Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.10 11:47

ahoj holky, promiňte že vám lezu do diskuze ale jsem trošku maniačka na kočáky.
Chystám se na slaloma revers tak se chci zeptat jak jste s ním spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.7.10 13:25

Bianco, největší ironie je, že jsem vlastně tehdy kvůli té pokutě u soudu byla - to si mě soud bez problému našel :?: Zapltaila jsem částku, kterou mi řekli, nevím jak se mohlo stát, že jsem nedoplatila celou, dostala jsem tam od nich přímo složenku. Tak mě štve, že je to teda nenapdalo, že je to asi nedorozumění a ten nedoplatek pak znova projednávali soudně a to už si mě soud nenašel?????! Budu podávat odvolání, prý mám šanci, že to platit nebudu, tak uvidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.7.10 19:54

Denny, snad to dobře dopadne a nebudeš muset platit, zvlášť, když to není tvoje chyba.
Dnes konečně nepršelo, tak jsme vyrazili do města na nákupy, už začínám dělat zásoby na dovču. V sobotu jedeme, tak se těším a zároveň jsem napnutá, jak to zvládne Áďa a my s ním. Jen ať je hezké počasí!
Maláhodnáholčičko, s dovolením jsem ti jukla do fotoalba a vidím, že jezdíš se Speedim a Buzzem, tak co že se chystáš na Slalom? Nevyhovují ti nebo chceš změnu? O novém Slalomu je tu celé toto vlákno, ale asi se ti nechce louskat všech 64 stránek, že? :mrgreen: Zkus se podívat od str. 20, to už dorazily Slalomy do ČR a k nám, tak píšeme své dojmy. Ale kdybys chtěla s čímkoliv konkrétním poradit, ráda ti napíšu svůj názor. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.10 20:55

jen se podívej :lol: já právě četla asi do 23 stránky a pak jsem to vzdala :mrgreen: chudáčkové jste všechny čekali jestli budou nebo ne :zed:

já jsem o výměně nikdy neuvažovala ale měla jsem na sporťák dost vysoké požadavky, proto jsem měla 2
buzz-malý, skladný, lehký, otočná sedačka, záda až do lehu ALE málo místa na sezení, není ruční brzda a není do terénu a to mám i to nafuovací kolečko
speedi-teréňák, hooodně místa, ruční brzda ALE není tam leh jen divný pololeh a nemá otočnou sedačku

takže jsem ty kočáky musela pořád střídat co se mi hodí víc :jazyk: a pak přišli nové Janéčka nejdřív se mi nelíbily vůbec ale teď jsem mu naprosto podlehla a musím ho mít :srdce: :srdce: :srdce:

pro speediho si dneska přijeli takže ještě udat buzze a objednávám slalomáčka miláčka

mě jde hlavně o to místo v té sedačce jestli to vážně tak malé jak všude maminky píšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.7.10 21:19

Tak když ses zamilovala, není co řešit. Kdyby ti nevyhovoval, tak půjde o dům dál a vybereš jiný. :mrgreen:
Slalom je skvělý. Nemám žádné výhrady. Je těžší, píšou 13-14 kg, ale proto taky drží na cestě jako přibitý, nikdy náznak nestabily ani v protisměru, otočné kolo se ještě nikdy neseklo, zatím jsem nepíchla, boudička polohovatelná do několika poloh, tím jak je na sedačce a ne na konstrukci opticky kočár zužuje, košík pod kočárkem je malý, za to je velmi prostorná taška. 3 polohování - úplný leh, pololeh, téměř úplný sed, polohují se zvlášť nohy a opěrka. Otočné sezení je pro mě nedocenitelnou předností, jezdíme stále proti sobě (syn má 1 rok). Šířku sedáku jsem naměřila 31-32 cm a opěrka (měřeno od pevného vnitřku) 30-31 cm. Je hodně vypolstrovaná, proto se zdá úzká, ale hodně se promáčkne.
Podívej se zde na str. 51 tam je fotka jedné uživatelky i s 2.5 letou figurantkou, nějaké fotky jsou i na foru „modrykonik“ str. 23.
Našemu prckovi se v kočárku líbí a protože je spíš drobnější, jsem přesvědčená o tom, že to v něm „dojezdíme“. Ale je pravda, že tu dost čtu v jiných vláknech názory těch, které nový Slalom viděly v obchodech, že se jim zdá hodně úzký. Tak nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.7.10 21:40

maloho, kamarádka si koupila Speedy a šikovný manžel jí vyrobil polohování do lehu posunutím patentek na popruzích, takže jí tam Jolanka normálně rovně leží :palec: Takže je teď spokojená na 100% :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.10 22:41

Bianca123 moooc děkuji za info jen mě to utvrdilo v tom že nemá chybu :srdce:
a dokonce mi před chvílí psala paní že se zítra večer přijedou podívat na buzze tak mám radost :potlesk:
našla jsem janéčko za 11,5 a mají ho skladem :kytka:
huráááá snad to zítra dopadne a budu si ho moct objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.7.10 09:19

Malá oproti Speedi je Slalom trošku užší a Buzz jsem neviděla, řekla bych tak nastejno. Tak s tím počítej, ale ty jsi ho určitě už viděla a máš jasno.
Tak nám pak dej vědět, jak jsi spokojená, zajímají mě názory uživatelek, které s ním jezdí a ne jenom názor někoho, kdo se šel na ten šíleně úzký kočárek podívat do obchodu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.7.10 22:16

Ahojky holky zdravím vás po krátké odmlce :mavam: Začínají chodit návštěvy aby koukly na malýho a tak nenám moc času.
Bianco koukám, že máme dost podobný příběh.Moje nejlepší kamarádka se taky odstěhovala, sice jen asi o pár kiláků, ale už se nestihneme vídat tak často.Další kamarádka, která mi u nás na vesnici zbyla se zachovala vůbec ne jako kamarádka takže jsem si řekla, že končím se všema kamaráčoftama.Manžel se pak diví,že mám potřebu si o všem povídat, ale potřebuju to ze sebe dostat ven, když nemám po ruce nikoho jiného.Teď mám vůbec období kdy potřebuji řešit úplně všechno, ale není s kým.Například dnes jsem ještě manžela neviděla a tuším, že ani neuvidím neb dopíšu a jdu chrnět ať jsem fit v noci k malýmu.Proto jsem ráda, že můžu aspoň tady si trochu vylít srdíčko a vím, že mi někdo rozumí a o co víc je nebo byl ve stejné situaci jako já :kytka:
Denny nevěřím svým očím co jsi zde napsala.To snad ani nemůže být pravda.Rozhodně to ale hned nevzdávej.Zkus někam zajít nebo vyzistit něco bližšího, ať ti to ti úřední šimlové vysvětlí proč se probrali až po deseti letech.Rozhodně držím palec :palec:
V pondělí jsem byla s mrňouskem a s kočárkem ve městě na nákupech.Kočárek mě stále přesvědčuje o tom, že jsem si lepší nemohla vybrat.Bravurně zvládl všechny nástrahy města.Dlaždičky, nájezdy na chodníky prostě takový ten hrbolatý terén.Jízda byla na jedničku :mrgreen: A celkově manipulace je skvělá.Udělám cvak cvak a kočárek je složený.Pravda je,že ta konstrukce je těžší, ale o to víc je kočárek stabilnější.A hlavně se za náma otáčelo dost maminek takže jsem si jezdila pyšně jako páv :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 22:53

Bianka tak mám asi fakt štěstí a janéčko je mi sousezené :mrgreen: dneska se byli podívat na buzze a zrovna si ho odvezli mám fakt radost kočáky jsem dala k prodeji v podělí večer a dneska jsou oba pryč 8-o

tak už mám reverse objednaného mají ho skladem tak se nemůžu dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.7.10 08:50

ali, to já krásný drobeček :-D …to už snad není pravda… :srdce: :-D to moje zvíře se tu na mě řehtá a doráží abych šla k němu :lol: …tak já jdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.7.10 09:31

