Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDenny píše:
Aha,
no já mám právě korbičku od kamarádky po jednom dítěti a je fakt jak nová. A taky jsem už nechtěla investovat do nové, když už další dítko neplánujem…
Kdyby to bylo po kamošce a líbila by se mi barva, tak bych to asi brala, ale žádnou takovou kamošku nemám, takže sem to vyřešila takhle ![]()
Já mám tmavě modrou a uvnitř zelená, je moc pěkná ![]()
Ale asi bych barvu neřešila i tak, mám jí totiž půjčenou, takže mě to nic nestojí
![]()
Tady posílám foto tlumiče nárazů okolo hlavičky.
Je to z autosedačky MaxiCosi, půjčila mi to zas jiná kamarádka ![]()
Denny píše: … mám jí totiž půjčenou, takže mě to nic nestojí![]()
Tak to je naprosto ideální
a „tlumiče“ jsou bezva nápad ![]()
Denny píše:
a tady s obsahem
Ahojte, Denny, jak ti „obsah“
krásně roste! Daří se mu?
Katko, ta pláštěnka je na kočárku super, ale není skladná pod kočárek, když jedu na nákup, nechávám ji doma, protože už tam nic jiného nedám a i tak trčí z košíku a nevypadá to nejlíp. Bude pasovat na Slalom i nějaká univerzál? Že bych ji vozila stále sebou, kdyby náhodou začlo pršet. Košík vypadá malý, ale je fakt, že jak vozíme v protisměru, tak tam dám nákup a na to i ten balík plínek, který se opře o ten stupák nad předním kolem.
Te´D ještě řeším, jestli mi barví kola, mám v předsíni, kde parkujeme na zemi lino z PVC a mám na něm takové žlutohnědé mázy, pátrám po tom, od čeho to je, obviňuju staršího synu, co tahal v předsíni a došla jsem na to, že tak pouští kola, když jsou mokrá. ![]()
Dnes jsme opět drandili v terénu, byli jsme v lese a užívali jsme si jízdu. Zatím všechno funguje, jak má. Jedna známá, co má taky nový Slalom mě upozorňovala, že ztratila poklici z kola a ta druhá ji stále vypadává, tak se mrkněte, jestli něco takového nehrozí. Prý jí jsou vidět ty šroubky v kole, já jsem se dívala a skoro nechápu, co by kde mohlo odpadnout. Mně to drží, jako přibité.
Denny píše:
a takhle jsme dneska jezdili
Denny, moc gratuluji k miminku
Je slaďoučkej
![]()
Jo a holky, co bojujete s místem na slídu / pro verze asi 2009 a níže /. Já koupila za 300 tašku, které jsem upárala ucho a našila suché zipy a přichytila. Na fotce to vypadá celkem velice, ale je to menší a vůbec mi to nepřekáží při chůzi. Vejde se mi tam slída, deštník a ještě drobnosti. Kámoška zase připevnila slídu tam jak já akorát použila sucháče.
Když my máme Reverse a tam by ta taštička asi zavazela. Jinak moc šikovné. Deštník nosím v té origotašce na kočár, ta je teda fakt prostorná.
Pořeším to s nějakou univerzální bez kostic, aby se dala víc zabalit. ![]()
Anetosko, super nápad s tou taškou…hned jsem lítla kouknout, jestli by to na ten náš šlo taky…no ale ten spodek je jinej, fakt škoda ![]()
Bianco…roste před očima, už má tři kilča…z minulé středy. Zítra jdem do poradny, tak jsem zvědavá o kolik nám zas nakynul. Už se mu dokonce začínají dělat faldíčky a nejsou mu velké plínky
![]()
Ahoj holky,před pár dny jsem se tu dotazovala na skate k 2010..psala jsem jedné paní co 2010 prodává a ta mi napsala,že tam skate jde a z Handy mi napsali toto..fakt nevím co si o tom mám myslet
posílám jak jsem to doslovně překopírovala:
Dobry den,bohužel na tuto otazku neumim odpovědět,nikdo se me na tohle ještě nezeptal.Pokud si chcete koupit kocar Jane,tak surfer nejdou nandávat na kolekci 2010,musela byste mit starsi kolekci,nicméně při nakupu byste si musela vyzkoušet,jestli vam to tam bude pasovat.S pozdravem
Asi to tam fakt nejde-kvůli tomu céčku vzadu..takže prosím zasloužilé slalomářky o pomoc při výběru starší verze jané..který ročník je nejlepší a proč?(i když nepochybuju,že jste právě teď zamilovaný do 2010,což je dobře-tak ať se vám krásně jezdí
)mně se líbí ta-myslím je to 2007-ta barva marine-Denny,ty máš od toho myslím tu korbičku,žejo..?
Ahojte, Romyšáku, byla jsem zvědavá (ne, že bych to potřebovala), jak je to s tím boardem a ptala jsem se v „detskydum“ a paní mi odepsala, že po konzultaci s dodavatelem jde připevnit Jané Surfer a Buggy board, tento prý mají odzkoušený. Ptala jsem se výslovně na Slalom 2010, ale moc se mi jejich odpověď nezdá a je vidět, že se rozchází s tím, co ti řekli v Handy. Tak babo raď. Jak jsem psala, já to neřeším, ale byla jsem zvědavá, kdyby se mě někdo ptal. ![]()
Užívejte sluníčka a my kvačíme do poradny. ![]()
Ahoj Romyšáku,
mám korbičku v té barvě Marine ![]()
Ale jinak bych si asi vybrala Jané Slalom 2009, už je tam oproti starším verzím dobře řešena boudička. U těch před tím tam byl pruh slídy, který časem puchřel a praskal. Kamarádka ho právě u toho sporťáku v barvě Marine musela přešít látkou a nebyla myslím jediná
Ta kolekce 09 už to má vyřešený bezvadně a je celkově propracovanější i zajímavé barvy.....jestli teda můžu poradit ![]()
Tak i já se přikláním ke kolekci 2009, je opravdu pěkně propracovaná a i ty barvičky se mi líbí
U mě vedla Utopia
Já ale skejtík řešit nemusím, tak že HURÁ 2010
Stále ale čekám, kdy do Delfínku dorazí ![]()
Napadla mě otázečka, už jste řešili slunečník? U větších dětí možná né, ale třeba Denny už o tom přemýšlela. Mimochodem ten drobeček je opravdu kouzelnej ![]()
Nutkani, slunečník jsme koupili hned při první jízdě
Je to univerzal asi cca 500,– kč v černé barvě. Jinak by se Ondra na sluníčku upekl ![]()