Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo páni Denny z něho už je kus chlapa a obzvlášť s těma gaťatama
Mám radost i za vás ![]()
Denny, teda Ondrášek roste!
A jak mu to sluší v tom bodýčku.
S takovou nás brzo předrostete. My budeme mít 11 měsíců a sotva 8 kg. Ale baští jako o závod, asi bude malý po tátovi.
Ali, díky ![]()
Bianco, Ondra bude taky asi drobek, po nás obou
Když to srovnám s Kubou, byl ve dvou měsících 2× takovej ![]()
alimra - já mám kočárek právě z Delfínku
Objednávala jsem ho nějak na začátku dubna a už tenkrát mi bylo řečeno, že budou až v květnu, ale já jsem na kočárek nepospíchala, tak že jsem klidně počkala. Jako ten přístup prodejce je takovej podivnej, ale já jsem věděla přesně co chci a že ho za lepší cenu stejně nikde jinde neseženu, tak že jsem to ani nějak neřešila.
Já dnes na vlastní oči zahlídla žluto-černou kombinaci transportéru a vypadal moc hezky. Čím déle ho okukuji, tím víc začínám mít pocit, že se i ta hluboká korbička fakt povedla
Ale i tak jsem raději za klasičtější korbičku z kolekce 2008 ![]()
Denny - Ondrášek je už opravdu kus chlapa, moc krásnej chlapeček
…skoro se mi nechce věřit, že jeho současné míry měla moje princezna při narození ![]()
Nutkani)-v Delfínku se mi vůbec nelíbí jejich přístup a to možná jo nebo ne na to prostě už nemám čas a nervy.Napsala jsem do Handy Praha a vyšli mi maximálně vstříc.Dnes mě dokonce paní volala co a jak a příští týden bych měla mít slaloma doma i s lůžkem z roku 2009.Byla velmi ochotná a udělala mi tím velkou radost
![]()
Tak to je super, že ti vyšli maximálně vstříc
S tím Delfínkem je to zajímavé, ještě jsem na ně neslyšela nic pozitivního, teda co se prodeje kočárků týče
…s tímhle přístupem to pán asi daleko nedotáhne, co?
…ale to nám může být jedno
Hlavně, že máš kočárek zajištěný a si spokojená ![]()
No divím se,že mají takový přístup,ale hlavní je,že jsem sehnala svůj vytoužený kočárek.Chtěla jsem se zeptat myslíte,že využiju slunečník? ![]()
Mně ještě slunečník nechyběl, boudička má už takovou menší sluneční clonu a dá se dost překlopit a když jdeme delší štreku proti slunci, tak přehodíme sedačku. Na to jsme kupovali Reverse, ne? ![]()
Bianco,ale ty už používáš sporťák a já co nevidět vyjedu s hlubokým kočárkem a lůžko je z loňské kolekce,tak nevím ![]()
Aha.
Dnes bylo parádně. Perfektní celodenní výlet po Karpatech. Snad už to počasí vydrží. Starší synek jede zítra na školu v přírodě, tak doufám, že nebude zase pršet, tu je to děsné, co je po těch záplavách komárů. ![]()
Jak říkáš hlavně aby to počasí vydrželo.Celý víkend jsme měli rodinnou sešlost a počasí po dlouhé době nezklamalo
Jen jsme trochu víc doštípaný od komárů a nejhorší je,že nezabírá žádný repelent.Namazaný,nastříkaný a stejně jsme samý bolák
Přemýšlím co koupit, protože já a hlavně syn na to trpíme ![]()
Mám ověřené, že proti komárům nepomůže nic.
Taky se stříkáme vším možným, pohybovat se víc na slunku, jím se potvorám líbí ve stínu. Taky jsme dokousaní, natírám Fenistilem nebo Canadermem.
Ten košík pod kočárkem je snad nafukovací. Zdá se malý, ale včera jsme do něho narvali pláštěnku a deštník (vozím pořád), 3 mikiny, kameru, foťák, PETku, repelent. ![]()
No jo nějak to zase zvládneme hlavně aby bylo pěkné léto
Bianco s tím košíkem si mi udělala radost
jsem ráda,že se vejde i nějaká věc navíc a né jen pláštěnka
Stále víc si říkám,že jsem si nemohla vybrat lepší kočárek.Jsem z malé vesničky a jané zde nikdo nemá tak se těším až vyrazím na první jízdu
![]()