Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDoplňuji zkušennosti po 14 denním užívání Slalomu 2010, už jsem si zvykla na jízdu s trojkolkou, nikdy před tím jsem trojkolku neřídila a je to paráda. Po Roanu Marita, který už skončil ve sklepě je to teda velká změna, ale příjemná. Slalom teda v porovnání s Roanem není tak odpružený, ale v pohodě zvládáme i těžký terén. Byli jsme s kočárkem i v lese, lesní cesty v pohodě, s malým to nijak neházelo, poježděníčko po městě je skvělé. Slalom má opravdu dokonalé jízdní vlastnosti. Synovi je v něm velmi pohodlně. Pro mě menší nedostatek (zase oproti Roanu) menší nákupní taška pod kočárkem, byla jsem zvyklá vozit i 3 plné igelitky, ale zase se Slalomem můžu nést tašku v ruce a řídit jednou rukou
. Takže za mě velká spokojennost, spoustu mladých lidí z okolí se rozplývají nad designem, který je teda dost netypický, takže rodiče se nejdřív tvářili rozpačitě, ale jak se s ním projeli, tak byli nadšení. ![]()
Tak uživatelky, pište své zkušennosti. ![]()
Tak já už se řadím mezi čekatelky, kočárek mám objednaný
Nakonec jsem zvolila zelenou barvičku. Líbila se mi hned na poprvé, když jsem kočárky viděla na netu. Později jsem si řekla, že zelené už je všude dost
začala jsem toužit po té modré, ale proběhlo hlasování a vyhrál zase zelený, tak jsem ho objednala a hotovo
Už se nemůžu dočkat ![]()
… tak já se zase přidávám k těm, které díky rozměrům objednaly sporťák z kolekce 2009. Byla jsem se ještě jednou podívat na kočárek JAné 2010 v obchodě a ta šířka je prostě pro mě tragická. Zkoušela jsem tam dát jen tu silnější zavinovačku Lodger a podle mého by to bylo na velký zimní fusak prostě malé. TAk snad budu spokojená. A když mi snad mimčo bude vyvádět že na mě nevidí, pořeším to pak třeba druhým kočárkem
. Nicméně děkuji všem za fotečky, rady, tipy a přeji vám zdravá a spokojená miminka
. Týna
Krásné ránko
Tak já jsem teda spokojená na 100%
žádné nedostatky jsem zatím neshledala a fakt jsem nadšená.Ze všech kočárků co jsem kdy měla,je tenhle nejúžasnější.Pro mě je prostě největší plus to otočné sezení,můžeme courat jak dlouho chceme a malý je spokojený.Košík pod kočárem mi stačí u jiných kočárů jsem měla i menší
takže dobrý.Už mám nachystané i brusle,tak až bude hezky vyrazím a pak dodám info jak se jelo ![]()
nutkani tak super,těším se na fotečky ![]()
tynas:já tam nacpu velký fusak od emitexu úplně v pohodě.Myslím že s kočárkem budeš určitě spokojená,Jané má skvělé kočárky. ![]()
Zdravím všechny příznivkyně Jané
Já se přiznám, že jsem na Jané nikdy neslyšela. Ale mám doma druhou cácorku a s první často jezdím do města apod. A tank Patron Apollo Alux prostě ovládat jednou rukou je dost děs.
