Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
7.6.10 08:56

Jo, pláštěnku jsem koupila od Emitexu, ta Jané origoš je strašně neskladná.
S kočárkem jsem spokojená, jsem taky z malého města, tu jezdí povětšinou polské kočárky a semtam Casualplay a GT3, ale minulý týden jsem čuměla jako puk, potkala jsem náš Slalom v modré barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
7.6.10 09:09

Já mám pár kiláků do města a zatím jsem žádný nový slalom neviděla jenom starší typy a skoro všechno jsou to sporťáky.Opravdu se těším až vyrazím s mimoušem na prochajdu.Při prvním jsem vůbec nepoznala co je to jezdit s kočárem.To byla jen samá práce a barák a ostatní věci, ale teď si to vychutnám :dance: :dance: :dance: Teda doufám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.6.10 09:20

Já to měla stejný. Prvního syna jsem měla před 10 lety a do toho jsme se taky stěhovali, stavěli dům, já šla brzo do práce kvůli úvěru a za to teď si mateřskou vychutnávám.
Foto ze včerejšího výletu, Adamovi se v kočárku moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
7.6.10 10:02

Tak to máme podobné.Naši miláčci budou taky o deset let,ale vůbec toho nelituji,že jsem s tím druhým dlouho otálela.Starší synek se nemůže brášky dočkat a hlavně se těší,že bude vozit kočárek a pomáhat mi.To je taková výhoda.Věřím tomu,že bude pomáhat,protože je zvyklí se starat o bratrance a sestřenice,kteří jsou všichni mladší.S dětima to umí.
Radost pohledět na spokojeného pasažéra :-) hned bych si to s ním vyměnila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.6.10 11:00

Ahoj holky,
tak mi začalo vrzat přední kolo. Ještě že mám doma chlapa......olej jsem si koupila sama a taky i promazala :lol: :lol: :lol: ach jo :roll: :lol:

Už jsme provedli letní úpravu korbičky a vyndali zavinku.
Ondra by se tam asi upekl. Ale je tam zas o hodně víc místa, tak mu podkládám nožičky. Ta korbička je opravdu velká :palec:
O víkend jsme výletnili a Ondra je opravdu pohodář, v kočárku už se mu líbí, hlavně už vidí zavěšené hračky na boudičce a pozoruje okolí. Jsem ráda, že nám vyšel takhle na jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.6.10 13:11

Alimro a za kolik to máš? Já v tom větším věkovém rozdílu děti nevidím problém. Já měla zdravotní problémy (ne gynekologické), tak jsem děti při sobě mít nemohla, pak jsem si říkala, že už asi zůstaneme při tom jednom a až jsem se přehoupla přes 35, začly zase tikat biologické hodiny a já se rozhodla to ještě jednou zkusit. A jsem ráda a užívám si to.
Denny, nic si z vrzajícího kolečka nedělej. Mně taky začalo vrzat. Můj manžel je nemožný, tak jsem řekla dědovi, ať se na to podívá a on tam, nekonzultuje to se mnou, cosi mázl (prý vazelínu) a už je to dobrý. Prý tam drhla ta brzda o cosi. A jaký sis koupila olej? Ve spreji? Taky zajdu něco koupit, páč z té vazelíny nemám dobrý pocit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
7.6.10 14:18

Ještě 6 týdnů a mělo by nás být o jednoho víc,tak uvidíme jak to půjde.Minulé pondělí jsem skončila v práci takže teď doháním s chystáním výbavičky.No krom kočárku už skoro všechno mám, a když to dobře půjde tak i kočárek do konce týdne bude doma takže zůstávám v klidu.Jen to všchno porovnat,vyprat a uklidit na své místo.
Holky já mám doma opravdu šikovnýho mužskýho, který si sám zvládne spravit montérky,přišít knoflík, uklidit byt a ještě se postarat o syna, ale poslední dobou je tak pracovně vytížen takže nestíhá nic.Tak já zase na oplátku spravuju rozbité dvířka u skříní,ucpanou hadici u pračky, povolené panty na kuchyňské lince atd..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo to je potom sranda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.6.10 14:58

To je jako sci-fi? Můj muž zase doma nic moc. Děckám se teda snaží věnovat v rámci času, ale jinak nic moc, má moc práce, ale zase i to finanční zajištění je potřeba, že? No někdy mám doma docela honičku - děcka, domácnost, zahrada, ale jsem technický antitalent. Když se mi doma něco po…, tak nejdřív říkám 10× manželovi a když to nezabere, tak volám dědu. :mrgreen:
Výbavičku já jsem chystala povětšinou až po porodu, protože jsem měla ležící těhotenství, 6 týdnů jsem byla zavřená v nemocnici a nervačila se, že nemám nic nachystané. Ségry s maminou něco nachystaly, manžel dovezl postýlku a autosedajdu, na propustku z nemocnice jsem si jela koupit kočárek a další „drobnosti“ jsem nakupovala po porodu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.6.10 21:09

Bianco, koupila jsem olej ve spreji, dostane se to tak kam má :wink: Jinak jsem dostala pochvalu, že jsem svou přirozenou inteligencí blondýny nenastříkala ten olej do té kotoučové brzdy......jsem snad úplně blbá či co :roll: :lol: bych toho svého muže opravdu někdy zabila :pankac: :lol:

Alimro, já když dneska vidím těhulku, tak si odfrknu, že už to mám za sebou a že už jsme za tím šestinedělím.
Ondrášek už vyrůstá z té larvičky do motýlka, je to s ním už trochu veselejší.....no ale, stejně jsou ty larvičky k poňuchňání :srdce:

a tady náš výletník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.6.10 08:18

Koukám,že všude je něco takže vlastně můžeme být rády,že toho mužskýho doma máme,i když jsou někdy na zabití :pocitac: Já se vždycky snažím najít na tom špatným něco dobrýho pak to není taková tragédie :wink:
Denny já už jsem tady psala,že první mimi jsem si skoro neužila takže teď je mi naopak líto, že už jen 6 týdnů budu chodit s bříškem.Šestinedělí bývá takové nijaké období,ale já se na něj těším.Vychutnám si to.Asi je to i tím,že mám obrovskou podporu od celé mojí i manželovi rodiny.Samo,že můžou přijít i nějaké problémy,ale ty budu řešit až opravdu nastanou.
Máš doma krásnýho motýlka,který je k zulíbání :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Je opravdu kouzelnej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.6.10 08:22

Denny ještě jedna otázečka.Myslím,že jsi to byla ty,která zde psala o slunečníku.Využiju ho na hlubokém kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
8.6.10 09:07

Ahojte holky,
Alimro, když to tak nějak počítám, tak ti porod vychází nějak, jako mně. Já měla TP 19.7. a Áďa se narodil 10.7.
Pokud máš těhu v pohodě, tak chápu, že si to užíváš. Já se spíš stresovala, abych neporodila příliš brzy, musela jsem ležet, ale stálo to za to, po porodu ze mě strach opadl a užívala jsem si prcka.
Denny, to se mi líbí, jak jsi napsala, že Ondrášek vyrůstá z larvičky do motýlka :potlesk: . Je tak milučký! Musíme si s prckama vychutnávat každou minutu, ono to tak strašně letí. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.6.10 09:18

Tak nakonec nebude ani oranžový,ani modrý 2010.Byla jsem ho ještě jednou pořádně obhlídnout a raději jsem zvolila kolekci 2009 - důležitou roli sehrála cena a velikost kočárku.(Bylka tam jedna paní asi s ročním dítětem,kterou jsem požádala jestli by mi malinkaté neudělal modela a jen v kombinéze se do spor0tku prcek vešel jen taktak) Jsme s manželem oba dva vysocí a jako děti jsme nebyli žádná tintítka.
Ve Špuntíku mi ochotně zarezervovali kočárek až do podzimu.
Ale to nic nemění na tom,že se mi 2010 líbí víc 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirrka
8.6.10 10:37

Tak já udělala to samé, a teď lituji, malý v té staré kolekci jen zklouzává, sed je tedy pěkně na …
Budu jej prodávat a chci tu novou kolekci. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9
8.6.10 10:51

A jakou máš kolekci?
U mě nehrozí,abych jednomu dítěti kupovala více kočárků - jestli jo,tak navíc jen golfky
podle mě je to vyhazování peněz
kamarádka Jané má a na sjíždění si nikdy nestěžovala a kdyby ho nepotřebovala kamarádka,prodala by ho až později. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí