Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
12.5.10 10:36

Holky, poraďte, nevím se rozhodnout mezi 09 a 10 už jsem založila i novou diskuzi, ale spíše tam maminky kritizují tu 10… Ale zase se mi líbí to sedátko, že jde otočit. Mohly byste přidat nějaké postřehy. Líbí se mi 09 červeno černý nebo 10 zelený. Pokud jej některá máte, nafotila byste mi jej, moc prosím, s nánožníkem a pokud byste některá měla po nebo proti směru jízdy? Moc děkuji. Nechtělo se mi pročítat celou diskuzi, možná jste to už něktéra tady psala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.5.10 10:37

Jabek mas SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.5.10 13:35

:oops: Co je to SZ :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.5.10 13:36

Už mi to došlo :lol: kati, moc děkuji, jdu to pročíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.5.10 19:08

…nechápu, jak někdo může kritizovat něco, co nepoznal na vlastní oči :roll: Já starší kolekce nekritizuji, jen spíš upozorňuji na zlepšené věci, které kolekce 2010 oproti straším má...... Jané jako takové mi přijde super, kvalitní a naopak chválím kudy chodím všechny starší korbičky.

Jabek, musíš si asi nejdřív ujasnit, co od kočárku chceš, co oželíš a co naopak ne. Buď budeš mít otočné - a podle mě komfortní sedátko s příjemným plostrováním a pevnou zádovou opěrkou, která jde jak do lehu tak do úplného sedu - což u starších prostě není. A nebo širší sedátko, ale neotočné, takže na miminko od půlroka neuvidíš a hlavně nemá ty funkce, co nové 2010. Já osobně radši oželím pár centimetrů a raději budu mít těch IKS výhod :wink: Ale samotný výběr a rozhodnutí je na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.5.10 21:01

Pokud můžu, já osobně bych šla do nové verze, hlavně kvůli sezení, ten sed v 2009 je fakt šílený a mimino pořád klouže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.5.10 10:50

kačko :pankac: několikrát jsem viděla, jak se v tom děti vztekají…ani nesedí a ani neleží :roll: tohle by mě štvalo taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.5.10 22:21

Ahoj, chtěla jsem moc poprosit jestli by mi někdo nevyzkoušel posadit do nového Jané slalom reverse tak roční dítko v zimním fusaku. Náš malý má 3 měsíce a 7 kg. Máme staré janéčko, ale tam na mě neuvidí a je docela závislák a v kočáru na mě pořád kouká a když odejdu tak pláče. Chtěla bych proto tuhle novou verzi. Jen se bojím té šířky. Malej bude asi větší a nevím, jestli se mi tam v zimě vejde ve fusaku.
Moc děkuji
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.5.10 08:49

Jeanice, vlézt se tam vleze, ale bude asi hodně natěsno. Můj synek je drobný, máme 10 měsíců a 8 kg, zkoušela jsem ho do sporťáku dávat s fusakem Babypoint s medvédkem před 1.5 měsícem, když mi přišel kočárek nový a zdál se mi taky úzký. Tehdy se tam vlezl v pohodě, mohl mít tak o 0.5 kg míň? :think: My budeme mít přes zimu rok a půl a hodlám ho v něm odvozit i s fusakem. Buď tam bude hodně natěsno a snese to, nebo to vyřeším tak, že bude muset stačit jen nánožník a deka. Uvidíme, zatím si jízdu moc užíváme. Sedačka je velmi pohodlná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
17.5.10 10:10

Ahoj holky!!

Ja bych to i odfotila s 13 kilovou Jitou, nebo 9 a pul Anou, ale uz jsem p rodala fusak :-)

Holky, ve ctvrtek jsem pichla kolecko!!!
TAkze dalsi minus tohohle kocarku..........oproti starsim kolekcim, je kolecko plastove- pri paceni duse muzskej ozvejkal rafek :-? a stejne to neslo vymenit- tudiz jsem dnes naklusala do cykloservisu, kde mi to pan udelal.

Ty gumy na koleckach jsou tenka- rekla bych, protoze kdyz jsem vyndala ten stripecek a pak jeste dalsi- zustala v gume dira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.5.10 17:43

katko, ty mě děsíš 8-o :roll: Doufám teda, že nepíchnem…

Jinak tady foto obrázku, co dneska namaloval Kuba ve školce…jsem normálně uronila slzičky :srdce:
Všiměte si propracovanosti kočárku: ruční brzda, na boudičce máme připnuté chrastítko - kočička, no a Ondrášek - to prostě nemá chybu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.5.10 19:23

Denny, to je krásný obrázek! Také jsem hned postřehla, že Kubíka nejvíc zaujala ta ruční brzda. :lol: Je to opravdu moc milé. Ty děti jsou ale miláčci :srdce: . Našemu Áďovi roste osmý zub a do toho rýma, hnusný počasí, tak jsme zalezení doma, kňouráme a už se těšíme, že vyrazíme ven.
Katko, taky se děsím, že píchnu. Na manžela by asi nemělo smysl se ani obracet, takže v cykloservisu by si s tím měli vědět rady, jo? Počítám, že se nám to brzy stane podle toho, jakým jezdíme terénem. A dá se s píchlým kolem dojet nebo raději s sebou nějaké provizorní lepítko na gumu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.5.10 20:43

Bianco, to se vám to sešlo…to znám :roll: Tak už aby vylezlo sluníčko :pankac:
No a ten kočárek - mě se líbilo i jak nakreslil tu korbičku, pamatuje si, že má tmavě modrou barvu a ten tvar vyřešil opravdu zajímavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.5.10 19:51

všechny mé kamarádky používali sporták tak do 2 let dětí a pak přešli na golfky - tím pádem si říkám,jestli nejsou obavy s velikostí sportáku zbytečné.my čekáme prcka v polovině listopadu,takže počítám s tím POČÍTÁM SPRÁVNĚ?,že bych s velikostí hlubokého kočárku taky nemusela mít problém - na jaře automaticky přejdu na sporťák?Jestli je můj „propočet“ špatný,tak mě opravte - jsem nezkušená těhule :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k.a.c.k.a.1.ll
22.5.10 08:39

Já myslím Kulici, že počítáš správně, já bych si jané 09 nikdy nekoupila kvůli toho sedu, je fakt děsivý, ale kočár máme jen na spaní, a to starší,tak mi to neva. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4