by se mohli zeptat nás, myslím že by to byla jedna z nejpovedenějších kolekcí,co myslíte? :pankac: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí