Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAli, až bude na bříšku, bude si to užívat i bez síťky, uvidíš
No PP GT3 jsem taky ozkoušela, moc se mi líbí do dnes, ale máš pravdu, je moc ,,robustní,, a Slaom je prostě Slalom
![]()
Jinak ty poklice - nevím, cos tím
Přilepit???? To mi přijde takový divný ![]()
Jo a holky, pamatujete na ty kočárky, v kterých vozili nás…ty s těma průhlednýma slídovýma okýnkama
![]()
Asi to mělo svoje, mimi pěkně koukalo ven a pozorovalo okolí
.....jsem si na to tak vzpoměla, když jsem vymyslela tu jízdu na bříšku se síťkou, abych Ondru trochu zabavila, protože jenom na zádech ho to už neba ![]()
Ahojte holky a vaši prckové, dnes jsem u nás viděla „můj“ kočárek i v „mé“ barvě. Tak jsem si myslela, jak jsem se svým kočárkem tu na maloměstě exotická a už teda nee. Trošku by mě zajímalo, jestli jsem dotyčnou maminku inspirovala já?
![]()
Denny, v tom kočárku s těmi okýnky se vozily mé segry, mamka ho má možná z nostalgie ještě někde na hůře. Já co by nejstarší jsem ještě byla bez výhledu.
Ty poklice jsou o strach, představ si, že ji ztratíš a pak budeš jezdit s kolem, ze kterého budou trčet ty hadičky a matičky
Mně se to jednou taky odchlíplo a jestli se mi to stane ještě, tak to lehce ďubnu lepidlem.
…jako to mě ale právě štve. jestli se to dělá víc lidem, tak to maj prostě odfláknutý
Reklamovat se mi to nechce, je to na dlouho a zas tak zásadní to není,ale......
prostě mě to štve z principu ![]()
Ach jo se asi picnu
,ztratila jsem jednu poklici takže jsem dóóóst naštvaná,otrávená a smutná.Vůbec netuším kdy a kde.Ač se mi nechce tak musím někam zavolat a vyzistit jestli by stím nešlo něco dělat,protože opravdu nechci jezdit s takovým kolečkem ![]()
Naši mi pořád říkají až malej ještě trošku odroste a vydrží s nima na chvíli sám tak ho šoupnpu do toho dnes už retro kočárku se slídou jak jste tady zmínily.Prý aby měl Míšánek pohodlí ![]()
Holky malý dotázeček,našla jsem na netu paní která prodává nánožník Jané.Cituji - Barva šedá/ černá/ oranžová. Kupovaný na Jané Carreru, pasuje i golfky Jané Touring a i na trojkolku Jané Slalom.
Myslíte,že mi bude pasovat na ten můj sporťáček.Je prý málo používaný a paní za něj chce 300kč a je to určitě lepší než dát za nový 1500kč ![]()
Ali, tak to už toho mám teda dost. Budu volat na servis a ty tam zavolej taky! měli by vědět, že ty poklice jsou na kočárku problém!!!!
Jinak s tím nánožníkem - měl by to být přímo na nový Slalom 2010, je šitý trochu jinak a i to upínání
Raději kup originál ![]()
Tak dovolat se bylo nemožné, takže jsem psala email.
Tady je odpověď:
"**Dobrý den
My Vám ji tam vlepíme, bude již držet + zkontrolujte si zda nemáte moc nafouknutá kola, aby nebyl ráfek roztaženy a netlačil na krytku…
S pozdravem
Václav Fiala
Handy Praha s r.o. - servis
Starochodovská 1359 /Na Sádce/
149 00 Praha 4 - Chodov
PO-ČT 9-12 12:30-15:00
PA 9-12 12:30-14:00
tel./fax: 267 908 455
mobil : 777 301 303
http://www.handypraha.cz** .{color: blue}"
Jinak bych ali požadovala novou poklici ![]()
Ahojte
Denny, Alimro- taky se mi oddelava poklice, ne moc, ale dela to.
Je to prava zadni z venku a leva zadni uvnitr
ja furt kontroluji a zadelavam
…no tak to je docela dobrý ![]()
To jsme si mohla koupit nějaký polský kočárek a neinvestovat tolik peněz do drahého kočárku:-? My si tu poklici prostě přilepíme, nic jiného s tím stejně nejde. Ale bylo by asi dobrý, dát to do servisu Handy vědět!!!
Tak já se do servisu dovolala a to dokonce dvakrát neb poprvé mi to spadlo do schránky,ale na podruhé už jsem byla úspěšná.Pán byl velice příjemný a řekl ať si zavolám druhý týden v září, to že by jim měly ty poklice přijít takže se domluvíme a on mi je pošle.A pak jsem se ho ještě ptala čím to je,že ty poklice vypadávají a taky,že nejsem sama kdo má tento problém.Pán si myslí,že je to špatným zacházením a to hlavně,když se kočár skládá do auta,takže si prý mají maminy dávat větší pozor.Já mu řekla,že jsem teď 14dní kočár do auta neskládala a poklice stejně spadla a on,že to není možný aby vypadla jen tak.Hm tak já nevím kde je zakopanej pes ![]()
Jo přesně Denny to jsem si mohla koupit nějaký šunt a nemusela vyhazovat toliko pěněz ![]()
Pan v Handy je asi moc chytrý!!! My normálně jezdíme venku, žádné teréní jízdy a skládání do auta
?
To bych jako s tím kočárkem měla extra zacházet abych náhodou neriskovala vypadnutí poklice???? To je teda něco! Kočárek má tohle podle mě vydržet. Sestřenka má Tako warior, je krááááásně odpružený, velká korba s polohováním, kola nafukovací......skládá ho do auta snad každý den a kočár drží!
…a tady ještě odpověď na mojí odpověď - psala jsem, že si poklici přilepíme sami.
Dobrý den
Též mě to překvapilo, lepidlo tam je, ale zjevně nedrží… holt nová kolekce, počítam že IV/2010 bude již tento problém vyřešeny, Jane SA o tomto problímu ví, omlouvám se za komplikace.
S pozdravem
Václav Fiala
Handy Praha s r.o. - servis
Ó pán se omlouvá a ví o problému to je velice milé,ale řešit ho zjevně neumí.Já si objednám náhradní a řeknu manžílkovi ať se na to podívá a něco vymyslí aby ty poklice už nevypadávaly.
Nebojte holky dám vám vědět jestli bude nějaký zlepšovák
![]()
Víte co mě napadlo?Co asi Jane vymyslí nového pro kolekci 2011?No kdyby nevěděli tak by se mohli zeptat nás, myslím že by to byla jedna z nejpovedenějších kolekcí,co myslíte?
![]()