Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
29.4.10 21:05
„A sporťák je stabilní?“

Sporťák je stabilní, neboj. Už jsme vyzkoušeli i drsný terén přes kameny a kořeny a žádný náznak převrhnutí. Mi kočárek jede velmi lehce, často řídím i jednou rukou a ve druhé tašku s nákupem nebo deštník nebo zmrzlinu. Kola jsou hodně široká a nafukovací, ale není moc odpružený, což mi u sporťáku tak moc neva, ale proto bych na novorozeně raději tu Libertu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.4.10 07:07

Bianco:termín mám v půli července takže ještě musím chvíli vydržet,ale utíká to jako voda.Stále chodím do práce takže týden uteče ani nevím jak :dance:
Koukám,že paní tady řešila stejnou věc jako já.Chci janéčko 2010,ale hlubokou korbičku z loňské kolekce a nikde mi to zatím nebyli takhle kouskovatě nabídnout takže jsem našla něco na netu.Lůžko+autosedačka 2009 a sporťák dokoupím letošní kolekci,ale snad mi to lůžko na té konstrukci bude držet a dobře pasovat :think: a ne jak tady uváděla paní,že jí to nějak v tom uchycení lítá nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.4.10 08:34

Ahojda holky
k tomu kývání hluboké korbičky…dělají to všechny kočárky od Jané(měla jsem i 07 a dělal to taky)
Buďte za to rády,protože jak psala tuším denny,vyrovnává to hrbolky na chodníku a podobně.
Když by byla korba na pevno a ani se nepohnula,tak při nerovnosti terénu by mimi v korbičce pěkně nadskakovalo.Tím že se korbička kývá se toto nestane.Takhle najedete na hrbol,nebo do výmolu-korbička se lehce zakývá nebo zhoupne a dobrý :wink: věřte mi mají to moooc dobře vykoumané :potlesk:
Opravdu se není čeho bát.A k té stabilitě,já nedám na tříkolku dopustit opravdu se mi nikdy nestalo že by se převrátila nebo naklopila nebo něco jiného. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.4.10 08:50

Celestýno tak to jsi mě uklidnila :roll: Kočárkům moc nerozumím, tak při sebemenší nejasnosti váhám.Chtěla jsem se ještě zeptat jestli u sporťáku 2010 jsou ve stříšcš taky ty okýnka z plastu jako u předešlých kolekcí,ale podle obrázků mi přijde, že ne.Kočárek jsem na živo viděla,ale vůbec si to nedokážu zpětně vybavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.4.10 09:02

Ahoj, okýnko je ve stříšce jedno uprostřed, je menší. Mrkni na str. 34, tak to jde vidět na Katčiných fotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.4.10 09:08

jojo okýnko je jen vzadu..naštěstí.Hlavně se nenapíná jako u starých kolekcí takže nehrozí odtržení od látky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.4.10 09:18

Jo tak to je taky super :palec: A nebude na prcka tama svítit sluníčko :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.4.10 09:27

Ano, když je stříška i s tím igelitovým dílem napnutá, tak tama může svítit sluníčko. Musí se jinak otevřít boudička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.4.10 09:30

ale ono to okýnko zase není tak velké.To u 07 to bylo horší,trhalo se to a sluníčko tam svítilo fakt hodně.Tohle je parádička :palec: a kdyžtak přez to přehodíš třeba plenu a je klid.Vždycky se nějaké řešení najde.tady je opravdu výhoda že se dá boudička krásně polohovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.4.10 09:31

Aha takže když se otevře boudička mělo by to být všechno v pořádku pokud tomu dobře rozumím :roll:
Ta část z igelitu je jakoby ze zadu je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.4.10 09:39

alimro okýnko je na zadní straně boudičky a když je boudička otevřená…to jest nad hlavou dítěte napnutá tak dovnitř tím okýnkem svítit může.Pokud pojedete po směru tak je to nepravděpodobné,protože za okýnkem stojíš ty a stíníš.Pokud pojedete proti směru tak mu tam svítit může,ale když boudičku dáš do jiné polohy tak tomu zabráníš :wink: musí se to opravdu vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.4.10 09:42

Jak to popsat? :think: Boudička má jako by dva díly, ten s tou sluneční clonou se dá otevřít, nebo složit a ten s tím igelitem se dá polohovat do mnoha poloh. Mně funguje, když stáhnu ten díl s tou sluneční clonou, tak ten neopren, co tam zůstane složený, to igelitové okýnko zadělá. Ale asi záleží na úhlu slunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.4.10 09:44

Jo, Renčo, ahoj, my se tu předháníme! :lol: Ale vidím, že už to máme vychytaný. Na to jsme přece kupovali kočárek s otočným sezením. :dance: :dance: Perfektně jsme to využili na výletě, táhli jsme kočárek do kopce, slunko na nás pražilo, lilo z nás, jako z v… a malýho jsem otočila a ten si seděl ve stínku a jenom se smál, jaké je to žůžo, že s ním tak drandíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.4.10 09:58

Holky díky moc za velice cenné informace.Myslím tedy,že už nemám nad čím váhat :dance:
A ještě přeci otázečka.Jak je to s nánožníkem ten asi není u sporťáku,že?A myslíte si,že se v zimě využije zavinovačka do autosedačky?Prcek bude mít půl roku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.10 11:15

Denny, děkuji moc za radu, spadl mi šutr ze srdce, pásek oddělávám, ať se korbička může houpat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí