Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
28.4.10 17:25
Ellanis píše:
Holky … prosíííím poraďte :-)Měla jsem objednanou korbičku z nové kolekce tu růžovou nebo tu fialkovou, ale teď mi volala paní, že do léta nejspíš nebudou, že jestli bych si nechtěla vybrat mezi molten red a calm blue … na živo jsem je neviděla a vy některé už jo, tak mi prosím řekněte svoje názory. Má to byt pro holčičku a na léto, takže ten nánožníček nehraje až takovou roli. Paní tvrdila, že ta modrá není vyloženě klučičí a abych pravdu řekla, tak tím, jak je tam vevnitř takový ten vzorek, tak by se mi možná i líbila víc než ta červená … tak :nevim:

no ja by som tu korbicku aj s pod zeme vykopala len aby som mala tu fialovu pre dievcatko… :mrgreen: :-D
ziadnu inu… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.10 17:39

Renčo, já budu objednávat asi ten origoš vínový, kvůli té písmenkové aplikaci, aby to bylo stejné, i když je fakt, že černý bude praktičtější. Ještě jsem tam nevolala, ale asi si ho objednám už teď, je pravda, jak píše Katka, že je to asi praktičtější než deka, jen se ještě, Katko, zeptám, z jakého je materiálu a jestli jsi ho už prala. Protože prát ho budu asi muset dost často. :lol: A je skladný, dá se nám vpohodě do toho pidi košíku pod kočárek? (když už tam nedám tu pláštěnku :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.4.10 17:42

MArtina, je krasna ta fialova- ale uprimne, fialova je moderni momentalne TED a co az ho bude prodavat????
Aby si nenabehla.......

Nanoznik je z matrose jako jsou tasky ku kocarku, jen ten limec je jako sportak- ten semis.
Neprala jsem ho zatim, stacilo otrit ubrouskem. Je skladny i pod kocar, neni tak naducany jako predchozi kolekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.10 17:46

Ještě Katko, dívám se na ty fotky s nánožníkem, tvůj foťák udělal z Green Valley Anis. :lol: A jezdíš po směru? My jeli po směru jen dvakrát a to kvůli sluníčku. Rozdíl v jízdě jsem nezaznamenala, ale tys psala, že se ti zdá v protisměru horší jízda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.4.10 20:05

Tak se ještě neprodal :-( ,přitom jsem na něj dala naprosto super cenu, aspoň si to myslím :nevim: Manžel začíná už trochu prudit, je to u nás jak v kočárkárně.Jako bych za to mohla že se malá narodila dřív a ještě se prodloužila lhůta dodání z germani :cry: ach jo a ještě do toho mám momentálně doma tchýni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.4.10 22:03

To se docela divím, za tu cenu! Lidi se asi bojí novinek :think: .
A hádejte, nám se v kočárku líbí nebo nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
29.4.10 10:09

Jéé Bianco ten musí být spokojený i kdyby nechtěl :mrgreen: Určitě se mu v kočárku líbí, aby taky ne, když má takový luxus :-D Malej je kouzelnej :srdce: Už se těším na našeho lumpíka až se na nás bude takhle naculovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.4.10 13:19

Děkujeme :mavam: , taky se dočkáš, neboj, uteče to jako voda. Kdy máš termín? Kočárku si moc užíváme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
29.4.10 13:41

Katka…to neriesim,moda nemoda,ona sa vracia :mrgreen: …kupujem co sa mne paci… :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.4.10 13:51

Ahoj holky, můžu k vám pro radu? :oops: nečetla jsem celou diskuzi, ale vidím že řešíte to co potřebuju vědět :oops:

Blíží se doba kdy bych chtěla objednat kočárek, mým favoritem je Slalom, i když jsem od trojkolky ze všech stran zrazovaná :roll: , stejně si asi prosadím svou :mrgreen:
Vidím, že řešíte barvičky korbiček a proto se já, naprostý amatér chci zeptat, jestli je na Slalom možné posadit všechny korbičky od Jané, myslím, když bych chtěla třeba právě tu růžovou nebo Moonlight.
Už to potřebuju rozseknout abych šla najisto, tak doufám, že mě nakopnete a poradíte :kytka:
Jinak se asi nerozhodnu a malou v létě uložím do Liberty po mě :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.4.10 14:54

Ahoj Lucie, já neporadím, já mám jen sporťák.

(Za mě hlubokáč radši tu Libertu :mrgreen: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.4.10 15:14
Bianca123 píše:
Ahoj Lucie, já neporadím, já mám jen sporťák.(Za mě hlubokáč radši tu Libertu :mrgreen: :oops: )

:lol: a nebudu muset řešit velikost korby, do Liberty se mi vejde ještě v roce :dance: :lol: :lol: :lol: :lol:

A sporťák je stabilní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.4.10 15:29

Elanis, já mám ten modrý a korbičku jsem na živo viděla. Je pravda, že ta modrá opravdu není klasicky klučičí a ten barevný vzor dává prostor i tomu, že by kočárek mohl být klidně na holčičku. Už jsem to tu i psala, když jsme si kočárek přivezli dom. Jsem z té modré nadšená, je to taková petrolejová modř :wink: Klidně do té korbičky jdi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.10 16:53

Ahoj Holky, musím se přiznat, že už Vás tu nějakou dobu šmíruju :oops: a díky Vám už u nás také bydlí nový Jané sporťáček 2010. Vlastně ten je zatím uložen ve skříni, neboť miminko se má narodit na přelomu května/června,tak jsme dokoupili starší korbičku a autosedačku/2008/. No a v tom je ten problém,protože jak autosedačka,tak i korbička se v tom uchycení pro fix docela houpají,takže se chci zeptat,jestli náhodou nedělám něco blbě?! Jsem z toho docela nešťastná :cry: ,protože hlavně korbička v té konstrukci lítá, sice se to dá podepřít obyčejným páskem,ale proč, když to možná jde i bez něj. Prosím, poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.4.10 20:24

chrobroučku, neděláš nic blbě. Mě se taky houpají a myslím, že všem. Je to teda docela dobrý k vyrovnávání drncáků při nerovném terénu :wink: Mě to zezačátku docela štvalo, teď jsem za to docela ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí