Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Profortnum
bravo
Blani to víš někdo prostě sežral všechnu moudrost světa no ![]()
Bianco neboj já už jsem pevně rozhodnutá, že do janéčka jdu i za cenu, že může mít nějaké ty chybičky
Jen ještě čekám jestli mi prodají lůžko z loňské kolekce nebo musím sehnat něco na netu staršího.V pátek jedu do Delfínka, tak uvidím jak moc budou příjemní ![]()
Ahojte ![]()
Dejte odkaz na tu diskuzi. rada si poctu ![]()
A vy verite ze je maly zajem o kocarky???? Kdyz prijel kamion, byli hned pryc a pak dalsi a pryc a dalsi..........no nezda se mi to ![]()
A mne se ozvala pani na jencko 2007- tak jsem zvedava- ale bude mi smutno ![]()
Katko, na „modrykonik“ jsem se snažila se svou troškou přispět do mlýna a subjektivně říct svých pár zkušenností s kočárkem maminám, které o něm uvažují, ale holky jsou tam dost zaměřené proti a točí se to tam ve smyslu že kočárek je pro panenky, materiál je z teplákoviny, prodavačky říkají, že se prý vůbec nekupuje apodobné blablabla… Takže se tam ani nechoď rozčilovat. Já už jsem to také vzdala. Žádná tamnější pisatelka nemá s kočárkem uživatelskou zkušennost (kromě fortnum), tak už ta diskuze pro mě nemá smysl.
No, já bych taky neřekla, že o nový Slalom není zájem.
Já tu diskuzi čtu a sem tam i přispívám, ale hlavu si z negativních názorů nedělám. I já jsem jednu dobu nebyla z tohoto modelu odvařená, ale to z toho důvodu, že jsem nikde nezískala řádné a pravdivé informace o funkcích a možnostech, až od vás
Trošku mě teď děsí to odpružení, ale na druhou stranu si říkám, když jsem jedno mimi vozila v Casualplay S6, což je kočárek s plastovýma kolečkama a slabým odpružením, tak mě Jané nemůže rozhodit
Korbička tam měla taky vůli, jako že se kolíbala v úchytech a zvládli jsme to
Nejdříve jsem měla strach jet s kočárkem po kočičích hlavách, ale časem sem si zvykla a malá ani nepípla ![]()
Bianco, tak nám právě ty prdiky začínají. Druhou noc cca od tří nespim, malej se budí po hodině jak když do něj píchne a tak vytřepáváme prdíčky
No, není to napořád, tak musim zatnout zuby že. S jedním jsem to přežila, tak to přežiju i teď. Ale taky už se těšim až mu bude aspoň 3 měsíce a bude líp ![]()
Elanis, jsem ráda, jestli ti moje fotky pomohly při rozhodování. Ta modrá je opravdu fajn a jestli budeš mít korbičku vlastně převážně otevřenou, tak se ti to bude líbit ![]()
Jinak dík za tip s kolama, dneska odfouknem. Jinak jsem prostě malého zabalila do rychlozavinovačky a vozím ho teď takhle než povaroste. Už to s ním nehází a drncáky má rád ![]()
Denny určitě že pomohly, jsem je hltala a hltala
Právě že korbička bude otevřená počítám z 99,9%, tak uvidím. Zítra má dorazit, tak jsem zvědavá a hlavně i na ty pidi rozměry. Ale tož co už, doufám, že malá nebude mít 4,5 zrovna když se narodí ![]()
no Ondra má teď cca 2,6kg a v té starší korbičce se úplně ztrácí
Myslím, že nám v ní vydrží dlouho a doufám, že by jsme v ní třeba mohli odjezdit začátek zimy ![]()
No jsem zvědavá na vnitřní rozměry té nové, určitě je pak sem písni ![]()
Denny, já vám sem nakukuju
mám gt3 a myslím, že to drncání a házení s miminem je daný nízkou váhou mimina. linda se narodila o 2 měsíce dřív, v navettě jsme začali jezdit ve 2,5 kilech a odpružení neodpružení u gt3, stejně mi přišlo, že tam lítá… když ztěžkla, bylo to lepší. U 2. dítěte jsem nějaký drncání vůbec nepozorovala (taky proto, že se kočár zvyšující se váhou lindy zajel a „sednul“ si…). Takže ono to přejde. Taky jsou ty novorozený mimina takový hadrový, takže s nima hází všechno ![]()
Ahoj holky, tak jsem konečně dnes „janéčko“ objednala, dokonce mám přislíbenou růžovou korbu, v Handy jednu mají a jen čekají, jestli se neprodá v setu, takže si do července počkám a budu se modlit… ![]()
Dnes jsem si ho pořádne oblezla a vůbec se mi ho nechtělo dávat z ruky ![]()
Jen jsem se chtěla zeptat, protože jsem se zapomněla informovat na prodejně - v hluboké korbě jsem si všimla pásů, jestli nevíte, zda jdou nějak odepnout ![]()
Ahojte holky, Denny, zkoušela jsi odfouknout ty kola? Jestli to pomohlo, bych to taky zkusila. I když se mi zdá víc a víc, že to hází míň a míň
, že by se to trochu začínalo poddávat?
Jak jsem se teď tak zajímala o sporťáky při výběru toho mého a pročítám tady ty diskuze, tak si více všímám kočárků, které potkávám a vidím kvalitu Jané už na první pohled. U většiny trojkolek klektají ty přední kolečka (všimla jsem si dnes u Casualplay S4) a i u jiných, ani jsem nepoznala značku, sedáky jsem neviděla tak vypolstrované, jako má nový Slalom u žádného kočárku, říkám si, že jsem si chtěla ještě časem pořídit golfky, ale asi bysme šli s pohodlím hodně dolů.
A včera mi jedna neznámá paní pochválila Slalom. Vjela jsem do obchodu a pokladní si ho prohlížela a říkala, že je moc hezký, moderní a vypadá pohodlně. A taky mě minulý pátek zprudila majitelka jednoho zdejšího obchodu s květinami. Najela jsem s kočárkem dovnitř a že projedu dozadu, kde mají venkovní velkou prodejní plochu s rostlinami. Pozdravila mě : " S tím kočárkem nám tam nejezdite!!" Odpovídám : „Dobrý den, já jsem si nevšimla, že máte zvenku na dveřích upozornění, že s kočárkem nemůžu“. „Nechte si ho tu, u pokladny.“ Tak jsem se vytočila a odjela. Už tam nepáchnu ani bez kočárku.
Katko, všimla jsem si, že ses zapojila se svými zkušennostmi na koníkovi. ![]()
Takže, holky, která další máte nový Slalom, pochvalte se.
DMartino, tak díky za uklidnění…mě to totiž taky napadlo ![]()
Jinak Bianco, mám taky pocit, že se kočárek každou jízdou lepší
. Kola jsem odfouknout nestihla a navíc, nějak jsem si prostě už zvykla a Ondrášek myslím taky.
No tak jako tak se těšim i na sporťáček až nás budou lidi okukovat. I tak okukují tu novou konstrukci, hlavně maminy těch starších Janéček. S kvalitou provedení u Jané souhlasím, beru ho společně s GT3 za jedničku na trhu ![]()
Denny, ten je maličký krásňučký, až mě skoro mrzí, že ten náš tak rychle roste… ![]()
Bianco, taky se to snažím vychutnat jak je prťavoučkatej. Moc dobře vím, jak rychle to uteče.....Kuba už jde v září do školy
![]()