Ahojte holky,
Ali, Michálek je brouček krásný a jak mu to sluší v té oranžové. Pošli nám nějakou fotku i s kočárkem. A jak se mu daří, spinká pěkně a kojíte?
S těma našima vytíženýma chlapama je to děs. Ten můj taky jezdí z práce až večer a diví se, že ho vítá zamračená, nervozní, unavená a neupravená ženská. Včera dojel taky až po osmé, malý už byl v postýlce a tak to už jsem mu řekla, že přehání a jestli si na nás neudělá víc času, tak se sbalím a jedu na týden ke kamarádce a ať si zkusí tu být zavřený týden sám s dětma. Ta mateřská je opravdu záhul na psychiku. Ale má to tak většina maminek, tak to snad nějak zvládneme. Můžeme si tu pokecat spolu, ne?

Denny, jak pokračuje ta „tvá“ exekuce? Jako kdybys neměla dost běhání kolem dětí, ještě se musíš otravovat lítáním po institucích. Taky bych se nedala, vždyť je to balík peněz. To by bylo plín! :mrgreen:

Maláho… , a jaká barva ti učarovala? Já mám tu vínovočernou pro kluka. Tak až dojde a pozkoušíš, tak napiš, jak jsi spokojená. Zajímalo by mě, jestli přibude další spokojená uživatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.7.10 19:21

Tak náš tatínek teď byl na přesčase, takže jezdí dom kolem půlnoci :roll: je to fakt šílený a ještě ke všemu jsem nemocná a není mi dobře, takže dneska už jedu na doraz :-? Jinak jezdí dom v půl páté, což je pohoda.
Dneska u mě byla kamarádka - je vyšetřovatelka na kriminálce, takže v tom ,,umí chodit,, a napsala mi to odvolání a poradila co a jak. Zítra si jdu nehlédnout do spisu a okopírovat všechny listiny co tam jsou a ještě to odvolání podle toho doladíme.

Ali, ani se nedivím, že se maminky za tebou s kočárkem otáčejí, u nás je to taky tak :wink: A to se těším až vyjedu se sporťáčkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.7.10 11:45

Bianco malej je moc hodňoučkej sice ještě nemáme žádný režim,ale vůbec to nehrotím.Kojím podle jeho potřeby.V noci vstáváme tak 2-3× takže si nestěžuji.Odpoledne vždycky vytuhne skoro na pět hodin a to mám potom problém abych ho vzbudila na koupání.Je to zkrátka náš andílek :srdce: Smanželem už to tak slavné není.Včera vyjímečně stihl koupání a zíral jak je Míša ve vodě spokojený.Říkala jsem mu,že nám nemusí stát věčně za zadkem,ale trochu času by nám mohl věnovat a hlavně by si měl uvědomit,že přichází o spoustu nádherných chvil, které už se nikdy nebudou opakovat.Nechci si vůbec stěžovat,protože až na tu práci je moc hodnej a šikovnej táta a manžel.No jo všechno naráz asi nemůžu chtít :think: Chystáme se od včerejška ven,ale atále tady dost prší,takže asi vyrazíme i za deště,protože malej potřebuje na vzduch doma to není ono.Hned jak bude líp udělám nějakou pěknou fotečku i s kočárkem :wink:
Denny moc mě mrzí,že ti není moc dobře,doufám že to není nic vážného a budeš brzo fit.Samo dál držím palec :palec: :palec: :palec: při vyřizování exekuce.Určitě to dotáhneš do zdárného konce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.7.10 13:49

Ahojte holky, všechny vás zdravím, na chvilku se s vámi rozloučím, zítra ráno odjíždíme. Dnes je blázinec, balím, sháním poslední věci, jsem zvědavá, jak to s prckem dáme. On se tak rozchodil, už nechce vůbec lozit, jen chodí.
Slibuju si od dovči, že zapřáhnu tatínka a já se budu trošku poflakovat. Ať si užije svých dětí, když přes týden nemá čas. Podle předpovědi má být snad hezky, teploty ke 30°, tak snad nám to neproprší.
Mějte se, užívejte sluníčka a děti ať nezlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí