Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jirrka
8.6.10 11:02

Kulici, já tím nechci říct, že si jej nemáš kupovat. Kup si jaký se líbí tobě, já jen lituji, že jsem si koupila ten 09, měla jsem si přidat akoupit už ten nový. Sjíždí tak, že ten sed není 100% a ten středový pás je našitý až dále, potřebovali bychom jej blíže k tělu- zadku, to by udržel, takže je tam vlastně jako zkroucenina. Asi mu to neva, ale mi to va, a pořád jej potahovat. Teď jsem dokonce viděla ty nové někde za 11000,– tak taky pořád uvažuju, ale kočár budeme mít ještě tak minimálně rok, tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
9
8.6.10 11:32

jasně :-)
uvidím za rok jak se to bude zvládat
furt jse řešila pro a proti,ale tu velikost jsem prostě nepřekousla.Pokud by byl větší,brala bych ho všemi 10 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
8.6.10 13:32

Holky, to jsou dilemata kolem kočárku, že? Se Slalomem je to těžký. Starší modely byly tak prostorné, že se Reverse zdá velmi malý. Reverse je ideální pro menší dítě, má velmi pohodlnou sedačku, krásný sed, náš synek má tedy 11 měsíců, ale je podměrečný :mrgreen: , takže stejně nesedí úplně rovně a má tam ještě místo. Ale umím si představit, že dvouročák a ještě v zimním oblečení tam bude jako sardinka. Malýho prcka bych z hluboké korbičky do staršího Slalomu nedala. Sed není úplný sed a děti v něm opravdu kloužou a ještě jsem neviděla dítě, které by tam nebylo zkroucené. Připadne mi vhodný až pro větší děti. Takže pak si vyber!! :nevim:
Pro mě bylo kromě značky a kvality důležité, aby měl kočárek otočnou sedačku, takže jsem zvažovala Spirit, nový Slalom a Hightrek. Nakonec pocitově a podle vzhledu vyhrál Slalom. Také se obávám, že za rok už budeme natěsno, ale neřeším to. Zatím je nám v něm super a jestli se časem nebudeme vlízat, tak koupíme na dojezd nějaké golfky. (I když někdo mi tu už říkal, že budu velmi zklamaná jít ze Slalomu do golfek, co se týká jízdních vlastností :mrgreen: )
Uvidíme, nechám to koňovi, zatím jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.6.10 13:39

Tak to já taky vybírala podle pocitu :-)
Kdyby měl člověk najít dokonalé vozítko tak to se nejdříve zblázní! Každý model má něco.Třeba budu za rok litovat,že jsem si pořídila 2009,ale na to je ještě čas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.6.10 15:47

Ahoj slalomacky!

Tak ja od ctvrtku bloudila na slovensku......
a mela jsem debatu s prodavackou co prodava janecka v BA.
PAni rikala, ze hodne lidi odrazuje sirka kocaru- jenze to proto ze porovnavaji starou a novou kolekci- to je pak kazdy uzky, ikdyz je to normalni sirka.

Noa jeste si stezovali zakaznici, ze je kocar nestabilni, vachrlaty, ze se nejak vykla- to jsem v tom kramu zkousela a ani jeden z vystavenych to nebyl :think: Meli i starsi kolekci a ten teda byl vyklavy dost. No fakt nevim. Rikala ze moc jich teda neprodaji- asi by mne meli zamestnat.

Jinak meli tam vinovy slalom- a teda holky, muj zeleny ma jiny matros potahu- cely je jak u cerveneho podlozka do kocarku. Matros jak ma vinovy- ja mam na nanozniku a tasce :-D

Pak jsem jeste videla ridera v barve land art,,ale neomakla jsem si ho tam- nejak jsem pozapomnela.

Teda ale nevim, proc si myslite, ze kocar bude s fusakem uzky. Moje Anina ma ted 11mesicu a pres 10 kilo- je to kus a mista ma stejne habadej a v zime to bude taky OK.
Kdyz si vemu, ze kluk mel v roce 12 kg a spertak co mel nebyl sirsi- max o 1-2cm a v zime byl ve fusaku… to je vsechno jen polemizovani, ale je to fakt zbytecne.

Des a leh- je v novem superovy........Anicka je spokojena, ja taky

Jo a videla jsem i tu korbuicku transporter a je nadherna- byla to zrovna ta fialova......ja mit mimi v zime, hned ji kupuji!!!!

tady je mala ted, jak spinka- az se vzbudi, nafotim ji v sede. Mista ma habadej, je fak, ze je to burt

A zkusim ukecat i starsi holku 13,5 kg a 93cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
8.6.10 19:41

Ahoj Katko, tos mě teda překvapila tím materiálem. Ty máš celou sedačku včetně té vložky z té semišoviny měkoučké?? Já jsem slyšela, že pouze Stylon je jiný matroš. Hmm to jsou věci. Nakonec bude každá barva z něčeho jiného. :nevim: A jak se ti zdál ten matroš na tom mém vínovém? Mně se zdá praktičtější na údržbu, jen ho otřu, zaťapance od jídla se nevsáknou a u toho semišu to jde taky snadno?
Katko a jakou máš síťku proti hmyzu? Nějaký univerzal? Taky musím bezpodmínečně zítra nějakou koupit, protože tu je to děsné. Po těch záplavách je tu tolik komárů, že se vůbec nedá vyjít ven.
A k té stokrátdokola omílané šířce - taky jsem podlehla tomuto davovému šílenství, že je úzký, všude to čtu, ale já osobně s tím problém nemám. Náš malý má taky 11 měsíců a 9 kg a hoví si tam přesně jako Anička.
A co to je za bludyobludy, že je nestabilní a viklavý? Ani když zapojím nejbujnější fantazii, tak nevím, jak toho docílit, aby byl viklavý. To jde nějak špatně smontovat? No já teda jezdím výmolama, přes šutry, po lese a žádný náznak vachrlatosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
8.6.10 19:44

Tady ještě foto z přebalovačky za jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.6.10 21:00

Bianco,
sitku mam uni od emitexu

Matros, ten semis se taky dobre cisti a jak je to mekoucke- je to i prijemne…

Ten Tvuj matros je taky dobry, ja jsem spise u meho kocarku cekala matros jak mas ty. Ale jsem spokojena.

Jo a fotky super.. i Dennin motylek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.6.10 21:09

Bianco - termín mám 15.7.a nemyslím si,že by se špuntíkovi chtělo na svět dřív.Vše je v pohodě.Dnes jsem ještě jela na kole a v klídku se hrabala v hlíně na zahrádce,chodím každý týden plavat zkrátka dělám všechno.Všude jen slyším jak mi to sluší, a že jsem moc hezká maminka tak si to náležitě vychutnávám :dance: :dance: :dance:
No a musím se pochlubit.Dnes volala paní z Handy,že mi posílá kočárek a zítra by měl přijít,tak z toho ani neusnu :roll: Určitě se pokusím kočárek složit a udělat pár foteček:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.6.10 08:41

Alimro, tak to si vychutnávej těhotenství, já měla obě rizikový, takže toto neznám. Úplně chápu, jak se těšíš na kočárek, taky jsem vyhlížela pošťáka. :lol:
Ty budeš mít Land Art a celou soupravu? Tak nám sem dej pak nějaké fota, luckyhoney už nám sem, myslím, dávala nějaké fotky, ale těch není nikdy dost. Chtěla bych je všechny vidět naživo, zajímal by mě i ten zelený, co má Katka, když je celý z toho semišu a já jsem na vlastní oči potkala jen ten modrý. Jo a ten oranžový je z jakého materiálu? Je celá sedačka jako ta vložka nebo z toho textilošusťáku, co mám já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.6.10 09:25
alimra6 píše:
Denny ještě jedna otázečka.Myslím,že jsi to byla ty,která zde psala o slunečníku.Využiju ho na hlubokém kočárku?

Ali, já bez slunečníku nevyjíždím, malej by se v tomhle počasí upekl§ Je to super pomůcka, dá se různě natáčet, takže i když je boudička dolů, tak na něj sluníčko nesvítí. Opravdu doporučuju. Na sporťák jsem si pořídila takovou tu sluneční clonu, to už bude Ondra přeci jen větší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.6.10 09:32
Kuli, nový Slalom je teď velikostí sezení srovnatelný jako všechny kočárky na našem trhu. Takže i větší dítě se tam určitě vejde. Kamarádka si u starého Slalomu na to sezení stěžovala taky, malá se tam prostě bortila a pak ten pololeh taky nic moc. Já být tebou tak to ještě zvážím. A hlavně, to že na něj cca od půl roku neuvidíš a budeš ho vozit proti směru hlavně v zimě až půjde do sporťáku je docela zásadní. Tenhle nový Slalom má zase bezvadně dlouhé ležení, takže se ti tam prcek bezvadně vyspí. A to že tam bude trochu napresovaný - aspoň ti bude pěkně sedět a nebude ti sjíždět :wink
ale to je mj názor do debaty, :wink:
Bianco, Ali, já si taky užívala těch posledních pár týdnů, co jsem měla Ondru v bříšku..... :srdce: Ani se mi ho nechtělo vyprdnout, jak to byl krásný pocit, že je součástí mě. No ale teď je to naše zlatíčko, a jsem ráda, že jsme se konečně dočkali :wink
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.6.10 09:41

…s tou vyklavostí teda nevim :roll: mě právě přijde parádně stabilní a to i díky váze, protže je oproti straší kolekci o něco těžší. O to líp ale sedí při jízdě a musim říct, že i v terénu:palec:
Já nevím, ale hlavní problém je - jak už psala Katy - že to všichni srovnávají s tím starým modelem Slalomu a nehledají v tom novém ty novinky a změny k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.6.10 09:51

Denny, já jsem z toho právě taky jelen, jak se může té viklavosti docílit? Přece se tam nic nešroubuje, manžel ho měl sestavený během minuty a tak to moc nechápu. Leda by sestavený kočárek odněkud spadl a konstrukce se nějak pohnula, ale právě že je tak betelná, že si myslím, že i kdybych ho chtěla zničit, tak se mi to nepodaří. :nevim: :mrgreen: Taky tu stabilitu přičítám vyšší váze konstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.6.10 14:13

Tak mám kočárek doma,ale jsem z toho dost divoká neb mi to nejde složit a návodu moc nerozumím.Vůbec nevím jak mám nasadit lůžko na podvozek.To bude ještě boj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí