Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNutkani, tak to moc moc moc gratuluju
Hodně zdravíčka, štěstíčka a mlíčka přejeme kačence ![]()
Jinak Ondra byl taky tak divně skroucenej když byl ještě pidimimi, jak rostl, tak to bylo lepší. Pod tu výstuž jsem ho ještě vypodložila jednou látkovou plínou, aby tam nebyl tak zapadlej ![]()
Majo, tak bezva
Já mám originál nánožník v černé barvě. radili mi, abych si ho koupila hnde s kočárkem, pak by mohl být v zimě problém s dodacími termíny ![]()
Jinak jsem to nevydržela a zakoupila na období než bude sedět a hlavně na zimu tohle vozítko. Byl za 1.500,. a ještě mi ho paní přivezla.
Hned z prní procházky jsme byli nadšení s mužem oba. To odpružení je prostě znát a hlavně, korba je hlubší a širší, takže v ní odvozímu zimu. v Jané už jsem měla strach, že by mi mohl vypadnout
Protože jsem tam musela dát slabou matračku ( ta origoš Jané je slabá anje to tvrdé ) tak se ležení vyvýšilo. Takže když jsem Ondrovi zvedla ležení, byl teda nebezpečně vysoko nad úrovní rantlu korbičky
Už se moc tšíme na sporťáček, ten si myslím bude super a budem z něj nadšeni. zatím máme podvozek na stálo v kufru a budem na něm vozit autosedačku ![]()
nám je 10 měsíců tak je to supr měla sem strach že je tam málo místa ale vlezl tam 4 letý kluk a vlezl se i když natěsno ale ve 4 letech už ho předpokládám vozit nebudu
no manžel říká čím modernější a drší kočár tím menší já měla korbu jane 2007 a melej se mi tam vešel vpohodě do 7 měsícu a je narozenej v říjnu a ještě by se tam klidně vešel ale už sedal a měla sem strach že vypadne ![]()
Nutkani, také moc blahopřeji k holčičce a přejeme hodně zdraví a radosti. Kočárek ježděním ještě trochu „změkne“, s tou autosedačkou - my měli vajíčko Inglesinu a ten vnitřní límeček malého jaksi podržel, ale stejně byl taky zkroucenej. Ale my zase tak často s mimi nejezdili, tak jsem to neřešila. A neposlala bys nám nějakou fotečku?
Majo, tak to je fajn, že jsi spokojená. Unlimit má asi stejnou sedačku, jako Slalom, jen jiný podvozek, ne? A jdou znát ta plastová kola? Jestli to moc nedrncá.
Denny, vím o čem mluvíš, podle mě taky musí malé mimi v kočárku pěkně houpat. Já měla Roana, podobný, jako sis pořídila teď ty a byli jsme moc spokojení. Malý v něm odjezdil zimu, projeli jsme všechny závěje a vozil se v něm do 9 měsíců. Ovšem tragedie skládat do auta.
No tenhle se skládá teda perfektně a tím, že je ještě o 2cm užší než Jané, nemusím sundavat kolečko
no jsem prostě nadšená. Dneska jsem si ho vyprala a mám to navoněné a krásně bílé ![]()
Majo, jenže nás zima čeká právě v těch 7/8 měsících a to bych ho tam s fusakem asi nenarvala
hlavně jsem teda byla nesvá z té hloubky korbičky, jinak i tak je oproti ostatním kočárkům luxuxsně velká
Každopádně, každému vyhovuje něco jiného a jsem holt poznamenaná odpruženým kočárkem od prvního dítka. Každému samozřejmě vyhovuje něco jiného.
já naprvní měla tako poláka ještě sem to nějak neřešila houpal a malá vněm jen spala a nikde jinde jak se naučila a ted malej měl nehoupací a bylo to supr spí v postýlce a nepožaduje houpání kolečka měla sem také strach ale není skoro rozdíl měla sem buzz,casualplay,jane 2008,maxi cosi muru ale spokojenost nikde a ted konečně promě nej
tak snad mi to vydrží
majo, to je fakt,Ondra je schopnej usnout kdekoliv i bez drncání. Prostě usne.
Ale mě nešlo o houpání jako takové, šlo mi o odpružení, když jedu nějakým terénem…ono vlastně stačí jet i na blbém chodníku, když je starý a asmá díra
…jestli teda chápeš, co tím chci říct. ![]()
jo jen se chci zeptat nakolik se dá ten potah prát,jestli se naněj nebude moc chytat špína , nánožník mám obědnaný také černý
Majo, ty máš tu barvu Green Valley-zelený? Tam je myslím potah celý z té semišoviny, ne? Já mám ten červený, ten má tu zmenšovací vložku z té semišoviny a sedačku z takového pevného jakoby látkošusťáku a to peru normálně v pračce na 40°, už jsem to prala několikrát a nic to neudělalo. Prala jsem i tu semišovinu a taky v pohodě. Pro sichr to dej na šetrný program a na 40°.
Nánožník zatím nemám, ale určitě si ho budu objednávat. Ten origoš Molten Red.
A jedna dnešní
…dnes jsme kočárek otestovali i na bruslích a má jedničku s hvězdičkou
Tak že teď mě čeká prodej svého starého Freestyle kočárku, který jsem měla speciálně na brusle. Teď už ho nepotřebuji ![]()
Zatím jsem opravdu nadšená, zvládáme jakýkoliv terén a kolečka neuchází ani nevržou ![]()
Deny, tvoje nové vozítko je pěkné. Já si na tvrdost kočárku nestěžuji. Jiný jsem nikdy neměla, tak že mi to nepřijde. Korbička se mi zdá taky dosti veliká a mám v plánu tam naši velkou slečnu vozit minimálně do února.
Nutkani, to jo, když jsi - jak jsi psala - odpružený neměla, tak ti to tak nevadí. No a s tou velikostí - nezapomeň, že Ondrovi jsou už 4 měsíce a tvoje princezna je ,,funglovka,, takže zimu v ní v pohodě odjezdíte
Já budu kočárky střídat - tady okolo baráku, do lesa a na cestu s Kubou ráno do školy ( je to taky přes lesík ) budu jezdit s PP - dneska jsem to v lese zkusila a bylo to bájo
No a jinak do města a na nákupy se Slalomem, štve mě zase totiž to zatáčení s tím PP, pořád to nazdvihávat, to bych po městě na něm nechala ruce
Takže shrnuto, jsem konečně spokojená, až na to, že muž je ze mě na mrtvici
Vím, že asi nejsem normální, ale moje okolí už si zvyklo a já se k tomu veřejně přiznávám
Nutkani, krásné holčičky, krásné vozítko.
Ten červený transporter nemá chybu a s tím černým podvozkem!
Červenočerná kombinace mě hodně bere.
A jak se daří malé slečně a mamince?
ano ten potah je semiš oni jiné barvy sou z jiného materiálu?no jinak buzz mám už prodaný tak snad to bude můj poslední kočárek a že sem jich neměla málo sem taky trochu cvok a o mým chlapovy už nemluvým,ten už jen
jinak můj asi 6 kočárek