Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
9.8.10 14:08

Ahoj holky,tak jsem dnes byla s kolečkem v cykloservisu kde mi řekli,že jsme opravdu píchli a to se podržte píchli jsme úplně o pidi trn z nějakého keře no to je teda pech.Pán duši ochotně zalepil a řekl,že kdyby bylo potřeba duši vyměnit,tak mají náhradní,tak jsem ráda,že problém je vyřešen a nemusím se dál starat :dance:
Bianco je opravdu patrné,že kočárku nevadí žádný terén což můžu potvrdit i já a jak tak dobře koukám tak z fotečky je patrné,že terén nevadil ani malému a v kočárku si hoví dobře :palec: Jj už se taky těším až vyjedeme se sporťákem.No a po dnešní návštěvě u doktora si myslím,že to nebude dlouho trvat.Náš drobek už má pět kilo a v pátek mu bude měsíc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.8.10 14:21

Ahojte, koukam, uz mate i prvni negativa kocarku :-D

Ja teda pichla jednou- o pidi stripky- 2 a dala jsem vymenit rovnou novou dusi
Od ty doby tuk tuk- neuchazi nic a nepichla jsem zatim

Co se tyce poklic- taky se mi oddelavaji…na jednom kolecku venkovni a na druhem vnitrni

Jinak nemam problem

A gratuluji novym pasazerum k tak perfektni kare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.8.10 20:47

S těma poklicema to bude asi hojný problém, známá jednu ztratila a nenašla a tak jí z kola kouká ten pajšl. Mně se taky jedna vnější odchlipuje. Zatím jsme nepíchli a nemáme ani jiný problém. Musím zaklepat.
Ali, čím víc to s naším malým přes kořeny házelo, tím víc byl vysmátý. A ono to ani tak moc neházelo. Fakt se kočárek dost poddal a jízda je měkčí. A jak už je teď starší a zvědavější, tak se mi v protisměrné jízdě vychyluje do stran, aby viděl, tak teď začínám pořádně využívat otočné sedačky. Přehazuju za jízdy několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.8.10 21:36

Ali tak to máš dobrý, já má úplně vyrachtaný ventýlek, takže proto to uchází. dneska jsem se tam nedostala, tak doufám že zítra a jsem zvědavá, jestli mi to opraví :roll:
No a ty poklice - doufám, že teda vydrží 8-o :roll:
My si teda asi v hluboké korbičce pobudem dýl. dneska na rehabilitaci cvičitelka říkala, že bude sedět tak v 7 měsících 8-o že je prostě povolenější a musíme s ním cvičit. Byla jsem z toho trochu smutná a jestli jsem udělali něco špatně, ale prý je prostě takový, dá si prostě na čas. No, Kuba seděl už v pěti měsících v pohodě a v deseti mi chodil, takže to srovnání je dost diametrálně rozdílné. Ale každé dítko je jiné a on to dožene, je prý jinak šikulka a uděla velké pokroky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
10.8.10 11:45

Denny, s tím si nelámej hlavu, jestli bude Ondrášek sedět později nebo ne. Taková ty srovnání, kdy komu dítko samo sedí nebo chodí nemám ráda, každý se vyvíjí jinak a jednou to dokáže, tak nač se stresovat jestli to bude v pěti nebo sedmi měsících. U nás taky nesrovnatelné, starší chodil už v 10 měsících a mladší až po roku, za to měl 8 zubů do půl roku a starší měl první zub v 8 měsících.
Jestli máš obavy, že by se ti nevlezl do korbičky, může krásně ležet i ve sporťáku, však víš, že leh je tam téměř úplný a jak sedák není jako letiště, tak tam ani nebude lítat ze strany na stranu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.8.10 18:34

Bianco, já vím. Dneska mi udělal hroznou radost, sám se převalil na bříško :dance: no, trochu jsem do něj ťukla, ale opravdu jenom trošku prstíkem :pankac: fakt :pankac: :lol: Jinak já už mu stejně musím trochu zdvihat ležení v korbičce, takže ve sporťáku by pak klidně mohl být protože tam by se mu myslím stejně už líbilo víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.8.10 16:14

Ahoj,
tak kolečko spraveno - výměna ventýlku 7 Kč a kolo stále neuchází, takže super :palec: :palec: :palec:
Jen ty poklice mě pěkně štvou, musím je zamačkávat na všech kolech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
11.8.10 20:02

7 Kč? 8-o To teda čumím, i žvýkačky stojí jednou tolik. Kdyby byly všechny opravy tak levné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.8.10 09:28

To jo Bianco, mě se hlavně ulevilo, že nemusím do té Prahy :wink: Za ten ventýlek bych klidně zaplatila 10× tolik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.8.10 15:06

Holky mě stála oprava kola 20Kč takže opravdu pakatel.Lepší než jet do Prahy.Poklice zatím drží :lol:
Denny jestli ti to pomůže tak náš starší kluk seděl až pomalu v devíti měsících.Vůbec nemusíš mít strach,že jste pozadu.Každé dítko je jiné.Jen se neboj Ondrášek si s tím hravě poradí a uvidíš,že i své starší vrstevníky hravě šoupne do kapsy :pankac: :pankac: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.8.10 17:35

Ali, do 18cti mi v kočárku rozhodně ležet nebude viď :lol: :lol: :lol: tak to neřeším, ať si to leháro užívá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
13.8.10 13:23

Však právě Denny jen ať si to užívá :dance: Abys ještě ráda nevzpomínala na časy kdy ještě ležel :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.8.10 20:06

To jo :pankac: už se převaluje na bříško…za chvíli poleze no pak už mi pacholek bude jen utíkat :roll: :lol:
Ali, co Míša? Jak se vám vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.8.10 08:43

Ahojky „slalomářky“ :mavam:

Tak už i já jsem se dočkala a 9.8. se nám narodila další slečna Kačenka. 3850g a 52cm, tak že opět žádný drobeček :lol:

S kočárkem už jsme vyjeli :pankac: Hned při první projížďce nemocniční halou jsem byla zaskočená, jak ten kočárek na hladkém povrchu hopsá, jak kdyby byly šišatá kolečka 8-o , ale na normální cestě, či chodníku to nejde cítit. Jinak jsem naprosto spokojená, dokonce ani ta korbička mi nijak nehopsá. Kočárek je oproti Casualplay strašně tichoučkej :potlesk: Já jsem prostě z podvozku úplně nadšená :palec: :palec: :palec: Jediné dilema mám z autosedačky, mám Stratu 2009, sedačka je sice úžasná, ale nevím, jak tam mám Kačenku usadit, aby se nekroutila a neměla pokřivenou hlavičku. Cestujeme hodně, tak je to pro mě důležité. Už jste ten problém některá řešila? Nemůžete mi poradit, jak to vyřešit? Díky za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.8.10 10:20

jane unlimit

tak jsem se již dočkala kočárek je doma akorát se chci zeptat máte kněmu originál nánožník nebo ušitý přikládám fotku akorát ted musím prodat quinny buzz iron nemá někdo zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí