Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProSporťák je stabilní, neboj. Už jsme vyzkoušeli i drsný terén přes kameny a kořeny a žádný náznak převrhnutí. Mi kočárek jede velmi lehce, často řídím i jednou rukou a ve druhé tašku s nákupem nebo deštník nebo zmrzlinu. Kola jsou hodně široká a nafukovací, ale není moc odpružený, což mi u sporťáku tak moc neva, ale proto bych na novorozeně raději tu Libertu.
![]()
Bianco:termín mám v půli července takže ještě musím chvíli vydržet,ale utíká to jako voda.Stále chodím do práce takže týden uteče ani nevím jak ![]()
Koukám,že paní tady řešila stejnou věc jako já.Chci janéčko 2010,ale hlubokou korbičku z loňské kolekce a nikde mi to zatím nebyli takhle kouskovatě nabídnout takže jsem našla něco na netu.Lůžko+autosedačka 2009 a sporťák dokoupím letošní kolekci,ale snad mi to lůžko na té konstrukci bude držet a dobře pasovat
a ne jak tady uváděla paní,že jí to nějak v tom uchycení lítá nebo co ![]()
Ahojda holky
k tomu kývání hluboké korbičky…dělají to všechny kočárky od Jané(měla jsem i 07 a dělal to taky)
Buďte za to rády,protože jak psala tuším denny,vyrovnává to hrbolky na chodníku a podobně.
Když by byla korba na pevno a ani se nepohnula,tak při nerovnosti terénu by mimi v korbičce pěkně nadskakovalo.Tím že se korbička kývá se toto nestane.Takhle najedete na hrbol,nebo do výmolu-korbička se lehce zakývá nebo zhoupne a dobrý
věřte mi mají to moooc dobře vykoumané ![]()
Opravdu se není čeho bát.A k té stabilitě,já nedám na tříkolku dopustit opravdu se mi nikdy nestalo že by se převrátila nebo naklopila nebo něco jiného. ![]()
Celestýno tak to jsi mě uklidnila
Kočárkům moc nerozumím, tak při sebemenší nejasnosti váhám.Chtěla jsem se ještě zeptat jestli u sporťáku 2010 jsou ve stříšcš taky ty okýnka z plastu jako u předešlých kolekcí,ale podle obrázků mi přijde, že ne.Kočárek jsem na živo viděla,ale vůbec si to nedokážu zpětně vybavit.
Ahoj, okýnko je ve stříšce jedno uprostřed, je menší. Mrkni na str. 34, tak to jde vidět na Katčiných fotkách.
jojo okýnko je jen vzadu..naštěstí.Hlavně se nenapíná jako u starých kolekcí takže nehrozí odtržení od látky ![]()
Jo tak to je taky super
A nebude na prcka tama svítit sluníčko
?
Ano, když je stříška i s tím igelitovým dílem napnutá, tak tama může svítit sluníčko. Musí se jinak otevřít boudička.
ale ono to okýnko zase není tak velké.To u 07 to bylo horší,trhalo se to a sluníčko tam svítilo fakt hodně.Tohle je parádička
a kdyžtak přez to přehodíš třeba plenu a je klid.Vždycky se nějaké řešení najde.tady je opravdu výhoda že se dá boudička krásně polohovat
Aha takže když se otevře boudička mělo by to být všechno v pořádku pokud tomu dobře rozumím ![]()
Ta část z igelitu je jakoby ze zadu je to tak?
alimro okýnko je na zadní straně boudičky a když je boudička otevřená…to jest nad hlavou dítěte napnutá tak dovnitř tím okýnkem svítit může.Pokud pojedete po směru tak je to nepravděpodobné,protože za okýnkem stojíš ty a stíníš.Pokud pojedete proti směru tak mu tam svítit může,ale když boudičku dáš do jiné polohy tak tomu zabráníš
musí se to opravdu vyzkoušet.
Jak to popsat?
Boudička má jako by dva díly, ten s tou sluneční clonou se dá otevřít, nebo složit a ten s tím igelitem se dá polohovat do mnoha poloh. Mně funguje, když stáhnu ten díl s tou sluneční clonou, tak ten neopren, co tam zůstane složený, to igelitové okýnko zadělá. Ale asi záleží na úhlu slunka.
Jo, Renčo, ahoj, my se tu předháníme!
Ale vidím, že už to máme vychytaný. Na to jsme přece kupovali kočárek s otočným sezením.
Perfektně jsme to využili na výletě, táhli jsme kočárek do kopce, slunko na nás pražilo, lilo z nás, jako z v… a malýho jsem otočila a ten si seděl ve stínku a jenom se smál, jaké je to žůžo, že s ním tak drandíme..
Holky díky moc za velice cenné informace.Myslím tedy,že už nemám nad čím váhat ![]()
A ještě přeci otázečka.Jak je to s nánožníkem ten asi není u sporťáku,že?A myslíte si,že se v zimě využije zavinovačka do autosedačky?Prcek bude mít půl roku ![]()
Denny, děkuji moc za radu, spadl mi šutr ze srdce, pásek oddělávám, ať se korbička může houpat. ![]()