Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProEllanis ahoj, a jakou máš barvu korbičky, tu modrou, co má Denny? Ty na prcka teprve cekáš, že? Bylo by fajn, kdyby zimu mohl přečkat ještě v korbičce, ale to asi nevyjde. Proč vlastně ty korbičky tak zmenšují? ![]()
Bianca123 jj…mám tu barvu co Denny … no já se zimou teda dvakrát nepočítám, pač buď do korbičky dám fusak nebo dítě
. Řekla bych, že ji udělali právě tak malou, aby byla bezpečnější při převozu autem, žádný jiný důvod mě nenapadá. I v návodu o ní píší jako o autosedačce. Škoda, řekla bych, že těch kompletů se díky té korbičce fakt moc neprodá.
Ježíííš ta modrá je krásná!
Španělé nepotřebují dávat mimina do fusaků, páč tam mají asi pořád teplo.
A sporťák budeš mít jaký? Reverse?
Bianca123 píše:
Ježíííš ta modrá je krásná!Španělé nepotřebují dávat mimina do fusaků, páč tam mají asi pořád teplo.
Aha se dívám, že máš starší Slalom..
Bianca123 píše:Bianca123 píše:Aha se dívám, že máš starší Slalom..
Ježíííš ta modrá je krásná!Španělé nepotřebují dávat mimina do fusaků, páč tam mají asi pořád teplo.
Přesně tak, sporťák mám po prvním, řešila jsem jen korbičku ![]()
Ahoj, už sem nějakou dobu nakukuji, protože uvažuji o jané. Ale hodně mě zaráží ta velikost korby, to má opravdu jenom těch 66cm uvnitř na délku? O kolik je menší než ta předchozí kolekce?
anonymko jak už jsem psala, rozměry opravdu bohužel odpovídají tomu, co uvádějí na netu (66×27). Navíc jsou tam pásy jako ve vajíčku. Vrchní se po vyvlečení dají vtáhnout a schovat pod ten polohovací roštík, ten spodní se dá schovat „jen“ pod tu matračku. Další nevýhoda je to, že na tom povlečení matračky je přišitý ten návlek na spodní pás. Nafotila bych to, ale už jsem to odpárala
Počítat s korbičkou pro další mimčo, tak do ní určitě nejdu. To poslední v ní snad ty 4 měsíce odvozím ![]()
Ellanis děkuji moc za odpověď! To je ta korba hodně malá
. Dívala jsem se na předchozí kolekce a ty uvádí buď 76 nebo 78 cm. Nevím proč to tak strašně zmenšili
.
ahoj ![]()
Mam dotaz…mame kocar kombinaci Jane slalom pro a je u nej tedy i autosedacka.
Jen ta se pripevnuje pouze pasy v aute a ja si nejsem jista jestli to staci. co myslite???
Neni lepsi dokoupit ten (ted nevim jak se tomu rika) podadapter???
![]()
Diky
Elanis, korbička je moc krásná
, ale ta bouda
teda děs…prostě utosedačková boudička a ty rozměry...... No já nevim
Máš teda pravdu, udělali z toho spíš autosedačku co??? ![]()
A proč sis nekoupila korbičku starší kolekce? - jestli se teda můžu zeptat S tou bys zimu v pohodě odjezdila ![]()
Já právě celý komplet nechtěla právě kvůli té korbičce víš ![]()
armli píše:
ahoj![]()
Mam dotaz…mame kocar kombinaci Jane slalom pro a je u nej tedy i autosedacka.
Jen ta se pripevnuje pouze pasy v aute a ja si nejsem jista jestli to staci. co myslite???
Neni lepsi dokoupit ten (ted nevim jak se tomu rika) podadapter???
![]()
![]()
Asi myslíš isofix viď
Diky
My ho nemáme a v pohodě
Ahojte
Tak uz mam odzkousenou i plastenku.
Je suprova, je mensi nez predesla a je fakt ze jak je vyztuzena- spatne se sklada a nejde pod kocar ale na kocarku drzi perfektne.
No a dalsi plus. Kdyz mam sedacku protismeru, tak je nadherne pristupny kosik.....zepredu od predniho kolecka a das tam v pohode i balik plen
S tou autosedackou.
Pasy urcite staci, nevim, zda se da dokoupit baze pod stratu? To jsem nikdy nekoukala, ale Isofix urcite nema.
V patek jsem odeslala slaloma 2007, je mi docela smutno.
Jen doufam, ze pani bude spokojena.
Coz mne stve, ze po zime zacli reznout sroubky u neho…tak jsem zvedava.
No sportak s nanoznikem- Jane a fusakem Emitex plus korba 2006 s plastenkou emitex za 5500.....
Ellanis, korbicka je krasna…barevne
Denny no mě se právě ta korbička moooc líbí
, což sem o loňské kolekci teda říct nemohla… ty barvičky, které byly k sehnání nebyly nic moc
a jetou třeba ještě ze starší kolekce jsem nechtěla (já vím, že po jednom dítěti se to dá a tak, ale já to prostě tak nějak pocitově nesnesu
) Ještě jsem uvažovala i o Concordové korbě, ale ta vycházela o dvojku víc, tak mám takovou úvahu, že pokud to v zimě nezvládnem se sporťákem, tak dokoupím vložnou tašku a budu pořád na menší částce než s tím Concordem. Další mrně neplánujem, tak už sem nechtěla „zbytečně“ vrážet prachy do hlubokáče, to si pak radši pořídím nějaké nabušenější golfky - pro pocit „nového“ kočárku ![]()
Aha
,
no já mám právě korbičku od kamarádky po jednom dítěti a je fakt jak nová
. A taky jsem už nechtěla investovat do nové, když už další dítko neplánujem…