Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
6.9.10 14:02

A joo! To je dobře, že jsi taky se Slalomem spokojená a od tebe to beru skoro jako od profesionálky, když už jsi měla tolik kočárků. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.10 15:24

já slaloma miluju je opravdu super kdyby měl tak o 5cm na šířku z každé strany navíc tak mu nemám co vytknout :-)
ale ono je to tím že Denísek je fakt veliký kdyby byl akorád byl by mu i kočárek dobře :mrgreen: já jsem ráda že v něm nelítá ale s tím fusakem to je fakt prušvih

nevíte jestli nedělají nějaký přímo do nového slaloma?klidně i tenčí když bude ten nánožník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.9.10 18:15

Ali,už nekojím, ale i kdybych kojila tak bych ho sebou mít nemohla. je to plicní oddělení ( infekční ) takže bohužel. No snad mi to dají domů, už zjišťujeme, jak to udělat, aby si Michal nemusel brát dovolenou, ale nahlásil něco jako náhradní péči za mě, když jsem nemocná…jestli takového něco existuje :nevim:

Jinak já bych si chtěla koupit zimní fusak Quinny, líbí se mi ten tvar i propracování, tak uvidím. Do Slalomu by - dle eshopů měl pasovat :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.9.10 20:00

Hm Denny tak doufám,že to zvládnete doma :palec: Zkus pozjišťovat jak by to bylo s tou náhradní péčí, ale přiznám se o ničem takovém jsem neslyšela.
Co se týče nánožníku to už mi paní z Handy říkala v červnu,když jsem kupovala kočár,že jim mají přijít a stále je nemají no to je děs.Já tedy na něj nespěchám,protože ho budeme potřebovat až po novém roce.Teda doufám,že to prďola přes zimu v hlubokém vydrží nebo aspoň do konce února,března :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
7.9.10 08:42

známá nabízí nového slaloma černo zeléný s nánožníkem starý 4 měsíce tak kdyby někdo měl zájem jen dávám echo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.9.10 09:21

tohle je originál fusak k novému slalomu. ještě jsem ho viděla v eshopu na fotce v té molten red :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.9.10 10:54

Ahojte

TAk ja jeste fusak resim. ZAtim, jsem koukala na kaarsgaren nebo kaiser

Malahodnaholko- ty mas kocarek od ondalka? A jak budes resit pripadny servis? Mne to jen zajima, protoze v Handy ti kocar neseridi, ani neopravi

Poklice asi taky prilepim

Denny- tak at jsi rychle ok a nemusis do spitalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.9.10 11:27

Katko, já má kočárek taky kupovaný jinde, ale dělali jsme nějakou tu registraci s výrobním číslem a tak by měli kočárek normálně ,,servisovat,, v Handy. bylo mi to tak řečeno při koupi a pak když jsem řešila ty poklice, tak se mě pán ptal, jestli jsem u nich registrovaná..... no tak si myslím, že by to mělo fungovat :nevim: :wink:
Jinak díky, dneska už je mi nějak líp, ale moc nejásám, kolísá mi to ze dne na den :roll: Uvidíme zítra a pozítří :wink:
Mě se ten nový fusak moc líbí i do toho černého co máš ty by se mi klidně líbil tenhle zelenej :wink: ta šedivá se zelenou vypadá moc dobře a černá je tam taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.9.10 12:29

Denny, jasne, ale Ondalek je mezi prodejci, kterym Handy servis ani opravy nedela- bo nakupuje od jinud- ani nemecko a ne pres handy

No ja mozna vemu jeste aesthetic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.10 13:04

ka-tka tak asi bych to řešila přes ondálka néé přes handy :wink:

Denny jee ten má stejnýho medvídka jako mám na tašce a na tom podhlavníčku ale nikde jsem ho zatím neviděla můžeš mi dát tip?díííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.9.10 13:08
malahodnaholcicka píše:
ka-tka tak asi bych to řešila přes ondálka néé přes handy :wink:Denny jee ten má stejnýho medvídka jako mám na tašce a na tom podhlavníčku ale nikde jsem ho zatím neviděla můžeš mi dát tip?díííky

Dekuji za odpoved.
To vazne nei rypani.

Treba ja brala kocar az z brna, a hned se ptala, jak je to se servisem, zda pred prodejce, nebo primo do handy- to by se mi desne protahlo pred prodejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.10 13:21

kačko joo však v pohodě já ho brala přes ondálka protože tam byl za nejnižší cenu a na servis a reklamaci jsem se ptala a prý to není problém přímo přes ně.
Kdybych byla z prahy tak bych ho vzala přímo u handy ale takhle by mi to bylo jedno kam jim ho povezu :wink:

tak fusak fakt musím prodat prostě ho tam na šířku nenarvu ani náhodou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.9.10 13:24

Ahojte,
Katko, myslíš, že se Anička vleze v zimě ještě s fusakem do kočárku? My se vlezeme taktak, ale to jsme zkoušeli jen v lehčím oblečení. Máme fusak z loňska Babypoint zvenku šusťák, zevnitř fleece.
Maláho… fusak origoš do Slalomu se jmenuje Nest Plus 2010, tak se mrkni na Google, některé eshopy je prodávají. Ale já těch 2000,– už fakt nedám. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.9.10 13:32

Bianko, netusim

Ale snad jo, i kdyz ma uz pres 11 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.10 13:44

bianko no já za ten elodie dala 2200 takže ho prodám a koupím ten od janéčka ach jo ale pěkně mě to štve tenhle je tak krásnej a teploučkej :nevim:

my to teda budeme mít jen taktak denis má 10kg a myslím že se budu modlit aby bylo co nejdříve jaro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí