Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo Denny tak to jsi vůbec neměla nic co by ti kdo mohl závidět.Vím,že vždycky se najde období kdy to zrovna není ideální,ale já udělám maximum pro to aby moji kluci měli krásné dětství a až jednou budou vzpomínat aby mohli říct měli jsme s bráchou pěkný vztah ![]()
maminky tak sem se rozhodla pro unlimit ale pořád váhám nad barvou která se vám líbí poradte
Majo každá barva je pěkná,ale jedna tě vždycky uchvátí na první pohled.Zkus dát na první pocit.Mě takhle dostala barva land art.Na netu byly všechny pěkné,ale když jsem je viděla na živo bylo rozhodnuto.Nevím jestli kočárek bude pro holčičku nebo klučíka,ale já bych i holku klidně odvozila v modrém jak má třeba Denny.
Majo, čekáš holčičku nebo chlapečka? Na holčičku jednoznačně Iris a na chlapečka všechny ostatní. Mně se zdá zajímavý i ten Moonlight, zdá se mi na obrázcích, že je z jiného materiálu a má takové vytláčené lesklé vzory? A viděla jsi ho už naživo? Mně se líbí, Nomad byl velmi úspěšný kočárek, tak snad nezklame ani Unlimit. Napiš nám potom, jak jsi spokojená a když pošleš nějaké fotky, nebudu se zlobit.
A kdy ho budeš mít?
je fakt, že byrvy Unlimitu se mi líbily mnohem víc a ani te´d nevím, kterou bych si vybrala
![]()
mám chlapečka momentálně mám quinny buzz ale vadí mi že nejde poélohovat a tento se mi líbí zvažuji bud ten šedo černý nebo ten tmavě modrý s modrou vložkou tu bych si nechala ušít namáte ho nikdo
Mě by se na kluka líbil ten zeleno černý, nebo asi i víc ten oranžovo-černo-šedý. je takový veselejší a hlavně asi i praktičtější. A na holčičku ten čedo-fialový, ten je moc hezký
naživo sem ho nevyděla myslíte že má stejné potahy jako slalom ta červená je pěkná ale spíš na holku tak nevým ![]()
MAjo.
Iris a Green valley maji stejny potah- cely semisovy.
Ten moonlight se mi nelibi- ty odlesky jsou divne.
Ja bych brala bud stylona, nebo green
Jinak ty ostatni barvy maji jiny potah- semisova bude jen vlozka
Noa k potahu green- uz jsem prala a super- zadne mapy po ususeni, jak delali kol. 2007
Holky miminka mate krasny- ta moje opice to je zlobr- vyhazuje mi imrvere kvetinace.
Uz ma 1 zub a co nevidet zacne chodit- ma to pekne naslapnuto. I kdyz myslim, ze roku neutece ![]()
Katko, taky se chystám potah oprat, jde pěkně sundat a prala jsi ho v pračce? Snad ani ten můj matroš nic neudělá.
Anička je taková zahradnice?
To já jsem taky musela dát všechny květináče z dosahu. Ten náš je hrozně zvědavý, kramaří v kuchyni, šuplíky a skříňky v obýváku mám přelepené páskou, pořád žužlal doklady. Tu kuchyň mu dovoluji, kam dosáhne jsem mu dala vařečky a pokličky, s tím si snad neublíží.
Denny, to bude véééélmi brzy. Před chvílí jsem rodila a ž budeme mít rok.
![]()
Bianco, to mi povídej.....Kuba jde v září do školy a to mi ho nedávno nadělil Ježíšek
![]()
No holky letí to pěkně, ale já stále na svůj uzlíček štěstí čekám.Přijde mi to věčnost, i když to jsem si myslela i u prvního a letos slavil 10.narozeniny.Mám pocit,že už ani nevím jak vyrostl.Jsem ráda,že to budu zažívat znovu ![]()
ali, myslím, že to druhé mateřství je ještě hezčí než to první. Člověk už je klidnější a tolik se z některých věcí nenervuje. Já mám teda pocit, že si tohle užívám mnohem víc. Asi je to tím, že už je to moje poslední ![]()