Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
13.7.10 22:24

Denny moc krásné fotečky,takové nad kterými nezůstalo oko suché :srdce:
Docela zírám co toho musíš s Ondráškem zvládnout,ale vy jste šikulky a opět to je na výbornou :palec: To zavinování je určitě super věc.Pamatuju si,když jsem před deseti roky ležela v porodnici,tak se mnou byla na pokoji taková mladá žába jako já :mrgreen: Měla chlapečka a ten neustále brečel a ona z něho býla nešťastná,protože nevěděla co sním.To pak přišla sestřička a řekla přesně to samé co jsi psala takovej ťutínkovatej, i když byl narozen v termínu.Krásně ho dala do zavinovačky chviličku s ním promluvila,pochovala ho a byl klid.No nestačily jsme se s paní divit za jakou chvíli se dokázal zklidnit.No a byl klid.Takže si myslím,že to určitě do sebe něco má.Určitě bude Ondrášek spokojenej a ty taky :kytka:
P.S.:Denny ty tvoje plavky jsou bomba :pankac: :pankac: :pankac: A navíc moc ti to v nich sluší :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.7.10 07:44

Ahoj maminky, stále diskuzi sleduji a netrpělivě čekám, až porodím a budu moc připsat své zkušenosti s kočárkem :palec:

Denny - fotky jsou opravdu moc krásné a i já, jako přecitlivělá těhule, jsem byla opravdu dojatá :potlesk: Nejúžasnější fotky jsou, jak bráška krmí brášku :srdce: to nemá chybu :palec: A malý Ondrášek je celý tatínek :lol: úžasná podoba :pankac:

Alimro, kdy to přesně čekáš? Já mám před sebou posledních 14 dní a v těchto vedrech je to teda fakt mazec. Nejraději bych byla zalezlá doma v chládku, ale to se mé skoro tříleté Mariánce moc nezamlouvá, má spoustu energie a chce lítat po venku ať je horko nebo zima :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.7.10 08:33

Holky, já se tu budu červenat nad těmi komplimenty :oops: moc díky, ale hubená jsem ne mojí zásluhou. Já to porád říkám, že bych byla raději bacule baculatá. Měla bych energii, nebyla bych unavená a nemusela bych pořád hlídat, jestli toho přes den sním dost :roll: Udržet si váhu a kojit je teda snad horší než hubnout. Vy si svoje kilča hýčkejte a buďte za ně rády :wink:
No a ty fotky…já pořád koukám právě na tu, jak Kuba krmí Ondru :srdce: taky mám vždycky na krajíčku :srdce:

Ali, tak jsem se chtěla zeptat, kdy přesně máš termín????
Nutkani, tak ještě 14 dní…no to už může být každou chvilku viď :wink:

A s tím zavinováním - je to fakt. Kuba byl prosincový a v zavince byl cca do 4 měsíce. Spokojenější a hodnější miminko snad nebylo :lol: do dnes je to kliďas a pohodář :wink: Tak uvidíme s Ondrou, ale dneska v noci si prostě liboval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.7.10 08:57

Ahojte holky, Denny, fotky jsou krásné, máš šikovné kluky a je vidět, že jste si dovču užívali. Já už se taky moc těším. :dance: Náš Áďa je červencový a já ho 2 měsíce taky balila, když bylo moc vedro, tak do tetra plíny a jinak do letní zavinovačky. Měl takové ty nekontrolovatelné škuby, kterých se sám lekal a svázanému mu bylo líp.
Maminkám-čekatelkám držím palce a budu zvědavá na vaše zkušennosti se Slalomem.
Včera jsme měli poradnu a ten náš ročák si pořád drží svých 8 kg. On všechno co sní, tak vyběhá. A malý bude po tátovi. Alespoň se moc nenatahám.
Skoro jsem se s ním styděla jít k doktorce, holeně a čelo má samou modřinku a ještě je doštípaný od komárů. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.7.10 09:19

Bianco, náš Ondra bude taky drobek. Hlavní je, že jsou kluci zdraví :wink:
my byli v poradně před dovčou, tak měl 4,92kg a 58cm.
Pani doktorka byla moc spokojená a říkal, že to ondra opravdu krásně všechno dohnal…což pro mě byla ta nejlepší pochvala :srdce:
A ty modřinky…jeden čas jsem se s Kubou k doktroce i bála, aby na mě neposlal sociálku. Jak začal chodit, byl jak otloukánek :lol:

Příspěvek upraven 14.07.10 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.7.10 09:26

