Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMajo, u Slalomů jsou kočárky z různých materiálů, ale u Unlimitu nevím, tak předpokládám, že taky. A jaké jsi měla kočárky a který je ten nej…?
já měla jane 2008 s korbou,casualplay to nás štvalo že nejdou otáčet maxi cosi mura velmi těžký připadal mi jak tank,quinny buzz ten mi vyhovoval menší pohodlný ale sekalo se kolečko i když nafukovací trochu lepší a polohovaní do kolíbky mi vadilo,teutonia dost velká a dlouhá taky mi moc neseděl ted mám jane unlimit není tak dlouhý jak slalom a mám quinny zapp na rychlé cestování a ještě magic espiro 2010 ale ten prodávám a končím s kočárkoparkem nebo
a jak ste natom vy ale všechny sem měla z druhé ruky až ted sem šla do nového
majo, tak to jsi mě uklidnila
díky.
Já mám zatím kočárky 3, tak uvidíme, u jakého čísla skončím ![]()
Ahoj holky
![]()
NUTKANI obrovská gratulace k holčičce,přejeme hodně zdravíčka,lásky a štěstíčka
Bože je tak roztomilá,wau
A kočárek nemá chybu ![]()
Nám už je měsíc a z roztomilého hodného tvorečka se pomalu a jistě začíná stávat pěkná vzteklina a to hlavně večer.Již čtvrtý den za sebou usíná se strašným pláčem teda spíše vztekáním.No dává mi zabrat ten náš prďolka,ale i tak ho mocinky miluju.
Ale aby jste si nemyslely,umí se už nádherně smát
![]()
S kočárkem jsem stále spokojena i to,že jsme jednou píchli.Jiný nehodlám shánět jen si půjčím od ségry na zimu českého patrona, protože , i když mám korbičku 2009,tak Miška roste dost rychle,tak by se nám tam přes zimu nevešel a nechci ho hned cpát do sporťáku ačkoliv už bych s ním nejradši vyrazila už teď.Co se týče autosedačky,tak i já malému vždycky podložím hlavičku plínou aby s ní tak nemlátil a je to v poho.Nánožník ještě nemám a asi už bych měla začít shánět.Opět to vyřeším přes Handy neb jsou tam velice ochotní i přes telefon ![]()
no stím usínáním je to unás taky boj přes den ho položím odejdu a hned usne ale večer je to
já nánožníček sehnala od jedné paní za 1060 takže supr cena
a na kočárku je supr jinak kdybyste některá potřebovali něco na chlapečka tak mám
Ahojte, holky já jsem podle vás béčko, mám jen dva kočárky.
Na příští léto na dovču plánuju pořídit nějaké obyčejné lehké golfky, ale Slalom budu prodávat s těžkým srdcem. Zamilovala jsem se do něho.
Ali, prcek je šikulka, na sporťák si ještě chvilku počkáš, ale pak si to užiješ. S tím usínáním jsme to měli taky tak. V šest večer začal plakat a usnul únavou kolem 22. hod. Manžel ho znal první dva měsíce jen plakajícího. Ale jak přešly prďíky kolem toho 2. měsíce, tak byl klid. CHce to obrnět se trpělivostí a vydržet. Já už jsem z toho někdy byla tak na nervy, že jsem si lupla štamprlu, ještě, že to netrvalo déle, nebo by ze mě byl alkoholik. ![]()
Ali ahoj,
Míša je teda kouzelnej ![]()
S tím usínáním jsme to měli stejně, Až když už pořádně viděl a registroval kolotoč a lampičku u postýlky, tak se to zlepšilo. Tak neboj, ono se to ustálí.
Já jsem ho prostě do té doby před spaním chovala v ložnici než se uklidnil a pak jsme ho tam v polospánku dala. JInak teď usíná už v pohodě v postýlce, přes den i na noc, tak jsem ráda.
Jinak s tím druhým kočárkem to taky tak plánuju, hlavně v něm chci odjezdi zimu. Dneska jdu do města a pojedu se Slalomem a už se moc těšim ![]()
…a tady je foto jak nám to ladí. nechala jsem si ušít oboustrannou letní deku od Aestheticu. Má tm.modré, petrolejově modré a tyrkysově modré proužky, takže ve sporťáku bude úžasná. Jo a ladí mi i v tom PegPéregu, ten je tm. modrej jako korbička Jané:palec: ![]()
já u nového jané mám akorát strach stěch potahů aby se moc neošoupal nebo neprodřel ten semiš bude asi náchylnější než předešlé kolekce snad vydrží ještě musím sehnat fusak do kočárku na zimu ctěla bych černo zelený a jaké máte vy
Já mám podzimní flízový hnědé barvy a na zimu budu mít zelený - půjčený. nějak to neřešim, stejně bude pod černým nánožníkem. Ale ten hnědý vypadá s tou modrou hezky ![]()
Denny, deka je perfektní. A jak Ondrovi sluší ty proužky! Mně se líbí na špuntíkách proužkované věci.
Já jsem měla loni fusak s medvídkem Babypoint do hlubokého kočárku a následující zimu už asi budeme jen v termooveralu a pod nánožníkem. Uvidíme teda, jaká bude zima, ale ještě s fusakem by se mi do sporťáku už snad nevešel.
Tak mi dneska ta poklice vypadla za jízdy
…jsem z toho docela rozladěná. Pořád to musím zatlačovat, na všech kolech. Psala jsem do špuntíka na FB, tak jsem zvědavá, co mi odepíší… ![]()
tak dneska sme zvládli i horší terén a vpohodě kolečka to zvládaj ![]()
......se picnu
, takže ty poklice se asi uvolňují jenom mě
![]()
Kamarádka to viděla na vlstní oči, takže mám svědka že nejsem blázen ![]()