Zvlášt prekérní to bylo dnes, kdy pršelo,já v ruce deštník, naložený kočár a ještě dítě vedle kočárku. Kočár musím nadzvedávat, když chci zatočit apod. Tak koukám po 3kolkách. Chtěla jsem něco lehkého, což zase Jané moc není. Ale bere mě dost možnost otočení sedačky. To že bych na malou viděla
Jenže když jsem včera viděla ten úzký sedák, tak mě to trochu odradilo. Taky mi v obchodě říkal prodavač, že pokud je ta sedačka otočená čelem k matce, že ty jízdní vlastnosti nejsou 100%. A tak se chci zeptat, jakou máte zatím zkušenost? Poznali jste to nějak, když jedete se sedačkou po směru nebo proti směru? Moc děkuji za odpovědi ![]()
ahoj zdenulinko
já teda nevím,ale mě kočárek přijde docela lehký a krásně ovladatelný
řídit jednou rukou jde úplně krásně
jízdní vlastnosti??mě osobně se nezdá že by kočárek jel jinak když mám malého čelem ke mě.Fakt bych se toho nebála
Tak nám včera dorazil kočárek domů, tedy JAné 2009 barva Meteorite a musím napsat že je naprosto super a překvapilo mě jak je vychataný síťka v boudičce, ta sundavatelné vložka taky super a mám k tomu i orig. nánožník a taky super. Ať už Jané 2009 nebo 2010,za mě tu značku doporučuji !!! Perfekně ovladatelný, krásně jezdí, podle mého lehký a včera jsem tam svezla na zkoušku 3,5letou dcerku a jel úžasně i když už má skoro 16kg. Zdenulino, já bych neváhala !!! Týna
Ahoj Zdenulinko, pokud bys měla kočárek tahat denodenně do schodů, tak to bys určitě vybrala kočárek lehčí. Slalom má udanných 13 kg, já to nevážila. Já s kočárkem převážně jezdím a jeho jízdní vlastnosti jsou pro mě dokonalé. Jezdí se s ním úplně stejně po směru i proti směru jízdy. Obojí řádně vyzkoušeno. Samozřejmě o něčem jiném je, pokud bys kočár chtěla táhnout za sebou (myslím dvěma kolama vepředu
), ale to ty asi nemyslíš. Osobně se přiznávám, že trochu nechápu paniku kolem úzké sedačky, má opravdu 30-31 cm, když jsem se dívala na šířky sedaček u některých golfáčů, jiných sporťáků (třeba X-lander, Freestyle, High trek, Brio go), které udávají prodejci, tak je také kolem 31 cm.
Pokud by jsi chtěla opravdu prostorný sporťák, tak rozhodně starší modely Slalomů - nejširší sedačky, jaké jsem u sporťáků viděla nebo Speedi. Ale je to o prioritách, já chtěla spolehlivou trojkolku, kde mohu otočit sedák pro/proti směru jízdy a to Slalom 2010 splňuje. Jo, že je užší a prcek v něm nemůže rejdit je pravda, ale na panenku to kočárek není, dítě se do něho v pohodě vejde, je hodně vypolstrovaný a má zmenšovací vložku, což určitě budí dojem ještě menší šířky. Já po téměř 3 týdnech užívání
![]()
Renčo, také jsi tak nadšená? Tak to jsme minimálně dvě
. Já bych neměnila. Škoda jen, že tu na Slovácku pořád prší, Áďovi rostou zuby, má teplotu, tak ani nechodíme ven, už se těším, až bude hezky a vyrazíme s kočárkem někam na výlety. Ani nebudu muset brát batoh, všechno se mi v poho vleze do tašky na kočárku. ![]()
Ahojte. Tak po dlhom čakaní aj do našich obchodov dorazil Jané a som nadšená!!!! Videla som ho vo farbe Stylon a Molten Red a je úžasný! Nielen šporťák, ale aj vanička Transporter, je zvnútra krásne vypracovaná a vystužená a je užšia od modelu 2009 len o 3cm, sme to merali. Ja sa tej šírky nebojím a sme pevne rozhodnutí že kúpime celú sadu Slalom reverse 2010, už len nad farbou uvažujeme. Farba stylon je perfektný materiál, taký nepremokavý. Farba molten red bola z iného materiálu, tak predpokladám, že aj ostatné farby budú z toho materiálu čo Molten Red. Viete niekto porovnať?
Holky, nevite, zda teda dorazili uz dalsi Janecka???
Mne uz tam nebavi porad volat......
nemate nejake info? Na J49?
ka-tka, taky na tu barvičku čekám
ale já mám daný termín až v květnu, dříve prý ke mě nedorazí
Tak nevím, jak je to jinde. Tuším, že Malvík psal na FB, že jim dorazili další Jané a ve všech barvách! Nevím, kde si ho objednávala.
Mam objednavku z 8.2. 2010 u Handy Praha.
Minuly tyden rikali, ze ted v utery dorazi sestavy- vsechny barvy, ale rozhodne netrhaji a dalsi az 20.4
Nutkani, mohu se zeptat, u koho jsi ten kočárek objednávala? Jsem také z Olomouce. Byla jsem se v pondělí dívat na kočárky v Delfínkovi, ale připadali mi tam hodně neprofesionální. Paní prodavačka neuměla složit jediný kočár, vybavovala se tam se známou a ten prodavač, no když se snažil složit Quinny a nešlo mu to, tak zahučel, že na to nemá čas, že musí cosi balit a odešel.
![]()
Příspěvek upraven 15.04.10 v 14:39