Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProKrásné ránko
denny krásné fotečky
Ondrášek je nádherné miminečko,takový drobeček.. ![]()
Holky ono to odpružení u těch tříkolek prostě není takové.Mě to teda vůbec nepřijde,protože jsem vždy jezdila pouze s tímto typem kočárů,takže mi to vyhovuje.
Myslím že ve většině věcí jde o zvyk.
Blani krásné fotečky ![]()
užijte si výlet.
Já dneska nechávám Filípka s tatínkem doma(prů půjdou na procházku) a jedeme s Matýskem slavit titul našich hokejistů
![]()
Ahoj Renčo, děkujeme a taky si užijte oslavy!!! Ty jsi velká faninka, že? Ale kdo v Pardubicích není?? ![]()
Blani
no jo to víš tady tím žije snad každý a já chodím na hokej už od malička ![]()
Dneska je venku zase nádherně,konečně super počasí na výlety.
Holky a vy jste zkoušely nastavit to odpružení??Já to teda ještě nekoumala,ale asi v tom moc rozdíl nebude že?
Renčo, nastavila jsem odpružení na to měkčí, ale rozdíl jsem nějak nevypozorovala. Možná bych to teď poznala, kdybych to vrátila zpět. Mincí otočíš tou drážkou do vodorovné polohy u zadních koleček.
Tak ahojky, vyrážíme, nabaleni jak na severní pól, ještě, že máme tak velkou kabelu na kočárku. ![]()
Bianco, už se těšim až ten náš špunt bude koukat jako ten váš. Dneska už jsem dala kolotoč nad postýlku, poslouchal tu písníčku a registroval ty pohybující se panďuláčky. Tak jsem ho na chvilku před kojením zabavila ![]()
No já mám u mamky ten peg perego, tak když bude nejhůř a pojedem někam do terénu, vemem ten ![]()
Jinak ale musim říct, že Slalom se ovládá bezvadně, jednou rukou
takže Kubu držim za ruku třeba přes přechod a tak.
Denny, my jsme lehátko užili hodně, Adámkovi se moc líbilo. Vydržel v něm ležet a poslouchat a sledovat panďuláky. Dodnes si s ním hraje, stoupne si k němu a bouchá do těch hraček a vyhrává.
Včera jsme byli s kočárkem v terénu, cesta rozbitá, samý šutr, kočárek trochu třepal, ale ty nafukovačky jsou znát, nebylo to tak hrozný. I když jsme najeli na balvan, vůbec nebyl problém se stabilitou, měla jsem obavy, jak to trojkolka zvládne, ale Slalom bez problémů. Spíš jsem měla strach, abych si ho v takovém terénu nezničila, nějak nerozhrkala. Když budeme plánovat zase nějaké takové hodně terénní pojížďky vytáhneme ze sklepa Roana, pro malého bude jízda příjemnější, nebudu se ohlížet na případné šrámy, akorát už nedáme do kufru nic jiného. ![]()
Renčo, jak jste oslavovali? To zase bude v álejích nablito… ![]()
Já budu oslavovat dneska, před chvílí se nám narodil Honzíček, synáček od mladší sestry.
![]()
Bianco, myslím, že dítě ve sporťáku už tu jízdu v pohodě přežije, ale ten mrňous v hluboký korbě lítá hrozně
No já právě na Kubu měla odpružený sporťák, tak prostě pořád srovnávám, to bude asi tím.......
Ale jde prostě o zvyk a nám se kočárek moc líbí, tak si prostě všichni nějak zvyknem ![]()
Ahojte!!!
Tak se priznam, ze zatim porad netusim, jak kocarek jezdi ve smeru. Ja jezdila jen jednou v protismeru.
O viku jsme byli na Slovensku u babicky a kocar se mi do ruky nedostal......vozila babicka, ale taky rikala, ze jde zatim ztuha.
Jeste jste psali, ze se nesmi skladat s boudickou, kdyz je v protismeru- proc???
Potah- zvykla jsem si na nej uz......ja fakt netusila ze to bude samet ![]()
Nanoznik- tam vidim jen same plusy- porad.
Plastenka- priznam se , ze jeste jsem nemela odvahu ji rozdelat- premyslim, zda si neponechat plastenku ze stareho slalomu??? Pasovat by mela
Ahoj Katko, v tom manuálu co nám ke kočárku dali je psáno, že když se skládá v protisměru, má se sundat boudička, ale proč nevím, protože já jsem si zažila skládat v posměru a jinak jsem to nezkoušela
.
My jezdíme taky pořád v protisměru, ale o víkendu jsme jeli i po směru, protože byla dlouhá štreka a na malého pařilo slunko. Nic na to neříkal, že mě nevidí, sledoval okolí a vypadal spokojeně. (Ta otočná sedačka je nutnost spíš pro mě a ostatní úzkostlivěhysterické maminky
). Ale vážně, je to velká výhoda, hlavně v létě, kvůli tomu slunku.
S tím, že ti jede ztuha, safra,
to nevím, kde je chyba. A díval se na to i chlap? Jede nám krásně hladce, až se mi zdá, že je to kolo moc citlivé. A zaaretováváte někdy? Kdy to má smysl? Já to ještě nevyužila ani v terénu.
Pláštěnka je neskladná kvůli té konstrukci, na kočárku je hezká, ale nedá se do košíku. Na starším Slalomu byla pláštěnka bez výztuží? Já plánuju koupit univerzál.
Katko, tak ať to rozjezdíte k plné spokojennosti.
Bianco ja se blbe vyjadruji… ztuha myslim, ze proti janecku starsi kolekci- jezdila jsem s prstem v nose ![]()
Je to rozdil trochu, jinak jezdi krasne
No ja ho teda skladala i s boudou....... neprisla jsem na to, proc se to nesmi?
A plastenka ta starsi je bez vyztuze
Katko, já jezdím teď s Reversem v prstem v nose, tož kdybych jezdila se starším Slalomem, to bych myslím měla obě ruky v kapse.
(Ale je to opravdu podle toho, s čím srovnáváme, já řídila 8 měsíců Roan).
Katko, podívej se jestli náhodou nemáš u ruční brzdy u předníko kolečka utaženou brzdu.Zkus ji zatlačit dolů.Mě to šlo také dost ztuha a právě jsem tu brzdu měla utaženou.
Jinak kupodivu jsem reverse ještě neprodala a to jsem dala bych řekla super cenu 13,5t za matrixe+orig.pláštěnku a sporták. Jinak mě se po cca 14 dnech trochu povolil ohledně toho odpružení.Je to měkčí než na začátku.
Fortnum a proč jej vůbec prodáváš???Tedy jestli se můžu ptát.