Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj,
taky bych si chtěla pořídit nového janečka akorát nevím jak by vládl naše horské prostředí máte s tím někdo zkušenosti? máme tu dosti nerovný terén a převážně travnatý kamenný hrbolatý prostě hrůza ![]()
A nemáte někdo fotky toho žlutého zajímalo by mě jak vypadá doopravdy jak moc svítivá je ta žlutá? ![]()
Winnyfred, fotky Anisu má uživatelka na str. 65. Nevím, jak moc drsný terén myslíš, ale my zvládáme lesní cesty, kameny, kořeny v pohodě. Kočárek je stabilní, ale není moc odpružený, takže trochu drncá. Zato má široké nafukovací kola, která to trochu vyrovnávají.
Děkuji, na fotky jsem koukla a asi půjdu do tý červený ta žlutá by byla asi hned špinavá. Na první dceru jsem měla x-lander e ten se u nás naprosto nechytal tak skusím jané akorát ještě jak prostorná je korbička? vypadá to že i druhá dcerka bude mít skoro 4 kg tak aby mi se mi tam aspoň do půl roka vešla?
já měla korbu 2007 a vešli sme se do 7 měsíců narozen v říjnu váha 3900g žádní drobci ten červený je supr taky se mi moc líbí kdybych neměla kluka čla bych také do toho vínovo černého je krásnej
Bianco koukám na tvé foto kočárku s nánožníkem a vypadá opravdu dobře takže taky ho objednám.Našla jsem na netu málo používaný,ale Denny říkala ať radši pořídím originál.Já zkusím Handy Praha neb odtud mám i kočárek.Denny je určitě chudák marod, protože už tu dlouho nebyla.Ach jo doufám,že to není nic velkýho ![]()
Winnyfred já taky jezdím převážně v terénu a kočárek to zvládá naprosto s přehledem.Sice drncá, ale prckovi to nevadilo jen jsem mu hlavičku vždycky obložila plínama aby s ní tak nemlátil.Teď už má přes šest kilo tak už to zvládá sám.Korbičku mám 2009,ale zimu asi odjezdím s českým patronem,protože s fusakem se mi tam asi nevejde a ve 4 nebo 5 měsících se mi ho do sporťáku dávat nechce ![]()
Winny, já korbu ke Slalomu neměla, mám jen sporťák, synka jsem vozila do 8 měsíců v hlubokém Roanovi Marita.
Majo, právě na kluka mi ten vínovočerný přijde lepší než na holku. Já v něm vozím kluka. Pěkně vynikne modré oblečení. Růžovofialovočervené holčičí oblečení by se s tou vínovou pralo.
Ali, nánožník je praktický, mám ho stále přindaný na kočárku, v tomto počasí už bez něho nedám ránu!
Je to lepší, než deka, kterou jsem pořád musela poupravovávat a nánožník nepromokne. Asi bych fakt taky koupila originál, ale ta cena už mě teda dost bolela. S poštovným 1500,–
![]()
Snad jsou u Denny v pohodě, jen nemá čas na počítač.
Ahoj holky, tak ještě týden a jestli ATB nezaberou, nastupuju do Motola
Vůbec si to nedokážu představit, dva týdny bez Ondráška a Kuby
Ten te´d nastoupil do školy a moc se mu tam líbí.
Ničí mě tak rekonstrukce výtahu - už tři týdny nejezdí a ještě další tři týdny nebude…bydlíme v posledním sedmém patře
ach jo. Tak jsem taková přešlá, vyřízená a unavená
Děkuju, že jste si na mě vzpoměli, je to milé ![]()
Denny to mě moc mrzí,že nejsi o.k.,ale pevně doufám,že to zvládneš doma a nebudeš muset do nemocnice.Asi ti nepomůžu,ale brečím,když si představím,že Ondrášek by měl být dva týdny bez maminky a maminka bez něho
Pro mě je to nepředstavitelná situace.Ty už nekojíš abys ho mohla mít sebou?To se ti nedivím,že jsi z toho špatná.Denny tak držím moc palec
![]()
Denny málem bych zapoměla na toho druhýho prďolu na Kubíka.Fíha tak z něho už je školák
No tak to přeju jen samé jednušky
To musíš mít dvojnásobnou sílu by ses z toho dostala.Ze srdce ti to přeju
![]()
Bianco když jsem to všechno sesumírovala, tak kočárek i se všema doplňkama(pláštěnka,síťka,slunečník a teď nánožník) mě přišel na krásných 25000kč což je mazec.Nezkoušela jsi ty elektrikářské sponečky?Já je ještě nepřidělávala,ale dám je tam a hodím sem foto.
tak konečně mi došel takovej fusáček sedí supr a je teploučkej a až bude zima tak ještě nánožníček a místa habaděj také se přidávám k uspěšnému uzdravení,vy ste neměli pláštěnku ke kočárku zdarma?
Denny, tak to mě mrzí, že nejsi zdravá, tak ať brzy vyzdravíš a školákovi ať se daří ve škole.
Ali, sponky jsem ještě nezkoušela, počkám na tvé fotky, protože ani nevím, co to je a jak na to. Ta cena za kočárek je děs, že? Já teda mám jen sporťák, ale i tak. Snad se nám pak podaří je slušně prodat.
Majo, pěkný fusak. Jsem zvědavá, jak se změstíme do kočárku, jestli to půjde i s fusakem. Zatím jezdíme s nánožníkem, je super. Jo pláštěnka byla ke kočárku, ale já si koupila novou, ten origoš byl hrozně neskladný, nevlézal se pod kočárek.
ahoj holky tak jak se jezdí? ![]()
já mám ten žlutý a nešpiní se skoro vůbec, a když už tam je ze super materiálu který stačí otřít vlhkým hadříkem a je zase čisto ![]()
na nánožník se taky chystám, kamarádka si objednávala z handy(má ten molitan red)a nánožník nemají skladem
prý jim má přijít kamion v pondělí tak snad na ní vyzbyde ![]()
jinak já jsem si koupila svůj vysněný fusak od elodie details a mám problém ho do slaloma vervat
ach joo
Ahojky, fusak vypadá dost dobře a kvalitně. To už se teď nevlezete s fusakem do Slalomu? Já to zkoušela, my se vlezeme, ale je pravda, že náš malý je prcek a měl na sobě jen bundičku. Když mu obleču jeho megavyteplenou kombinezu, tak se asi taky nevleze, ale já už plánuju tuto zimu jezdit bez fusaku, jen nánožník, popř. deku. Tak Slalom necháš zase na jaro a zimu odjezdíš s něčím jiným nebo co?
A ten nánožník Molten Red jsem objednávala v Babycaru a byl skladem, tak ať kámoška zkusí tam.
Nee s fusak se mi tam denísek vejde ale ten fusak se nevejde do slaloma
s madlem už vůbec ne a když sundám madlo tak je tam stejně tak divně našťouchaný
musím to nějak vymyslet protože by mě to fakt hodně mrzelo kdybych ten fusak nevyužila ale další kočár kupovat nemůžu
to už by muž asi nerozdýchal máme teď už jen slaloma, nunu a vitage a krom slaloma se s nima v zimě moc nechystám ![]()
já budu nánožník objednávat z ondálka, kupovala jsem tam i kočárek, ten můj nánožník mají taky skladem a nejlevněji co jsem našla ![]()