Přesně tak - otloukánek. Zkouší chodit a i když jsem pořád ve střehu, prostě všechny pády neuhlídám. A některé páda jsou až srandovní. Leze si pěkně po podlaze a naráz se mu podlomí ručka a jak naschval zrovna u hračky a ťukne se do čela a už ji tam má. Na schodiště jsme dali zábrany, šuplíky všechny zalepené, nebezpečí úrazu jsme minimalizovali, ale holt modřinky budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.7.10 09:35

Bianco, to je holt období. Oni se taky tím naučí pádům a nárazům vyhýbat :wink: musí to prostě vychytat. Já už se těšim na toho našeho Ondráška, už teď mu říkáme malej Adam's…jen domalovat ten knírek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
14.7.10 10:41

Krásný den holky,moc vás všechny zdravím :mavam:
Termín mám zítra,ale včera jsem byla kontrole a podle pana doktora to vůbec nevypadá na porod a ani já sama se na porod ještě necítím takže zůstávám v klidu.Vím,že to může přijít z ničeho nic,ale vše je nachystané tak proč ne :wink:
Denny - s těmi kily ti naprosto rozumím.Když jsem čekala prvního kluka tak jsem přibrala jen 7 kilo a celou dobu těhotenství jsem lítala jen po doktorech a nemocnicích.Po porodu to ani nechci rozebírat.Děs :-o Teď jsem šťastná za svých 15 kilo a jsem na ně pyšná.Cítím se skvěle a i v těch vedrech mi to nijak nepřekáží.
Bianco - modřinkám se neubráníme.Já říkám,že může být kolem dítěte 10 lidí a stejně spadne.Měla jsem to přesně jako ty.Chodila jsem do poradny se strachem neb náš čipera měl nohu samou modřinu a navíc byl vždycky doštípaný od komárů takže hrozná kombinace :mrgreen: Ani v jeho deseti letech se toho moc nezměnilo
Nutkani - taky se nemůžu dočkat až podám první zprávičky o svém vysněném kočárku.Byla jsem nedávno tajně na půdě kde ho mám schovaný a vytáhla ho z krabice a složila ho a chvilku s ním jezdila.Úžasný pocit,ale což až budu jezdit venku a s miminkem to bude zážitek :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.7.10 20:02

ali, týjo, no tak to už tu budeme mít za chvilku další miminko :dance:
A ty máš tu starší korbičku nebo jsi kupovala celý nový komplet? …nějak už se mi to tu plete co kdo má :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.7.10 06:11

No jo Denny už se to blíží.Dneska jsem vzhůru už od pěti a nějak nemůžu spát,tak jsem se dala do uklízení.Je klid nikdo mi nepřekáží takže pohodička :-) Já mám korbičku a autosedačku z loňského roku.Jen sporťák je letošní a ten se móóóócinky těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
15.7.10 11:38

tak to máš jako já :wink:
No korbička je super a je velká :palec:

ty už to opravdu můžeš čekat každou chvilku…jej, tak vzpomínám na ten Ondráškův den :srdce:
Doufám, že nám dáš hned vědět????
Písnu ti tel. do SZ jestli chceš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4737
16.7.10 17:24

Výběr

Ahoj všem maminám,
tak píši první příspěvek do diskuzí. Mám termín v prosinci a už se porozhlížím po kočárkách. Absolutně jsem se zamilovala do jané reverse 2010. Chtěla bych tu trojkombinaci co nabízejí, byla jsem okouknout a líbí se mi všechno, jen se hrozím té korbičky, všichni mi říkají, že by měla být větší. Co myslíte, bude mi stačit do jara? Já i tatulda jsme dost velký, tak nevím jakýho prcka budeme mít. Koukala jsem i na kočárek PP GT3 ale ten zas nemá otáčecí sedačku a mutsy - ale to mi přijde už dost drahý a je to jen 4kolka. Prosím o rady. Děkuji :-) a všem hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.7.10 19:47

Winy, my to řešili jen koupí sporťáku a utosedačky. Hlubokou korbičku máme ze starší kolekce :wink: Je opravdu větší oproti té nové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.7.10 22:07

Já bych si osobně koupila matrix 2010, starší korbu 2009, a sporťák 2010. Dokaď by se vešel vozila bych v matrixu, pak třeba 2 měsíce ve starší a pak ve sporťáku, ale mám PP GT3 a neměnila bych. :mrgreen: Sakryš,i když mě to nové jané láká. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.7.10 10:10

Já bych teda volila normální autosedajdu, hl. korbu a k tomu sporťák, prostě klasika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí