Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAli, a kde máš chlapa? No já bych to taky sama asi nedala dohromady. A s korbičkou neporadím-nemám.
A jaké jsou dojmy?
pan manžel neustále pracuje, ale slíbíl,že si čas udělá
![]()
Jinak pocity mám zatím dobré.Úplně první co mě překvapilo je váha kočárku teda jen podvozku.Čekala jsem lehčí,ale myslím,že je velice stabilní což je super.Teď už vím kde co zmáčknout takže opravdu stačí udělat cvak cvak a je to.I to lůžko jsem nasadila.Ze všeho nejlepší je ale sporťák.Vše jde tak lehce polohovat, nožičky i zádíčka je to fakt bomba
![]()
Jen na mě zapoměli s taškou u sporťáku,ale než jsem stačila zavolat do Handy paní už žhavila telefon a moc se mi omlouvala,že tu tašku zítra pošlou.Opravdu jsem s nimi spokojená,jednání bylo v pohodě.Jsem ráda,že mám kočárek od nich, i když je to přes celou republiku ![]()
Tak hurá!!
Pak dej nějaké fotky, jestli se podaří. A nánožník na sporťák máš taky? Já jsem ho zatím nebrala, ale Katka si ho moc pochvaluje, tak se chystám ho objednat. Tak že by ti ho paní z Handy rovnou přibalila? ![]()
Brzy se dočkáš i pasažéra, vyzkoušíš i v terénu a snad budeš i nadále tak nadšená.
Bianco nánožník mám taky objednaný jen ho momentálně nemají skladem takže jak bude hned mi ho posílají.Ještě jsem koukala na pláštěnku a ta je opravdu krizová ,tak musím sehnat jinou.Myslím,že jsi tady psala nějakou univerzál od emitexu,viď?
Pár fotek mám tak snad se mi podaří je sem vsoukat ![]()
Jjj už jen chviličku a bude i pasažér.Včera,když jsem kočárek rozdělávala,tak jsem z toho byla docela nervózní,že už se to blíží,ale těším se móóóóc
![]()
Moc hezká barvička, taková veselá. Tak ať si s ním spokojená!
Pláštěnku jsem koupila od Emitexu, jde krásně ztočit do maličkého balíčku a dnes vyrážím koupi ještě síťku Emitex, nebo tu je komárů, až hnus.
Ali, musim říct, že ta barva je super ![]()
a hrozně hezky jsi skombinovala barvu a korbičku starší kolekce s barvou sporťáku. ono je to vlastně jedno, dohromady se to nevozí, ale budí to dojem kompletu a ta oranžová je moc hezká
je to veselé a přitom decentní, chválím ![]()
Holky děkuji za pochvalu
Jsem ráda,že je doma!Denny jen jsem se chtěla zeptat: když nasadím lůžko nebo autosedačku na podvozek tak nějak se to zvláštně houpe(dopředu a dozadu), nevíš je to tak správně?
Alimro - jj korbička i autosedačka se kolíbe a má to tak být
Taky mě to dost vyděsilo, ale ono to tak je u spoustu kočárků. Denny to tu už řešila a hezky to obkecala, proč to tak je
Jinak barvička je opravdu parádní
Já mám korbičku z kolekce 2008 červenou a autosedačku strata 2009 barva Utopia no a sporťák green valey
Já chtěla zas každou věc jiné barvy, abych to měla takové pestré
a stejně jako ty, už se nemůžu dočkat pasažéra. Já mám termín 29.7., ale doufám, že to bude o chlup dřív
![]()
No já si říkala,že to asi tak má být,ale chtěla jsem se ujistit
Tak to budeme mít pasažéry skoro stejně,to je paráda ![]()
Dneska mě paní doktorka ujistila,že bude porod v termínu, a že ho zvládnu levou zadní,tak mě i trošku uklidnila,protože jsem začínala být ze dne D nervózní
![]()
Málem bych zapoměla napsat,že mi vůbec nedrželo jedno kolečko.Manžel je šikulka,tak to rozdělal a je to o.k.,ale neodpustil si uštipačnou poznámku,že tak drahý krám a hned aby to spravoval ![]()
Už dva dny mám doma také nového slaloma, tak se přidávám k diskuzi. Zatím jsem nadšená, a to jsem ani neplánovala si ho koupit. Měla jsem objednaný Unlimit, ale nepřišla barva, která se mi líbila zato měli ten modrý slalom s puntíky, který mě nadchl na první pohled. Tak jsem si tedy vzala ten slalom a ted jsem nadšená a moc ráda, že jsem se tak rozhodla. Sedačka je skvělá, malej má pohodlíčko, já na něj vidím. Jezdí se s ním moc dobře, trochu nezvyk, měla jsem mutsy 4ridera a před tím na dceru Nomada a Buzze (ne moc dobrá zkušenost s 3kolkou), ale dnes na bruslích fakt paráda. Snad se časem neobjevý moc much ![]()
Ještě chci dodat, že nám šířka kočárku plně vyhovuje, předchozí modely byly na malé děti moc široké. Když dám malého do Nomada, tak je celý zkroucený, jak tu i píšete. Jedinou nevýhodu vidím ve váze, je to těžší než náš Nomad, ale zase ty výhody stojí za trošku námahy, když ho budu nakládat do auta.
Za pár týdnů přidám další dojmy. Zatím ale vůbec nechápu ty negativní reakce na novou kolekci Jané. Mně se naopak líbí o mnoho víc, jsou z nich daleko modernější kočárky.