Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
15.4.10 14:37

Katko, Malvik měl na FB informaci, že v úterý dorazily další soupravy nových Janéček ve všech barvách, tak tam zkus zavolat. Ale ty chceš jen sporťák, ne? A to zase nevím, jestli budou chtít trhat soupravu. Zkus se zeptat. Máš vybranou tu barvu Green Valley, že? To byl můj favorit číslo jedna, až ho budeš mít, ráda bych se podívala na fotky. Já mám Slalom tak ráda, že se stejně pojedu podívat někam do kočárkárny i na ty druhé barvy. :oops: Ještě, že už ho mám doma a nemusím nad tím bádat, protože bych z toho asi zdvokla. Všechny jsou hezké.
Maminko, barva Stylon je z jiného materiálu, než ty ostatní. Sama jsem ho na vlastní oči neviděla, tak nemohu srovnat. Mám Molten Red, materiál mi vyhovuje, na sedačku nám kejdla přesnídávka, krásně jsem to otřela mokrou žínkou a je čisto. Z velmi příjemného materiálu je ta zmenšovací vložka. Materiál té stříšky je takový jakoby látkový, není to šusťák, zdá se, že to musí promoknout a fučet tím, ale výrobce garantuje, že nee. Zatím jsme nezkoušeli projížďku v dešti bez pláštěnky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.10 14:38

Bianco, zkousela jsi se uz nekdy dovolat do malvika???? :-D
temer nemozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35314
15.4.10 14:42

Katko, tam se nedovolas… mne se to povedlo jen jednou a vubec jsem to necekala, tak jsem koktala jak pitoma…ale reaguji na FB a na mailu… tak jednou denne… ja s nimi ale dobrou zkusenost nemam…uz u nich nic nekoupim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.4.10 14:43

Pravda, nezkoušela. Od té doby, co jsem viděla v TV tu negativní reportáž o nich, tak jsem ani neměla chuť se s nimi pouštět do spolupráce. Zkus ještě Babycar Brno, já mám kočárek odsud, soupravy trhají, ale před chvílí jsem se dívala na jejich stránky a mají skladem sporťák ten co mám já a Green Valley a Stylon soupravu. Ale zkus tam zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.10 14:45

Tak jsem zkusmo zavolala do Malvika i spuntika........
nahoda???? Vsude obsazovaci ton.......

No prijde mi to fakt bajecne k zakaznikovi, ktery nema treba mail, net ani PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.4.10 14:51

Já taky doporučuji Babycar. Objednávala jsem Jané 2009 přes internet a do 2dnů jsem měla kočárek a ještě další věci doma. PAní je moc ochotná, reaguje okamžitě a já si je nemůžu vynachválit.
Malvík reaguje dobře na mejlíky, telefon jsem nezkoušela. Týna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.10 14:52

Tak a ted mi poradte.

V babycaru maji zeleny sportak v pondeli by byl doma

Ale volala jsem i do handy a pani mooooc ochotna, oni uz me tam znaji a rikala, jakmile pristi tyden dorazi, odesila ho pro mne

Co delat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.4.10 15:00

Katko :dance: :dance: no neváhej! Já jsem brala z Babycar, paní velmi ochotná, sama mi několikrát volala i ohledně toho, jestli k němu nechci zrovna i nánožník a ještě ten den mi ho odeslala a na druhý den byl doma. Se Špuntíkem já už nechci žádný kontakt. Slibovali, slibovali a skutek-utek. A s tím Handy - jak píšeš : …jakmile… není určitě! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.4.10 15:02

Tyno, vidím, že máš taky dobrou zkušennost s Babycar. Mně je příjemné i to, že jsou z Brna, kde mají kamenku a to je pro mě nejblíž, kdyby byla, nedejbůh, nějaká reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.4.10 15:05

Katko, ještě se chci zeptat, ty jsi viděla nového Slaloma naživo? Dost lidí je šokováno úzkostí sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.10 15:07

ja TO NEZRUSIM sorry za CPS lock

Do brna je kus cesty pro nas, v Handy mne uz znaji… navic mi dali 5% slevu

Proste kdyz uz cekam, pockam. ten tyden navic, je uz jen bonus.

Ja nerada rusim, kdyz jsem se nekde necim zavazala- dotahuji to do konce!

A pani rikala, ze ten zeleny za to cekani fakt stoji, ze ze vsech barev je nejhezci. Jenze oni jsou krasne vsechny :-D

Takze holky, co chcete ten zeleny!!!§ Zavolejte do toho babycaru- NUTKANI? a pani ti ho zitra posle. Kdyby se cukala ze ho nekomu slibila- to bylo mne- to se nejak domluvis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.10 15:08

Bianco- nevidela......ale ja budu jedine rada. Bo Anicku uz ve sportaku Jane vozim a klati se mi do stran......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.4.10 15:14

Tak to se Anička už klátit nebude, ta zmenšovací vložka ji krásně podrží a na sezení je místa dost a dost. Bude se jí v něm moc líbit. Dej nám vědět, jak ho budeš mít a ráda bych se podívala na fotečky. Určitě bude krásný. Já už čekat nemohla, páč náš malý už chytal v hlubočáku nerva a jezdili jsme s „muzikou“. Co sedlá Slaloma, je spokojený jako blecha. A já taky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.4.10 17:14

Holky, sondla jsem i v Malvíkovi, a která máte zájem o Green Valley, tak mají. I jen sporťák. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.4.10 17:42

Ahojky
jéj katko to už se brzy dočkááááš :potlesk: super
no zelená bude určitě krásný :palec: ale po vyndání vložky bude jen černý škoda.Já jsem s barvičkou maximálně spokojená.Ale jak jsi psala všechny barvy jsou božské,letos se fakt překonávají.
Tak a dneska jsem zjistila další dokonalost kočárku.Venku nás zaskočil deštíček když jsme šli z obchodu k autu.Kapky co dopadly na boudičku se krááásně odrážely a buď odskočily z boudičky pryč a nebo na ní zůstaly sedět jako korálky.Prostě nepromokne!!!pak jsem kapičky jen smetla rukou a šmitec…bombááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí