Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Díky Katko za osvětu. Jsou krásné, na ty bych si pro holčičku počkala ![]()
hmmm ta fialková je teda nádhernáááá
na tu bych si taky počkala
ale pokud čekat nemůžeš tak já ti nevím,ale molten red se mi zdá spíš na kluka.Je to taková tmavá bordó a myslím že by se to tlouklo s tím holčičím oblečením(můj názor)
ta modrá je moc krásná a řekla bych že na holčičku by byl super.
sporťák zase bez toho podhlavníčku bude jen modrý.
kdybych vybírala pro holčičku asi bych zvolila green valley,calm blue nebo tu oranžovohnědou ![]()
Holky, já bych zase brala tu růžovou. V té fialkové je vevnitř už moc tma, tak aby se mimčo nebálo
To stejné i u Molten Red. Takže jestli nemůžeš už čekat na růžový, tak hlasuju pro Calm Blue. ![]()
TAk ja bych si pockala ![]()
A pak bych brala tu ruzovou, duvod- ta svetlost vnitrku.
Ale zase pro holcicku to bude fadni, protoze miminko bude v ruzove.....
Takze za mne.
Brala bych tu calm blue, a pripadne tu green valley. Miminko v korbicce jeste nepapa, cili i ta cerna na green valley bude krasna
To moje cune nenazrane dnes totalne sesvinilo ozuzlanou houskou cely kocar i s nanoznikem!!!! ![]()
Katko
![]()
mám ti nafotit kočár když naše prasátko papá piškoty??
![]()
doporučuju bebe sušenky,malému hrozně chutnají a vůbec nedělají bordel ![]()
jak napsala Katka ta růžová je nádherná,ale holčička v růžovém oblečení v tom tak nějak splyne.
Mě by právě ten tmavý vnitřek vyhovoval,mimi tam má tmu a bude se mu hezky spikat ![]()
Souhlasím s Katkou
takže i za mě green valley.Já když to dopadne pořídím pro chlapečka tu oranžovou ![]()
Katko, moje řeč!
Já taky pořád sundávám madlo i kšíry a peru. Ještě že je to tak dobře opratelné. Holky, jde svléknout celý ten potah? A nebudete se ho bát oprat? Je pravda, že ty starší modely byly něčím naimpregnované, že když se pak omyly, tak bledly? My máme teď zase venku hitovku chroupat kukuřičné tyčinky a jak se to rozmočí, tak se to všude nalepí, jako lepidlo. Jezdíš i s nánožníkem? Já ho teda taky budu objednávat na podzim, ale tu je teď takové teplo, že jezdíme bez punčošek i bez deky.
Dluzim Vam jeste foto s nanoznikem ![]()
Ale je fakt ucuneny 
zvednuty limec 
a normalne 
Bianko tady na severu je taky teplo, ale rano byla jeste kosa. Takze mala byla jen v ponozkach a teplaky a nanoznik bez deky- neprofoukne, krasne prilne na konstrukci- takze zadne fugy…
A už si některá kupte ten Anis, Stylon a Land art, ať se můžeme podívat…
ka-tka píše:
Bianko tady na severu je taky teplo, ale rano byla jeste kosa. Takze mala byla jen v ponozkach a teplaky a nanoznik bez deky- neprofoukne, krasne prilne na konstrukci- takze zadne fugy…
joo Blani bereš černý nebo molten red???Já asi černý,protože na tom bude nejmíň vidět bordel ![]()