Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
1.6.10 14:34

Ta modrá mi připomíná barvu moře v Řecku,kde to mám moc ráda…Je pravda,že v téhle barvě holčíčí oblečení krásně vynikne.I když nejsem zastánce stylu
chlapeček = modrá holčička = růžová.
Naše miminko bude mít od každé barvy něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckyhoney
2.6.10 08:34

mám ho domááá

Ahojky, hlásíme se do klubu, od soboty mám doma nového slaloma v barve Land Art. Barvička mě nadchla… ale dlouho jsem se rozhodovala nad tím modrým :-D Před tím jsem měla doma slaloma 2009 a tohle je teda úúúplně jiný kousek. Ta boudička je pro mnohé asi velký nezvyk, ale zase bezvadně chrání miminko,to se o staré říct nedalo. Jinak jezdí se dobře, ale je fakt že je malinko tužší, ale teda snad se rozjezdí. A největší plus - Konečně na dítko vidíííím. Takže zatím hlásíme naprostou spokojenost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9
2.6.10 08:46

Díky Luckyhoney za fotku :-) Vypadá výborně!
Tohle doufám není fotka,kde jsou záda položená co nejníže?U kolekce 2010 by měla úplně do roviny…
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.6.10 09:29

Luckyhoney, konečně vidím fotku i Land Artu, nemohla bys dát ještě nějaké? A máš jen sporťák? Co se týká té tuhosti, trochu se to tak během měsíce poddá, ale nastav si měkkčí tuhost. Na té fotce nevidím, jestli to tak máš. Jinak barva moc hezká. Obzvlášť ta hnědá a béžová. A ty už máš dítko a vyzkoušeno i s pasažérem? Tak dej vědět, jak se jezdí. My jsme stále moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.6.10 09:57

Tak jsem mrkla na nějaké fotky s naší přerostlou figurantkou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.6.10 10:08

Kolikpak je figurantce? Holky, vidím, že všechny využíváme hojně otočné sezení. Ještě jsem neviděla fotku, kde by byla sedačka po směru. Proto jsme si ho pořizovaly, ne? :palec: Jo, a viděla jsem fotku, kdy na sporťáku sedí dvě děti za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.6.10 10:08

…a tady na té fotce jde vidět, že kočárek není opravdu nijak zvlášť malý, Mariánka měří 98cm a váží 16,5kg a vleze se tam :palec: sice to vypadá komicky, ale na porovnání velikosti ideální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.6.10 10:14

Márinka by se mohla v kočárku ještě vozit, kdyby nebyla stříška nízká. Ale nějaká uživatelka tu psala, že její šikovný manžel vyrobil na konce boudičky nějaké udělátka a tím boudičku zvedl :lol: . No já tak šikovného manžela nemám a ani to nebudu potřebovat, synek je docela prcek a do věku Márinky (tak 5 let?) ho vozit nebudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.6.10 10:17

Bianco, Mariánka má 2,5roku :lol: ale vypadá opravdu tak na 4 roky :palec: Boudička mi právě nízko nepřipadá, hlavička ji ještě nedrhne. Mám golfáček Moon a tam už se pod boudičku nevejde a to se mi zdá, že je to jeden z větších golfáčů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckyhoney
2.6.10 15:38

Zádíčka jdou samozřejmě víc položit, i když podle mě to úplný leh není ale pro moje 6 měsíčnímimčo to je dostačující.

• Citovat
  • Upravit
1063
2.6.10 18:14
Nutkani píše:
Bianco, Mariánka má 2,5roku :lol: ale vypadá opravdu tak na 4 roky :palec: Boudička mi právě nízko nepřipadá, hlavička ji ještě nedrhne. Mám golfáček Moon a tam už se pod boudičku nevejde a to se mi zdá, že je to jeden z větších golfáčů :think:

Jé, tak to jsem trochu přestřelila :lol: Márinka je kus ženský a moc hezká. Mně se taky boudička nezdá nízko, to by musel být dlouhánek, aby se tam dvouročák nevešel.
Dnes jsem při procházce zaregistrovala, že mi na kočárku něco piští a zjistila jsem, že to bude přední brzda. Musím to prostříknout, jestli to pomůže? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.6.10 21:49

Ahoj děvčata,já na svého slaloma stále čekám.V Delfínku mi v dubnu řekli,že koncem května nebude problém a v pondělí,když jsem si bláhová myslela,že si ho objednám,tak mi sdělili,že prostě nejsou.I když se mi do toho nechce,ale v Handy byli daleko ochotnější a ačkoli to mám do Prahy přes celou republiku objednám si ho tam.No musím už mi zbývá jen šest týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.6.10 21:52

Myslela jsem,že zde budu první, která ukáže slaloma land art a koukám, že už tady jeden je.Takže mocinky gratulu šťastné paní majitelce :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.6.10 12:30

Já jsem dnes u nás na maloměstě potkala poprvné na vlastní oči „náš“ Slalom, ale v barvě Calm Blue. A byla v něm 1.5 letá holčička. Nedalo mi to a daly jsme se s maminkou do řeči, taky si ho moc pochvalovala. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.6.10 14:00

Ahoj, tak po dlouhé době nakukuju. :mavam:

Lucky, ta barva vypadá úžasně, fakt :palec:
Je taková veselá, to se mi líbí :wink:
Musim říct, že bych do ní klidně šla, kdyby tu modrou neměli :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí