Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
28.4.10 13:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.10 13:33

:oops: :oops: :oops: Díky Katko za osvětu. Jsou krásné, na ty bych si pro holčičku počkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.4.10 13:39

hmmm ta fialková je teda nádhernáááá :palec: na tu bych si taky počkala :potlesk: ale pokud čekat nemůžeš tak já ti nevím,ale molten red se mi zdá spíš na kluka.Je to taková tmavá bordó a myslím že by se to tlouklo s tím holčičím oblečením(můj názor)
ta modrá je moc krásná a řekla bych že na holčičku by byl super.
sporťák zase bez toho podhlavníčku bude jen modrý.
kdybych vybírala pro holčičku asi bych zvolila green valley,calm blue nebo tu oranžovohnědou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.4.10 13:48

Moc pěkná barvička :palec: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.10 13:54

Holky, já bych zase brala tu růžovou. V té fialkové je vevnitř už moc tma, tak aby se mimčo nebálo :lol: To stejné i u Molten Red. Takže jestli nemůžeš už čekat na růžový, tak hlasuju pro Calm Blue. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.10 14:01

TAk ja bych si pockala :-D

A pak bych brala tu ruzovou, duvod- ta svetlost vnitrku.

Ale zase pro holcicku to bude fadni, protoze miminko bude v ruzove.....

Takze za mne.
Brala bych tu calm blue, a pripadne tu green valley. Miminko v korbicce jeste nepapa, cili i ta cerna na green valley bude krasna

To moje cune nenazrane dnes totalne sesvinilo ozuzlanou houskou cely kocar i s nanoznikem!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.4.10 14:05

Katko :mrgreen: :mrgreen:
mám ti nafotit kočár když naše prasátko papá piškoty?? :mrgreen: :mrgreen:
doporučuju bebe sušenky,malému hrozně chutnají a vůbec nedělají bordel :mrgreen:
jak napsala Katka ta růžová je nádherná,ale holčička v růžovém oblečení v tom tak nějak splyne.
Mě by právě ten tmavý vnitřek vyhovoval,mimi tam má tmu a bude se mu hezky spikat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.4.10 14:06

Souhlasím s Katkou :palec: takže i za mě green valley.Já když to dopadne pořídím pro chlapečka tu oranžovou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.10 14:12

Katko, moje řeč!
Já taky pořád sundávám madlo i kšíry a peru. Ještě že je to tak dobře opratelné. Holky, jde svléknout celý ten potah? A nebudete se ho bát oprat? Je pravda, že ty starší modely byly něčím naimpregnované, že když se pak omyly, tak bledly? My máme teď zase venku hitovku chroupat kukuřičné tyčinky a jak se to rozmočí, tak se to všude nalepí, jako lepidlo. Jezdíš i s nánožníkem? Já ho teda taky budu objednávat na podzim, ale tu je teď takové teplo, že jezdíme bez punčošek i bez deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.10 14:13

Dluzim Vam jeste foto s nanoznikem :D
Ale je fakt ucuneny 

zvednuty limec

a normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.10 14:15

Bianko tady na severu je taky teplo, ale rano byla jeste kosa. Takze mala byla jen v ponozkach a teplaky a nanoznik bez deky- neprofoukne, krasne prilne na konstrukci- takze zadne fugy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.10 14:15

A už si některá kupte ten Anis, Stylon a Land art, ať se můžeme podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.10 14:17
ka-tka píše:
Bianko tady na severu je taky teplo, ale rano byla jeste kosa. Takze mala byla jen v ponozkach a teplaky a nanoznik bez deky- neprofoukne, krasne prilne na konstrukci- takze zadne fugy…
:dance: :dance: Jdu do něj, volám do Babycar…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.4.10 14:43

Blani :mrgreen: vypadá skvěle že??
Taky ho koupím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.4.10 14:46

joo Blani bereš černý nebo molten red???Já asi černý,protože na tom bude nejmíň vidět bordel :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí