Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj holky-tak do včerejška jsem si myslela,že mám vybráno-chtěla jsem jané slalom pro marine,ale ten novej model mě teda docela nadchnul..ale taky bych válčila s barvama jak vy-s tou vínovou a modrou-mám chlapečka..akorát přes noc se mi to nějak uleželo-a musím se zeptat-asi za to nepůjde skate,že ne..? mám youpa-la flyn board-to jsem si zjistila,že k tomu marine jde..ale co tyhle nový modely..?Kam se to tam vzadu připevní..?To asi nejde,co..to by byla škoda,páč jinak bych šla asi do tý starší verze..mimochodem-vy jste znalkyně-který ten „ročník“je kvalitní?Je ten marine dobrej..?Mně se líbí designově..ale ten skate k tomu fakt potřebuju,teď máme jané powertwin,ale malá je lenošná chodit sama,tak ho už chci dát pryč..díky moc za odpověď..trochu jsem si vás pročítala-takže gratuluju čerstvé mamince Denny ke zlatíčku..bože je tak malinkej a krásnej..tak ať se mu na světě daří ![]()
Romysaku......
no s boardem to nedomysleli.
Ja bych asi obvolala Handy, nebo spuntika, malvika a optala se , jak je to s boardem.
Ono predchozi kolekce byla vzadu rovna
koukni tady
ahoj holky,
tak jsem nakoukla k vám, jaké máte zkušenosti a pokochala jsem se fotkama… já jsem teda měla k 2010 zpočátku trošku rozpačitý názor, ale myslím, že zas takový rozdíl nebude a já jsem oddaná Slalomářka.
Kdyby mi doma nehrozilo roztrhnutí vejpůl, tak bych o něm uvažovala
Teď jsme pořídili na lítačku do mhd golfky Maclaren a i když jsou fajn, funkční, pěkné… Slalom to není. Děsím se toho, až jednou všechny kočárky budou pryč a děti veliké, samostatné
že bych ho schovala na vnouče? ![]()
už mám na prodej korbičku, kterou jsem horko těžko sháněla, protože jsem si zrovna tuhle barvu vysnila… taky stupátko, které už nepoužíváme… za chvilku to bude sporťák a bude ![]()
můj favorit je teda určitě zelená nebo modrá… tak si tu jízdu pěkně užívejte
![]()
a omlouvám se za citový výlev…
![]()
Zuzko, prosím a jak se tam vleze dítě za ten kočár s korbičkou na stupátku? Moc děkuji.
Kac Terka tak jezdila běžně…
dokonce jsem vyštrachala i fotku:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/…773388_n.jpg
No pokusím se jim napsat co na to..ale koukala jsem,že na stránkách handy mají jako související zboží k reversu to svoje stupátko,ale na obrázku to je na jiným tipu..ještě jsem se chtěla zeptat-ten unlimit má s reversem rozdíl jen v kolečku navíc..?jak se vám holky jezdí..? Furt spokojenost?Kat-ko hoď zase nějakou reportáž,moc ti to jde ![]()
Unlimit - tezko rici, v CR jeste nejsou, budou az na prelomu kvetna a cervna......
A reportaz??? Bych jen chvalila a admini by mne smazli, ze delam reklamu ![]()
Momentalne mi mala spi v kocarku na balkone- vyzkousela jsem tu plastenku, je zajimava- rozhodne mensi nez predosle a jina......
No a dnes jsem malem vyklopila dite v MHD.......jsem spatne chytla konstukci a vnasela kocar po schodech… mala je pripoutana ale mela jsem co delat.....
A uz jsem si i zvykla na madlo ![]()
Ahojte holky, *Katko,**to je paráda, že jsi taky víc a víc s kočárkem spokojená. Já také. Prvotní dojem byl smíšený, strašně se mi kočárek líbil, ale byla jsem rozpačitá z užší sedačky. Po několikatýdenním užívání ze mě veškeré rozpaky spadly, sedačka je betelně polstrovaná, dokonale polohovatelná, dobře vyřešená stříška a hlavně je velmi pohodlná pro pasažéra. Náš Adámek je v kočárku spokojený a hoví si tam jako král. O jízdních vlastnostech snad ani nebudu bájit, protože jsem neshledala žádný problém. Hlavně se mi sporťák velmi líbí vzhledově, podvozek má už od pohledu pevnou konstrukci, kola jsou hodně široká a pevně se drží na cestě. S otočným kolem jsem neměla zatím žádný problém.
Toho Unlimitu bych se nebála zejména ve městě, ale v horším terénu nic moc, kolečka jsou asi plastový, ne? S tím luxusním odpružením u Jané nic moc, takže já bych se plastovek bála.
Ovšem nedocenitelnou předností pro mě je samozřejmě otočné sezení. I když zatím jezdíme většinou proti směru, tak jsme už párkrát přehodili, jde to i s pasažérem, pokud víš, jak na to.
Takže reklama jako blázen
, ale nemůžu si pomoc nepochválit něco, co si to tak zaslouží.
Ještě jednou fotka s pasažérem:
P.S. Katko, Unlimit u nás ještě není? Zdá se mi, že Denny psala, že už ho potkala. ![]()
No v handy mi rikali, ze bude az v cervnu......
ale treba uz ho navezli…
Dívala jsem do Handy, píšou přelom 5/6 2010. Kdo ví, odkud ho dotyčná měla. Nemám šanci ho u nás potkat, nepotkala jsem ještě ani Slalom. ![]()
Já taky nevím, odkud ho paní měla ![]()
Hodně jsem ho právě okukovala, protože jsem ho poprvé viděla na živo
Byl moc hezký, ale jak už bylo řečeno, těch nenafukovacích koleček bych se bála
Holky, tak korbička je doma a rozměry opravdu odpovídají těm, které udávají na webu. Letos je ta kolekce zřejmě menší o tolik, že z korbičky v podstatě udělali „autosedačku“. Má tam pásy (netuším, jestli to bylo i v té kolekci minulé), takže na první pohled to jako kočárek vypadá tak všelijak. Ovšem malou úpravou sem odstranila přebytečné kusy a teď už mimču snad nebude nikde nic zavazet. Na druhou stranu za ty prachy to mohlo byt teda variabilnější
. Jinak s barvičkou jsem spokojená, tak teď ještě nemít čtyřkilové dítě a bude to faň ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat, chci si koupit originál surf za jané 2008, ale zajímá mě, zda se tam dítě vleze, když budu mít korbičku, myslím do toho prostoru mezi korbu a rukojeť, moc děkuji.