Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
30.4.10 13:36

Nánožník se musí přiobjednat zvlášť, ale neváhej. Katka ho tu má vyfocený, určitě ho užiješ od podzimu i místo deky až do jara. Já ho budu taky přiobjednávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.4.10 13:43

Ahojte!!!!

Tak holky, kolik novych slalomu jste uz potkali???

Ja jsem si naivne myslela, jak budu tady ve meste jedina :-D
Cha cha, vcera odpoledne jsem potkala u nas na sidlisti jeden s matrixem- cili netusim jaka barva, ale omrkla jsem ho a vypadalo to s matrixem hezky…

Pani omrkavala muj zeleny :-D (jen na dalku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.4.10 13:51

Katko tak já ani jeden :mrgreen: a to jsme řekla bych veliké město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.4.10 13:52

Ahoj Katko, já nepotkala ještě žádný. Ale my jsme malé město. Potkávám starší Slalomy a maminy mě taky nenápadně okukují. Chtěla bych je všechny vidět naživo, tak až pojedu do Brna, snáď se zajdu podívat někam do kočárkárny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.4.10 14:01

no my jsme taky male mesto......a navic sidliste ke bydli- to je mestka cast a ejhle- potkala jsem.

Myslim podle matrixe, ted jsem to sledovala, ze pani ma moonlight matrix ale sportak? Netusim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
30.4.10 15:25

Káťo já se přiznám, že než jsem po nich začala koukat tak ani jeden, teď za poslední týden co se soustředím tak každej den aspoň 3 :zed: :zed: :zed:

Holky já jsem volala na ten růžovo-šedý a bude problém :cry: , ale já se zamilovala :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.5.10 12:41

Ahoj maminky, tak já také sleduji, jest-li tu nové slalomy jezdí, ale zatím jsem potkala jen starší modely. Ale moje maminka dělá v Hyperalbertu a už jich tam pár zahlídla. Je podobný blázen jako já, tak že kočárky sleduje opravdu pozorně :lol: :lol: :lol: Viděla tam ten oranžovo-hnědý a vínový. Jiné barvy zatím ne-e.
Já jsem stále čekatelkou a začínám být hodně nedočkavá :dance: a jsem moc ráda, že jsem si nakonec vybrala novinku 2010 neboť ty starší modely už se mi dosti okoukaly a hlavně jich je jak máku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.5.10 13:31

Ahoj holky. sleduji diskusi o Jane. videla jsem nové modely v Handy. ten sportak je strasne uzky. nevím si představit tam mimčo ve fusaku. Byla jsem do nej paf ale skusili jsme tam dát naši Simonku- 5m a 6,5 kg a i bez fusaku nam přišlo že je tam narvaná. Prodavačka říkala že mizí staré verze- nové moc ne díky tomu sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.5.10 17:48

Ahoj holky, tak pořád nic , dala jsem cenu dokonce 12.9, každý řeší barvu.přitom bych řekla že je krásná.Manžel už docela prudí.Koukněte pokud se někomu bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
1.5.10 17:49

Ještě 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
1.5.10 23:34
LucieL píše:
Ahoj holky, můžu k vám pro radu? :oops: nečetla jsem celou diskuzi, ale vidím že řešíte to co potřebuju vědět :oops:Blíží se doba kdy bych chtěla objednat kočárek, mým favoritem je Slalom, i když jsem od trojkolky ze všech stran zrazovaná :roll: , stejně si asi prosadím svou :mrgreen:
Vidím, že řešíte barvičky korbiček a proto se já, naprostý amatér chci zeptat, jestli je na Slalom možné posadit všechny korbičky od Jané, myslím, když bych chtěla třeba právě tu růžovou nebo Moonlight.
Už to potřebuju rozseknout abych šla najisto, tak doufám, že mě nakopnete a poradíte :kytka:
Jinak se asi nerozhodnu a malou v létě uložím do Liberty po mě :oops: :mrgreen:

Taky mě zrazovali s tříkolek, nedej se, je super. Perfektně se s ním jezdí. Neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
1.5.10 23:35
chrobroucek píše:
Ahoj Holky, musím se přiznat, že už Vás tu nějakou dobu šmíruju :oops: a díky Vám už u nás také bydlí nový Jané sporťáček 2010. Vlastně ten je zatím uložen ve skříni, neboť miminko se má narodit na přelomu května/června,tak jsme dokoupili starší korbičku a autosedačku/2008/. No a v tom je ten problém,protože jak autosedačka,tak i korbička se v tom uchycení pro fix docela houpají,takže se chci zeptat,jestli náhodou nedělám něco blbě?! Jsem z toho docela nešťastná :cry: ,protože hlavně korbička v té konstrukci lítá, sice se to dá podepřít obyčejným páskem,ale proč, když to možná jde i bez něj. Prosím, poraďte.

Opravdu se má kývat, je to když najedeš na hrboly. Jo a taky jak se kýve madlo, tak to tak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.5.10 09:07
fortnum píše:
Ahoj holky, tak pořád nic , dala jsem cenu dokonce 12.9, každý řeší barvu.přitom bych řekla že je krásná.Manžel už docela prudí.Koukněte pokud se někomu bude hodit.

ahojky a to prodáváš za tu cenu jen sporťák???? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.5.10 10:02

Ahoj, ne- takto prodávám celou sestavu.Manžel už doma prudí, proto jsem cenu dala tak nízko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbruu
2.5.10 10:49

:mrgreen: Růžovou vaničku prý mají na slovensku v hlohovci skladem a posílají jí za příplatek 9 eur. Ale třeba je to kec. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4