Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDenny, to už ti odepsali z Handy? Mně se ta poklice taky jednou uvolnila, zatlačila jsem ji zpátky a zatím to drží. A známá tak o jednu přišla a jezdila bez ní.
Mě se uvolňují pořád, i když je zamáčknu. Ztratit bych jí teda rozhodně nechtěla. No uvidíme, čekám zatím na odpověď.
Dnešní jízda ![]()
Ahojte
,Denny mně poklice zatím drží.Když o tom vím pořád je kontroluji jestli tam vůbec jsou a drží.Koukám podle fotečky,že ta tvoje korbička 2008 je snad ještě lepší než ta moje 2009.Mně nejde takhle srolovat ta boudička a nechat jen síťku.Já mám větrání na spodu lůžka kdy jen posunuju páčkou.Navíc mě docela štve,že když nechám boudičku delší dobu jakoby srolovanou,tak je pak hodně pomačkaná a nedrží tvar.Sem tam jí musím i během jízdy jakoby natahovat,protože padá.Hm jenže to asi nijak nepořeším ![]()
pro Ondráška.Jsem z těch dětí paf ![]()
Míšánek nám pěkně přibírá…no není žádný mejdlo 6.týden a 5,9kg ![]()
Tak nevim,jestli mám malé dítě nebo vyšichni velké ![]()
Náš Ondra má k 7mi kg
Včera jsem měla sraz se sestřenkou a ta má o měsíc mladší holčičku a má přes 7kg…je teda řízek, po maminnce, ale stejně…? ![]()
Ali, a s tou orbičkou, já myslela, že máš vzadu taky zip, který se dá odepnout???
Dívala jsem se ještě jednou na tvojí korbičku a máš myslím ten zip ve spod boudičky jakoby podél rantlu korbi a boudy
tak to zkus odepnout a uvidíš
Moskytiéra by tam měla být určitě ![]()
Tady je i popis hl.lůžka, kde píší možnosti odepnutí větracích okýnek
![]()
Denny ještě jednou jsem koukala na to lůžko a skutečně tam tu síťku nemám.Já mám totiž lůžko capazo a ne auto carrycot pro myslím,že je v tom asi trošku rozdíl ![]()
Alimro, ja mela taky capazzo cherry a i cervenou 2006 a sitka tam byla- a denny ma taky capazzo
nafot korbicku, co mas?
Tak jsem se koukala na netu na to moje slavé lůžko a opravdu u tohodle typu není nic psané o síťce jen,že zadní díl stříšky je odepínací.Prostě větrání je jen přes tu páčku ze spodu na korbičce
Koukam a dumam, a asi to fakt nepujde........
u 2008 to jeste jde, ale ta 2009 je jinak udelana
Mě ale přijde, že prostě dole, ve spod boudičky je zip - to je jen to odepínání Ali o kterém jsi mluvila??? No jestli tam síťka není, tak to je teda škoda! Nevím, proč to přestali dělat
![]()
My dneska tak jezdili skoro celý den. kamarádka, která tu síťku taky nemá smutně koukala jak je Ondra spokojený, máme totiž stejně staré chlapečky. No tak jsem tu její prostě v zadu celou odepla, ohrnula a dali jsme Maxe na bříško a koukal ven taky. Napřímo a bez síťky ![]()
Jj prostě tam není.Denny ten zip dole to je na přidělání té boudičky.No co už nadělám kočár je jinak perfektní.Míša stejně na bříšku ještě nevydrží abych ho tam šupla a čučel ven jen bez síťky, tak to přežiju.Včera jsem měla možnost na chviličku si vyzkoušet peg perego gt3.Není to špatný kočárek,ale slalom je slalom.Perego je dost robustní a celková manipulce mně přijde o dost těžší než se slalomem a přijde mi takový dost rozvrzaný.No holt už jsem pěkně rozmazlená
Jsem zvědavá jak odjezdím zimu s českým patronem ![]()
Denny ta poklice je fakt nářez
![]()